Zöld projekteken dolgozol? Érdekel a fenntarthatóság? - Legyen tiéd a Zöld Díjaink egyike
Üzlet

Zöld projekteken dolgozol? Érdekel a fenntarthatóság? - Legyen tiéd a Zöld Díjaink egyike

Portfolio
Második alkalommal rajtolt el a Green Awards pályázat: 2023. szeptember 12-én az ország legjobb „zöld” projektjeit díjazzuk a Sustainable World konferencián összesen 5 kategóriában. A Green Awards különböző kategóriáit tavaly indítottuk elsőként útnak, a remek pályázatok beérkezését látva pedig 2023-ban ismét keressük a leginnovatívabb cégeket, programokat, az MBH Bank, a Green Cloud, a PwC Magyarország, és a Portfolio Csoport közös támogatásával. Van egy jó hírünk: a pályázati időszakot meghosszabbítottuk július 23-ig, így még nem késő jelentkezni, ha büszke vagy a zöld cégedre, vállalatodra, vagy programodra!

A hazai vállalatok különleges fenntarthatósági teljesítményét, programját, vagy innovációit szeretnénk 2023-ban is elismerni a Green Awards díjaink egyikével. A tavalyihoz hasonlóan, 5 kategóriában díjazzuk a legfenntarthatóbb kezdeményezéseket:

  1. Az Év Zöld Nagyvállalata
  2. Az Év Zöld Kkv-ja
  3. Az Év Zöld Innovációja
  4. Az Év Zöld Befektetése
  5. Az Év Jó Ügye

A díjra bármely szektorban tevékenykedő vállalatok jelentkezését várjuk, akik olyan fenntarthatósági projektet, cselekvéseket tudnak felmutatni, ami a jövő generációjának az életét, környezetét teheti jobbá. A tavalyi jelentkezők idei pályázati anyagait is várjuk, az elmúlt egy éves eredmények bemutatásával együtt.

A jelentkezési határidőt meghosszabbítottuk: július 23-ig várjuk a pályázati anyagokat.

Az MBH Bank, a Green Cloud, a PwC Magyarország, és a Portfolio Csoport közösen alapított díjára a leginkább érdemes 5 nyertest egy szakmai zsűri fogja kiválasztani, a „shortlistre” kerülő, kategóriánként legjobb 3 pályázat közül a jelentkezési időszak lezárultát követően.

A DÍJAKAT EGY ÜNNEPÉLYES ÁTADÓ KERETÉBEN 2023. SZEPTEMBER 12-ÉN A SUSTAINABLE WORLD KONFERENCIÁN ADJUK ÁT.

Szeptember 12-én rendezzük meg az éves fenntarthatósági szakmai találkozót, a Sustainable World konferenciát, ahol átadjuk a Green Awards nyerteseinek a díjakat. A részletekért kattintson!

A díj támogatóit is megkérdeztük, hogy szerintük miért fontos a leginnovatívabb vállalatok és ötletek díjazása a Green Awards keretén belül. Jelen cikkben az Év Zöld Nagyvállalat kategória támogatója, a Green Cloud képviselői szólaltak meg.

Lehoczki Balázs, az E.ON Energiamegoldások Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, hogy az E.ON Hungária Csoport és anyavállalata, az E.ON SE stratégiai célként kezeli a fenntarthatóságot. "Amellett, hogy saját tevékenységünket is folyamatosan egyre zöldebbé tesszük, ügyfeleink számára is olyan fenntartható energetikai megoldásokat kínálunk, amelyek nemcsak a klímacélok elérését, hanem ügyfeleink személyes fenntarthatósági törekvéseit is támogatják. Ahogy a hazai zöldenergiát biztosító Green Cloud termékünk létrehozása során is az volt a célunk, hogy piacképes és hosszú távú megoldást adjunk a vállalatok dekarbonizációs törekvési igényére,

úgy az Év Zöld Nagyvállalata díj támogatásával is ugyanez a szándék vezérel bennünket: a fenntartható működés útján élen járó, az ebben kiemelkedően elkötelezett piaci szereplők támogatása.

A fenntarthatóságban legelőrébb járó nagyvállalatok díjazása kapcsán Mécs Imre, a Solar Markt Csoport elnöke elmondta:

Az „Év Zöld Nagyvállalata díj” számunkra sokkal többet jelent, mint egy céges elismerés vagy egy szép, díjátadóval egybekötött ünnepség. Ez a díj azt az arc poeticát fémjelzi, amellyel mi a bolygónkat látjuk, amelynek szellemében neveljük gyermekeinket, amelynek gondolatisága mentén kidolgoztuk a Green Cloud szolgáltatáscsomagot és amelynek követésére buzdítunk minden piaci szereplőt. A majdani díjátadással azt a céges filozófiát szeretnénk elismerni,

amely fontosnak tartja és felelősséget vállal a közös jövőnkért, ennek érdekében konkrét lépéseket is tesz, hogy utódaink egy élhetőbb, zöldebb, környezettudatos világban nőjenek fel.

- emelte ki Mécs Imre.

A nagyvállalatoknak szóló kategória feltétele, hogy a pályázó 250 főnél nagyobb munkavállalói létszámmal rendelkezzen. A jelentkezéseket a greeenawards@portfolio.hu e-mail címre várjuk július 23-ig.

A jelentkezési lap innen tölthető le.

green awards
A jelentkezés részletei ezen a linken érhetők el.

A tavalyi nyertesekkel, a zsűrivel készített videóinterjúk:

A cikk saját termék népszerűsítését szolgálja.

Címlapkép forrása: Getty Images

Holdblog

Lehet még bárki Joe Biden utódja?

A hétvégén dől el, ki képviseli a demokratákat Donald Trump ellen az amerikai elnökválasztáson. Joe Biden, a jelenlegi elnök mentális állapotában egyre többen kételkednek, a... The post Lehe

KonyhaKontrolling

Megéri még a nyelvvizsga?

Sokaknak nagy célja, hogy nyelvvizsgát szerezzen, ezzel bizonyítsa tudását, illetve remélhetőleg jobb esélyekkel induljon a munkaerőpiacon. Ebben a bejegyzésben a nyelvtanulás és a nyelvvizsga

Kasza Elliott-tal

Eladások

Augusztus közepén pénzre lesz szükségem, és ehhez el kell adnom pár részvényt. Egy éve is volt egy hasonló dilemám, akkor veszteséggel szálltam ki több papírból, de idén más a tervem.Van

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Váratlanul blokkolták az ukránok Magyarország olajimportjának nagy részét!
Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes online előadás

Devizakereskedés alapjai, avagy mi lesz veled forint?

Miben különbözik a devizakereskedés a részvények adásvételétől? Mely devizapárokat érdemes egyáltalán figyelni? Hogyan zajlik le egy tranzakció a forex piacon? Hogyan lehet rövid vagy hosszabb távra spekulálni ezen a piacon?

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
GettyImages-1387481089