Font árfolyam (GBP/HUF)

Mentés a kedvencekhez
|
Font statisztikák, mutatók
nyitó: 387.00
előző záró:
napi átlag:
napi min.:
napi max.:
52 heti min.:
52 heti max.:
történelmi min.:
történelmi max.:
záró 52 heti min.:
záró 52 heti max.:
záró történelmi min.:
záró történelmi max.:
Egyhónapos záró árfolyam:
forgalom (db):
forgalom (HUF):
kapitalizáció (HUF):
BÉT teljes kap. (HUF):
változás 1 hó:
változás 3 hó:
változás 12 hó:
volatilitás 1 hó:
volatilitás 3 hó:
volatilitás 12 hó:
Féléves átlag:
Éves átlag:
Negyedéves záró árfolyam:
Előző éves záró árfolyam:
Devizakeresztek
Az oldalon a Font árfolyam alakulását lehet nyomonkövetni
Font hírek

Ellenáll a forint, nem adja fel az erősödést

A múlt héten látott erősödés a pünkösdi ünnepen is folytatódott a forint piacán, kedd reggel azonban kis megtorpanás látszik, 345 körül egy kis pihenőt tart a magyar deviza. Nem csak a forint, hanem a régiós devizák is kicsattanó erőben vannak, és az euró is nagy menetelésen van túl.

Nagyot megy ma a forint - Itt a kitörés?

Reggel még 350 közelében járt a forint, majd a nap második felére 348 alá erősödött vissza, amivel végre van esélye az erős támaszt letörni. Közben az euró is nagyot megy a dollárral szemben.

350 fölé gyengült a forint Nagy Márton távozásának hírére

Napok óta már nem a 350-es lélektani szinttel, hanem alatta a 348-as technikai támasszal küzd a forint, továbbra sem tudta egyértelműen átvinni. Egyelőre ma reggel is ez a küzdelem folytatódik, de egyre inkább úgy tűnik, hogy az erősödés kifulladása után egy kis visszapattanás is benne van a pakliban.

Újra nekifut a forint a falnak, hátha át tudja törni

A múlt heti sikertelen kitörés után megint 350 felett jár a forint az euróval szemben, de láthattuk azt is, hogy a 350 legfeljebb lélektanilag fontos szint, valójában 348 körül van az erős támasz az árfolyamban. Egyelőre nem látunk arra utaló jeleket, hogy innen egyhamar ki tudna törni a magyar deviza, ehhez valószínűleg erősebb pozitív impulzusra lenne szüksége.

Szép csendben kéthavi csúcsra kapaszkodott a forint

Hétfő reggel még 355 közelében mozgott a forint az euróval szemben, aztán minden kereskedési napon erősödött és csütörtök estére 348-ig jutott,ami kéthavi csúcsot jelent. Ez egy nagyon fontos technikai szint is és ha ezen sikerül átjutnia a forintnak, akkor lefelé akár a 340-341-es tartományig is menetelhet.

350-nél kezdi reggel a forint, csak egy hajszál kellene az áttöréshez

A keddi erősödés után szerda reggel 350-nél kezd a forint az euróval szemben, vagyis megint a régóta kerülgetett lélektani szintet támadja, melyről korábban többször visszapattant. Kérdés, hogy most is megakad-e a forint erősödése, ha sikerül áttörnie a határt, akkor megnyílhat a tér a további erősödésre.

Erősödik a forint az euróval szemben, már a 353-hoz közelít

Minimális erősödésben volt hétfő reggel a forint az euróval szemben, így továbbra is 355 körül jár a jegyzés, vagyis az utóbbi hetekben kiépített 350-360-es sáv közepe határozza meg a hangulatot. Egyelőre a nemzetközi devizapiacon is csendesen indul a hét, a következő napokban viszont jönnek lényeges adatok, melyek befolyásolhatják a hangulatot.

Nagyon vártuk a ma reggeli adatot, de a forint alig mozdult utána

Perceken belül megjelenik az első negyedéves GDP-adat, mely már a koronavírus hatásait is tartalmazza. A KSH publikációjára pedig a forint is reagálhat, mely a szerdai nagyobb gyengülés után tegnap sem tudott magához térni és javítani. Így továbbra is 355 közelében jár az euróval szemben, ahonnan ma jöhet akár komolyabb mozgás is.

A tegnapi nagyobb ütést próbálná kiheverni a forint

Érezhetően gyengült szerdán a forint az euróval szemben, így már nem a 350-es szint áttörése a legfontosabb kérdés, hanem az, hogy merre tovább a sáv közepéről. A dollár is próbál megint erőre kapni, de egyelőre az 1,08-as támasz nem nagyon engedi túlságosan erősödni.

Kisiskolásoknak adna bankkártyát a Revolut - Ennek meg mi értelme?

Ma indult el Magyarországon is a Revolut Junior, egy olyan prepaid-kártyaszolgáltatás, mellyel kifejezetten fiatal, 7 és 17 év közti ügyfelekre célozn a brit fintechcég. Az új kártya lényegesen limitáltabb és drágább lesz, mint a felnőtteknek elérhető, sztenderd csomag, de még mindig olcsóbb lesz, mint a piacon korábban elérhető termékek nagy része. A Revolut Junior nemcsak arra lesz jó, hogy a kártyahasználattal megismertesse a fiatalokat, hanem arra is, hogy a szülő ellenőrizni tudja azt, hogy a gyerek mire költ, na meg persze újabb bevételi láb a koronavírus miatt szenvedő brit fintechcégnek.

Nagy harcot vív a forint, amiben egyelőre rosszul áll

Napok óta a 350-es szinttel küszködik a forint, tegnap és tegnapelőtt is visszapattant erről a támaszról a jegyzés. Egyelőre pénteken sincs nagy változás, könnyen lehet, hogy harmadszor is nekifut a forint a falnak, de egyáltalán nem biztos, hogy át is tudja törni.

Újra nekifut a betonfalnak a forint - Most sikerülhet áttörni?

Csütörtök reggel 350,7 körül kezdi a kereskedést a forint az euróval szemben azok után, hogy szerdán 348 körül is járt a jegyzés. Sokáig úgy tűnt, hogy ezúttal meglehet a 350-es lélektani határ áttörése, azonban az eddig is erős támaszként funkcionáló szint végül most is megfogta a magyar deviza erősödését.

Sok volt a magaslati levegő a forintnak, újra 350 felett az euró

Kedden nagy lendülettel 350 alá erősödött a forint a nap második felére, azonban ezt még mindig nem lehet egyértelmű letörésnek tekinteni. A mai nap dönti majd el, hogy 350 alatt tud-e maradni a magyar deviza, esetleg jó esetben el tud távolodni onnan, vagy újabb kudarc esetén visszakúszik fölé. Ez elsősorban a nemzetközi hangulaton múlhat.

Háromhetes csúcsra ugrott a forint és nekiment a betonfalnak

Kedden több hullámban jelentősen erősödött a forint az euróval szemben: a jegyzések a délután második felében a 350-es szint alá buktak. Háromhetes csúcsra is ért a forint 249,3-nál és így beleütközött egy fontos technikai akadályba is, ami egyelőre megállította a menetelését.

Friss hírek TÖBB FRISS HÍR