11,5 millió eurót kapott a magyar sikerstartup

A Tresorit, egy svájci-magyar biztonságos tárhely szolgáltatásra és megosztásra specializálódott cég, amely felhasználói számára titkosított fájlszinkronizálást és megosztást biztosít, sikeresen lezárta 11,5 millió eurós második körös tőkebevonását - írja a cég sajtóközleményben.

Teljesen átszabják az adatvédelmet az unióban - Már csak egy év maradt

Egy évük van a cégeknek arra, hogy felkészüljenek a GDPR-ra: az új uniós adatvédelmi rendelet 2018. május 25-én lép hatályba. Az új szabályozás azzal a céllal jött létre, hogy egységes adatvédelmi keretet biztosítson az Európai Unió összes tagállamában. A GDPR előírásainak teljesítésében kulcsfontosságú technológia lehet a titkosítás.

Érik a következő magyar tech-sikersztori

Sokak szerint a Tresorit lehet az új Prezi, LogMeIn vagy Ustream, vagyis a következő világraszóló magyar tech-sikersztori. A cég olyan IT-s szolgáltatási területen dolgozik, amely nincs helyhez kötve: ők a cloud-titkosításban utaznak. Egyszerűbben fogalmazva egy titkosított, biztonságos Dropboxot üzemeltetnek. A Portfolio-nak azt is elmondták, hogy mostanság a Szilícium-völgyben keresnek új üzleteket, illetve a már működő szolgáltatásukat fejlesztik - részben a Microsoft felhőrendszereire alapozva.

Részletes keresés
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Egyetlen lépéssel magára haragította Oroszország a világ egyik legerősebb katonai hatalmát: fontos szövetségest nyerhet Ukrajna
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.