Előfizetői tartalom

Sokszor nehezen igazodnak el a pénzügyekben a leggazdagabb magyarok

Néhány hónap pihenő után új, saját szakmai műhely kiépítésébe kezdett Konkoly Miklós. A befektetési szakember, aki két évtizede dolgozik a magyar bankszektorban (többek között a Citibanknál, a Budapest Alapkezelőnél, a Generali Csoportnál töltött be vezető pozíciókat), és több helyen is oktat, szeptembertől egyfajta vagyontervezési mentorként ad tanácsokat. A szakembert a Portfolio arról kérdezte, merre tartanak a prémium-és privátbankok, mekkora kereslet van Magyarországon a pénzügyi tanácsadások iránt, és hogy kezelik a pénzüket a leggazdagabb magyarok.
A cikk megjelenését a Konkolydirect támogatta. Húsz éve dolgozik a befektetési szakmában: mit tapasztal, mennyire kezelik jól a pénzüket azok a magyarok, akik gazdagnak számítanak, százmilliós, milliárdos vagyonnal rendelkeznek? Úgy látom, hogy többségük tudatosan kezeli megtakarításait, ugyanakkor teljesen érthető dolog, hogy sokan nehezen boldogulnak. Embert próbáló...

Tisztelt felhasználónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Ha rendelkezik érvényes előfizetéssel, kérjük, lépjen be az alábbi űrlapon:

 

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái