Előfizetői tartalom

Mennyit spórolhatunk a hőszivattyúval? Mire figyeljen, aki most cserélne fűtési rendszert?

Portfolio
A beruházási költségeket, a kialakítás kedvező feltételeit, a működtetés kiadásait tekintve is optimális megoldást jelentenek a hőszivattyús megoldások, amelyek révén lényegesen hatékonyabban oldható meg a háztartások és középületek fűtése, illetve hűtése is. Az árammal működő, éppen ezért akár napelemes rendszerekkel is kombinálható hőszivattyúk olyan mértékben csökkenthetik a háztartások energiaigényét, hogy az uniós klímavédelmi célok miatt is várhatóan előírás lesz a kazánok mellé, vagy önállóan telepíteni a technológiát már 2025-től kezdve.

Mind a napjainkban különösen aktuálissá vált részben vagy egészben célzott gázenergia- piaci függetlenedés, mind pedig a takarékosság, a klímaváltozás elleni harc szempontjából fontos tényező a háztartások energia-felhasználásának kérdése, amelyben hatalmas potenciál van Európa-szerte, így hazánkban is. Ebben ráadásul kulcsszerepe van a háztartások fűtésének...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái