Prémium

Befektetésnek is tökéletes: VÖLGY LAKÓPARK (x)

Portfolio
Izgalmas hónapok elé néz a II. kerület egyik legszebb része, a Budai Tájvédelmi Körzet
közvetlen szomszédságában fekvő Völgy utca, hiszen új, színvonalas lakókörnyezet létesül VÖLGY LAKÓPARK néven.

Design - funkció - természet




Az évek óta a II. kerületben tevékenykedő Beruházó vállalat, a RED Ingatlan KFT ügyvezetője Losonczi Csaba elmondta, hogy hosszas keresgélés előzte meg a tervezett Lakópark Projekt ideális helyszínének kiválasztását. A nyugodt, csendes, ősfás zöldövezeti környezetben, a Völgy utca és az Ötvös utca sarkán álló telek a természet közelébe hozza a városlakókat.


(Kattintson a képekre a kinagyításhoz)



A tervezésnél fontos szempont volt, hogy a két épületből álló Lakópark tökéletesen illeszkedjen környezetébe. A hatalmas teraszok és homlokzati üvegfelületek, a zöld tető, a hagyományos építőanyagok (tégla, kőburkolat, fa nyílászárók és -parketta) és igényes műszaki felszereltség azt a célt szolgálják, hogy egy természetközeli, ugyanakkor korszerű polgári társasház jöjjön létre. A környék nyugalomának megtartását és a közös költségek alacsonyan tartását célozza, hogy üzletek, irodák, illetve uszoda vagy más magas fenntartási költségű létesítmény nem épül, így ez a lakókat az átmenő gépkocsi forgalomtól is megkíméli.



A két lakóházban összesen 47 lakás épül, 35-től 140 m2 méretig. A földszinti lakások közvetlen kertkapcsolattal rendelkeznek. Az első emeleten különböző alapterületű panorámás lakások várják az új tulajdonosaikat, a fenti lakások kétszintes, penthouse típusú luxuslakások, ahol az egylégterű nappalik belmagassága 6 m. A lakások belső beosztása teljes mértékben igazodik a vevők igényeihez, ugyanúgy mint a tucatnyi fajtából választható olasz design konyha stílusa. A három lakásszint alatt teremgarázs biztosítja a megfelelő számú parkoló helyet. A kertben értékes ősfák, díszcserjék, valamint az uniós szabványnak megfelelő fajátszótér és pihenő park szolgálja majd kicsik és nagyok kikapcsolódását.

A környék infrastrukturális ellátottsága kiváló, hiszen számos sportlétesítmény, óvoda, iskola található a közelben és akár személygépkocsival, akár tömegközlekedési eszközökkel (56-os villamos, illetve autóbusz) könnyen megközelíthető; a Stop Shop bevásárló és szolgáltató központ, de a Budagyöngye, Rózsakert és Mammut üzletházak is percek alatt elérhetők.



A VÖLGY LAKÓPARK kivitelezési munkái már elkezdődtek, az átadásra 2004 november elejétől folyamatosan kerül sor. A lakások árai 420 és 500 ezer Ft/m2 között mozognak, míg a kétszintes penthouse lakások 540 és 610 ezer Ft/m2 áron köthetők le. Fontos tudni, hogy a jövő év januárjától megszűnik a telkek ÁFA-mentessége, mely a lakások vételárának jelentős drágulását vonja maga után. A rendelkezés nem vonatkozik azonban a 2003. december 31-ig aláírt és a Földhivatalnak benyújtott lakásvásárlási szerződésekre.

Részletes felvilágosítást a VÖLGY LAKÓPARK KFT Ötvös J. utca 1-3. alatti irodájában kaphatnak, vagy érdeklődhetnek telefonon a 200-0929-es, faxon 392-5142-es számon, illetve e-mailben info@volgylakopark.hu címen.

(X)
Kiszámoló

Más miért nem tanult?

Írtam nemrég a sávos adózásról. Az egyik visszatérő motívum volt a hozzászólásokban, hogy miért adóztatja az állam a vagyont, amikor azt eleve már adózott pénzből vettem, s ez így már

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Eljöhet a benzinkutak bosszúja

Likviditási szakértő/vezető modellező

Likviditási szakértő/vezető modellező

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
shutterstock_1940409019