Prémium

A kötelező elektronikus fizetés bevezetését segíti a Fizetési Pont (x)

PR cikk
Kedvezményes POS terminál állami támogatással!

Az elmúlt időben több olyan gazdasági bejelentést tett a Kormány, ami nagymértékben befolyásolja a vállalkozások működését: Az elektronikus fizetés biztosításának kötelezővé tétele, a POS terminál beszerzés állami támogatásának meghosszabbítása, a számlaadatszolgáltatás a NAV felé és még sorolhatnánk. Ezen intézkedések mind egy irányba terelik a magyar gazdaságot.

A Fizetési Pont mindent megtesz annak érdekében, hogy az új szabályoknak való megfelelés minél gördülékenyebben és egyszerűbben megtörténhessen.

Kötelező elektronikus fizetés

Július 3-án, pénteken a Parlament megszavazta a 2021-es költségvetést, melynek részeként módosították a kereskedelemről szóló 2005. évi CLXIV. törvényt. Ennek értelmében az online pénztárgépet használó kereskedők kötelesek biztosítani a vevők számára az elektronikus fizetés lehetőségét és annak folyamatos rendelkezésre állását.

Gyakorlatban ez az intézkedés első sorban a POS terminálok használatát támogatja, hiszen az online pénztárgépet használó boltokban a terminál biztosítja a leggyorsabb és legegyszerűbb fizetési lehetőséget a vevők számára. 

A Fizetési Pont korszerű, úgynevezett okos POS termináljai alkalmasak az egyérintéses fizetésre is, amivel minimalizálják az eladó és a vevő közötti érintkezést és felgyorsítja a fizetési folyamatot. A terminálok nemcsak a bankkártyával, hanem az okostelefonokkal történő egyérintéses fizetést is támogatják, aminek segítségével sok esetben még a PIN kód beütésére sincsen szükség.

80.000 forintos állami támogatás

A Magyar Kormány 2021. június 30-ig meghosszabbította a POS terminál telepítést célzó állami támogatási programját. A támogatás célja a piac bővítése, ezáltal nagymértékű anyagi segítséget nyújt a vállalkozások számára a POS terminál beszerzése és üzemeltetése során.

A Fizetési Pontnál továbbra is igényelhető a 80.000 Ft-os vissza nem térítendő állami POS támogatás, melyet azon üzletek automatikusan kapnak meg, amelyek 2017. november 1-jén még nem rendelkeznek kártyás fizetéssel. A támogatást a vállalkozások két éven keresztül havi részletben kapják így csökkentve a terminál fenntartási költségeit.

POS terminál kedvezmény

A koronavírus által okozott vészhelyzetben a Fizetési Pont kedvezményesen biztosított POS terminált, annak érdekében, hogy így is segíteni tudjon a vírus terjedésének megfékezését. A vészhelyzet ugyan elmúlt, de a Fizetési Pont POS terminál kedvezménye továbbra is elérhető!

Új POS terminál igénylése esetén 2020. augusztus 31-ig a következő, rendkívül kedvezményes feltételeket biztosítja a Fizetés Pont:

  • Telepítési díj: 0 Ft
  • Internet díj: 0 Ft
  • Szolgáltatási díj: 0 Ft
  • Termináltelepítés 3 napon belül

A Fizetési Pont kedvezményes POS terminál ajánlatával és a vissza nem térítendő 80.000 forintos állami támogatással a legkedvezőbb ajánlatot nyújtja a vállalkozások számára, ezzel megkönnyítve ez átállást az elektronikus fizetési módra.

Igényelje most Fizetési Pont POS terminálját és használja ki a kedvezményeket!

https://fizetesipont.hu/kedvezmenyes-ajanlat-augusztus-31/

(X)

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Hiába mennek megint a fegyverek, megoldhatatlan problémától szenved az ukrán hadsereg
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
lidl áruház