Prémium

Üzleti blog vagy honlap indítása gyorsan és egyszerűen (x)

PR cikk
Az új Site Builder webszerkesztő segítségével bárki el tudja készíteni az álmai weboldalát.
A különböző közösségi média felületekről hajlamosak vagyunk elhinni, hogy elegendő funkcionalitást és virtuális területet nyújtanak számunkra vagy a mondanivalónk számára. Elvileg örökké ott lesz, és bárki által visszakereshető, ám valójában olykor mi magunk sem igazán találjuk az évekkel korábban posztolt gondolatokat, jegyzeteket vagy képalbumokat.
euroneon1

Egy vállalkozással kapcsolatban pedig kiemelt fontosságú a saját felületek, kommunikációs csatornák megléte, hiszen ezek mutatják meg igazán, kik is vagyunk tulajdonképpen, milyen tevékenységet folytatunk, és milyen értékeket képviselünk a világ felé.

Az első honlap vagy a már meglévő, de igen problémás, netán elavult weblap kezelése mindig rejt magában buktatókat. A kellő szaktudást sok esetben külső partnerek segítségével adhatjuk hozzá a projekthez, ám nem minden esetben van erre lehetőség. Egyszerűbb, könnyebb és bizonyos szempontból költséghatékonyabb megoldást jelentenek az olyan „all-in-one” megoldások, amik kezeléséhez webprogramozói tudás sem kell. Többek között ilyen szolgáltatás a Site Builder is.

Portfolio_image

Az újdonság óriási segítséget jelenthet egy közepes méretű cég vagy egy egyéni vállalkozó számára is, a Site Builder tudását ráadásul két verzióban kínálják. A szimpla weboldalra vágyó felhasználóknak elegendő funkcionalitást nyújt a WEB verzió, ami rengeteg előre beállításott sablonnal indít az első bejelentkezés során. A felhasználó választhatja ki az ízléséhez leginkább passzoló kinézetet és színvilágot, amit később természetesen tovább finomítgathat a színek és betűtípuskészletek megváltoztatásával. A webszerkesztő felülete magyar nyelven is képes kommunikálni, az összes mozgatható elem, widget és beállítás egérrel kezelhető, ráadásul mobileszközökön sem csorbul a felhasználói élmény az optimalizáltság miatt.

A létrehozott oldalak mindegyike mobilra optimalizált, sem okostelefonon, sem pedig táblagépen nem fog szétesni a honlap kinézete. A csomag része az ingyenes SSL-tanúsítvány is, ami biztonságosabb böngészési élményt nyújt a látogatók számára, a weboldalhoz tartozó domain névről azonban külön kell gondoskodnunk. Ez utóbbit bőven lesz időnk kitalálni, a Site Builder ugyanis 30 napos ingyenes próbaverzióban is elérhető, ami elegendő időt biztosít arra, hogy a szerkesztőfelület teljes tudását feltérképezhessük. A próbaidőszak végén az addig létrehozott weboldalakat úgy tehetjük élessé, hogy előfizetünk a szolgáltatásra, ami pár kattintással lehetséges. Próba, építés, megrendelés és publikálás: ilyen egyszerű is lehet egy weboldal elindítása.

(x)

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Így alakul péntektől a benzin ára
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Marina_city_CAM_13