Kosár | 0 tétel 0 Ft

A kosár üres

Buró Szilárd

Devizakereskedés EGYSZERŰEN

Kiadás éve: 2018 • Kiadó: NET Média Zrt.
Oldal: 80 • ISBN: ISSN 1789-3704
Típus: Füzetek
Ár: 2,990 Ft

"Több mint két évtizede dolgozom a pénz- és tőkepiacokon, ebből az első tíz évben kiemelten foglalkoztam a devizapiaccal banki treasury területen. Testközelből láttam és megtapasztaltam, ahogy a devizapiac egy bankok közötti elszámolási területből, kisbefektetői harctérré változott. Egy ilyen csatatéren sokan nyernek, de talán még többen, leginkább felkészületlenül véreznek el. Bármelyik csoportba is tartozzon egy befektető, az élethosszig tartó tanulást ezen a területen különösen nem szabad elengedni. A Devizakereskedés egyszerűen című könyv kiváló segítség lehet azoknak, akik most szeretnének megismerkedni ezzel a kockázatos piaccal, de azoknak is, akik ismeretlenül vágnának bele a kereskedésbe, vagy azoknak, akik már tapasztaltak, de nem elégszenek meg azzal, amit most tudnak és tovább szeretnének fejlődni."

BENCZÉDI BALÁZS
MKB-Pannónia Alapkezelő, vezérigazgató"A Budapesti Értéktőzsde újraindítása óta dolgozom a magyar és nemzetközi tőkepiacokon, és volt szerencsém a BÉT vezérigazgatójaként közel négy éven keresztül a magyar tőkepiac e csúcsintézményt is vezetnem, formálnom. A pénzügyi piacok elméleteiről, folyamatairól úgy tudunk autentikusan írni és beszélni, ha saját bőrünkön tapasztalva is már megéltük a piacok hullámvasútszerű mozgásait; a bull piacokat, amikor nagyon jól mennek a dolgok, de ugyanúgy a globális pénzügyi válságokat is, amikor minden összeomlani készül. Buró Szilárd hiánypótló munkája a devizapiacokról a szerző ezen személyes tapasztalataira is épít, és kínál akár a kevésbé szakavatott, akár a témában már jártasabb olvasó számára egy könnyen megérthető és olvasmányos betekintést a devizakereskedés rejtelmeibe."

KATONA ZSOLT
a Budapesti Értéktőzsde volt vezérigazgatója"1995 óta dolgozom a devizapiac közelében, ebből húsz évet a könyv szerzőjével, Szilárddal együtt dolgoztam, Az elmúlt több mint két évtizedben voltak jelentős piaci összeomlások, együttmûködésünk minden körülmény között meggyőzően sikeres volt. Kétségtelen, hogy a sikerhez kell a szerencse, intuíció, önfegyelem és még sok más is, de mindezt stabil szaktudásra kell alapozni. A biztos alapok megszerzéséhez, a kezdő lépésekhez kiválóan alkalmas ez a hiánypótló írás, mely a kezdőtől a haladóig mindenkinek hasznos információkkal szolgál."

SZÁNTÓ ANDRÁS
független devizapiaci szakértő

Portfolio Füzetek
A Portfolio.hu füzetek röviden, mindenki számára érthető módon foglalják össze a befektetések legfontosabb területeit tematikus kötetekben. A kiadványok elsősorban az alapszintű ismeretekkel rendelkező olvasókhoz szólnak, ugyanakkor a már tapasztalt befektetők számára is nyújtanak hasznos információkat, hiszen gyakorlati példákon keresztül mutatják be az egyes pénzügyi szegmenseket.
Összes füzet
A kiadó kínálatából
Akciós ajánlatok
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Ez aztán a fordulat a Dunaferr
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

MNB Intézet

Fánk-hatás 2.0

A Covid-járvány kitörése után kiköltözési hullám indult el a nagyvárosokból, jelentős áremelkedést okozva...