Font árfolyam (GBP/HUF)

Mentés a kedvencekhez
|
Font statisztikák, mutatók
nyitó: 390.78
előző záró:
napi átlag:
napi min.:
napi max.:
52 heti min.:
52 heti max.:
történelmi min.:
történelmi max.:
záró 52 heti min.:
záró 52 heti max.:
záró történelmi min.:
záró történelmi max.:
Egyhónapos záró árfolyam:
forgalom (db):
forgalom (HUF):
kapitalizáció (HUF):
BÉT teljes kap. (HUF):
változás 1 hó:
változás 3 hó:
változás 12 hó:
volatilitás 1 hó:
volatilitás 3 hó:
volatilitás 12 hó:
Féléves átlag:
Éves átlag:
Negyedéves záró árfolyam:
Előző éves záró árfolyam:
Devizakeresztek
Font hírek

A Brexit minden új bevándorolónak fizetnie kell az egészségügyi ellátásért

A kormányzó brit Konzervatív Párt vasárnap ismertetett tervei szerint a brit EU-tagság megszűnése (Brexit) utáni átmeneti időszak lejártával, azaz 2021. január elsejétől minden újonnan érkező bevándorlóknak előre kell fizetnie a brit állami egészségügyi ellátórendszer (NHS) igénybevételéért.

Így menti meg a bolygót a Tesla

A Tesla egy számlálót vezet a honlapján, amiből kiderül, mennyi CO2-t spóroltak meg a teslások azzal, hogy elektromos, és nem hagyományos belsőégésű motoros autót hajtanak.

Tovább gyengül a forint - Lépésről lépésre közelít az új mélypont

A múlt hét egyértelmű vesztese a forint volt, a magyar deviza komoly alulteljesítés mellett ismét történelmi mélypontját közelíti az euróval szemben. Ha így folytatja, akkor pedig ez nincs is olyan messze, már egy százalékon belül van a szeptemberben látott csúcs.

Megint falnak ment a forint

A nap második felére megint gyengült a forint az euróval szemben, így elmondhatjuk, hogy a 328-as ellenállást sokadszor sem sikerült átvinnie.

A fal adta a másikat: villámgyorsan 330 közelébe gyengült vissza a forint

Másodszor fogta meg a 328-as szint a forint erősödését, a jelek szerint ez lesz a következő komoly akadály a magyar deviza előtt. Innen ugyanis a késő esti órákra egészen a 330-as szint közelébe gynegült vissza a hazai fizetőeszköz. A határ áttöréséhez elsősorban külföldről reménykedhetünk kedvező hírekben, a befektetők most a Brexittel kapcsolatos friss információkra figyelnek és a Fed holnapi kamatdöntésére készülnek.

Erősödhet a font a Brexit után, ha lesz megállapodás

A font erősödne, ha Nagy Britanniának sikerülne megállapodnia az Európai Unióval – írja a Reuters piaci közvéleménykutatása. Amennyiben a megállapodás elmaradna, akkor a font értékében további gyengülés várható.

Duplázódott a Revolut vesztesége

33 millió fontra duplázódott a Revolut 2018-as vesztesége – derült ki a fintechcég legfrissebb számaiból. A pénzt elsősorban a nemzetközi terjeszkedésre fordított összegek vitték el.

Egy szűk csoportnál landolnak a Facebook szuperpénzéből kiömlő milliárdok

A Facebook nagyon trükkösen kitalálta, hogy milyen kriptopénzzel hódítsa meg a világot. Úgy alakította ki ugyanis a Librát, hogy az egy elapadhatatlan, kockázatmentes pénzcsapként szolgáljon az idők végezetéig. Konzervatív becslésünk szerint minimum dollártízmilliárdok folyhatnak majd be a Libra-tartalék tulajdonosai zsebébe azáltal, hogy a Facebook pénze nem fizet kamatot a tulajdonosainak, míg a felhasználók által befizetett tartalékon még óvatos portfóliókezelés mellett is több százalékos hozam jöhet létre. Ha a globális pénzmennyiségnek akár csak a töredéke kerül át Librába, akkor is iszonyú nagy nyereségről van szó, amin érdemes elgondolkozni. Ezt tesszük most mi is ebben a cikkben.

Az autóipar kongatja a vészharangot: összeomlást hoz a megállapodás nélküli Brexit

A megállapodás nélküli Brexit, amelynek egyre nagyobb az esélye, valóságos katasztrófát jelentene az európai autóipar számára. Nem véletlen, hogy az iparági szereplők egy hónappal a britek tervezett kilépése előtt, ismét elkezdték kongatni a vészharangot. Az európai autóipar 23 vezető szövetsége és szervezete közösen arra figyelmezteti a döntéshozókat, hogy megállapodás nélkül sokmilliárd eurós veszteséget okoznak majd a szektornak és rengeteg munkahelyet sodornak veszélybe.

Vége a Thomas Cooknak, örülhetnek a versenytársak

A világ legrégebbi utazási irodája azonnali hatállyal beszünteti működését, a brit Thomas Cook azután ment csődbe, hogy a vállalat menedzsmentje, tulajdonosai és hitelezői közötti rendkívül hosszúra nyúlt hétvégi egyeztetések végül nem vezettek eredményére. A társaság tőzsdén jegyzett versenytársai és az európai diszkont légitársaságok árfolyama is nagyot emelkedett a bejelentés után.

Csődbe ment a Thomas Cook, a magyar utasokat ez nem érinti

Múlt hét vasárnap még egy utolsó, maratoni tárgyalást folytattak a Thomas Cook vezetői, tulajdonosai a hitelezőkkel, megegyezni azonban nem sikerült, így a vállalat csődbe ment, tevékenységét azonnali hatállyal beszüntette.

Majdnem annyiért tud eladósodni egy futballklub, mint az amerikai állam

Részben az alacsony nemzetközi hozamkörnyezetet kihasználva refinanszírozta áprilisban átadott stadionjára felvett bankhitelét a Tottenham Hotspur. A dolog érdekessége, hogy a kötvények hozama alig volt magasabb, mint a hasonló futamidejű amerikai állampapírok másodpiaci hozama, vagyis a BL-döntős klubot kishíján olyan megbízható befektetőnek tekinti a piac, mint a világ legerősebb gazdaságát.

Brexit: bevallotta szűk körben Johnson a kellemetlen igazságot

A Financial Times információi szerint Boris Johnson brit miniszterelnök azt mondta kollégáinak: nem számít arra, hogy az október közepi kulcsfontosságú EU-csúcson összejönne egy teljes, jogilag működőképes új kilépési megállapodás az uniós vezetőkkel. A hírre a font tovább esett a vezető devizákkal szemben, és most már gyengébb, mint amikor tegnap este az Európai Bizottság elnöke bizakodóan nyilatkozott a megállapodás esélyeiről.

Friss hírek TÖBB FRISS HÍR