Zöld projekteken dolgozol? Érdekel a fenntarthatóság? - Legyen tiéd a Zöld Díjaink egyike
Üzlet

Zöld projekteken dolgozol? Érdekel a fenntarthatóság? - Legyen tiéd a Zöld Díjaink egyike

Portfolio
Második alkalommal rajtolt el a Green Awards pályázat: 2023. szeptember 12-én az ország legjobb „zöld” projektjeit díjazzuk a Sustainable World konferencián összesen 5 kategóriában. A Green Awards különböző kategóriáit tavaly indítottuk elsőként útnak, a remek pályázatok beérkezését látva pedig 2023-ban ismét keressük a leginnovatívabb cégeket, programokat, az MBH Bank, a Green Cloud, a PwC Magyarország, és a Portfolio Csoport közös támogatásával. Van egy jó hírünk: a pályázati időszakot meghosszabbítottuk július 23-ig, így még nem késő jelentkezni, ha büszke vagy a zöld cégedre, vállalatodra, vagy programodra!

A hazai vállalatok különleges fenntarthatósági teljesítményét, programját, vagy innovációit szeretnénk 2023-ban is elismerni a Green Awards díjaink egyikével. A tavalyihoz hasonlóan, 5 kategóriában díjazzuk a legfenntarthatóbb kezdeményezéseket:

  1. Az Év Zöld Nagyvállalata
  2. Az Év Zöld Kkv-ja
  3. Az Év Zöld Innovációja
  4. Az Év Zöld Befektetése
  5. Az Év Jó Ügye

A díjra bármely szektorban tevékenykedő vállalatok jelentkezését várjuk, akik olyan fenntarthatósági projektet, cselekvéseket tudnak felmutatni, ami a jövő generációjának az életét, környezetét teheti jobbá. A tavalyi jelentkezők idei pályázati anyagait is várjuk, az elmúlt egy éves eredmények bemutatásával együtt.

A jelentkezési határidőt meghosszabbítottuk: július 23-ig várjuk a pályázati anyagokat.

Az MBH Bank, a Green Cloud, a PwC Magyarország, és a Portfolio Csoport közösen alapított díjára a leginkább érdemes 5 nyertest egy szakmai zsűri fogja kiválasztani, a „shortlistre” kerülő, kategóriánként legjobb 3 pályázat közül a jelentkezési időszak lezárultát követően.

A DÍJAKAT EGY ÜNNEPÉLYES ÁTADÓ KERETÉBEN 2023. SZEPTEMBER 12-ÉN A SUSTAINABLE WORLD KONFERENCIÁN ADJUK ÁT.

Szeptember 12-én rendezzük meg az éves fenntarthatósági szakmai találkozót, a Sustainable World konferenciát, ahol átadjuk a Green Awards nyerteseinek a díjakat. A részletekért kattintson!

A díj támogatóit is megkérdeztük, hogy szerintük miért fontos a leginnovatívabb vállalatok és ötletek díjazása a Green Awards keretén belül. Jelen cikkben az Év Zöld Nagyvállalat kategória támogatója, a Green Cloud képviselői szólaltak meg.

Lehoczki Balázs, az E.ON Energiamegoldások Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, hogy az E.ON Hungária Csoport és anyavállalata, az E.ON SE stratégiai célként kezeli a fenntarthatóságot. "Amellett, hogy saját tevékenységünket is folyamatosan egyre zöldebbé tesszük, ügyfeleink számára is olyan fenntartható energetikai megoldásokat kínálunk, amelyek nemcsak a klímacélok elérését, hanem ügyfeleink személyes fenntarthatósági törekvéseit is támogatják. Ahogy a hazai zöldenergiát biztosító Green Cloud termékünk létrehozása során is az volt a célunk, hogy piacképes és hosszú távú megoldást adjunk a vállalatok dekarbonizációs törekvési igényére,

úgy az Év Zöld Nagyvállalata díj támogatásával is ugyanez a szándék vezérel bennünket: a fenntartható működés útján élen járó, az ebben kiemelkedően elkötelezett piaci szereplők támogatása.

A fenntarthatóságban legelőrébb járó nagyvállalatok díjazása kapcsán Mécs Imre, a Solar Markt Csoport elnöke elmondta:

Az „Év Zöld Nagyvállalata díj” számunkra sokkal többet jelent, mint egy céges elismerés vagy egy szép, díjátadóval egybekötött ünnepség. Ez a díj azt az arc poeticát fémjelzi, amellyel mi a bolygónkat látjuk, amelynek szellemében neveljük gyermekeinket, amelynek gondolatisága mentén kidolgoztuk a Green Cloud szolgáltatáscsomagot és amelynek követésére buzdítunk minden piaci szereplőt. A majdani díjátadással azt a céges filozófiát szeretnénk elismerni,

amely fontosnak tartja és felelősséget vállal a közös jövőnkért, ennek érdekében konkrét lépéseket is tesz, hogy utódaink egy élhetőbb, zöldebb, környezettudatos világban nőjenek fel.

- emelte ki Mécs Imre.

A nagyvállalatoknak szóló kategória feltétele, hogy a pályázó 250 főnél nagyobb munkavállalói létszámmal rendelkezzen. A jelentkezéseket a greeenawards@portfolio.hu e-mail címre várjuk július 23-ig.

A jelentkezési lap innen tölthető le.

green awards
A jelentkezés részletei ezen a linken érhetők el.

A tavalyi nyertesekkel, a zsűrivel készített videóinterjúk:

A cikk saját termék népszerűsítését szolgálja.

Címlapkép forrása: Getty Images

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Az ukrajnai háború árnyékában szép csendben Amerika egy újabb pusztító konfliktusra készül

Likviditási szakértő/vezető modellező

Likviditási szakértő/vezető modellező

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
tozsde részvény