Befejeződött az SK On Hungary zajcsökkentési projektje (x)
Prémium

Befejeződött az SK On Hungary zajcsökkentési projektje (x)

PR cikk
‎Csendesebbek lesznek az SK On Hungary Kft. gyárai.

Az SK On Hungary Kft. és az SK Battery Manufacturing Kft. közös zajcsökkentési projektet indított 2021 év végén, mely sikerrel lezárult. Mindkét cég számára nagyon fontos a környéken lakók nyugalma és egészsége, ezért minden lehetséges módon igyekszik mérsékelni a munkával járó zaj okozta esetleges kellemetlenségeket. A végeredmény mindkét gyár esetében a “megfelelt” minősítést kapta, és a környezetvédelmi hatóság is elfogadta az elkészült záródokumentációt, valamint a jegyzőkönyvet.

A projekt célja az volt, hogy a vállalat megfeleljen a jogszabályok által előírt határértékeknek, minimalizálva a környezeti zajterhelést, így ezzel is elősegítve a gyár közelében lakók nyugalmát. A környezetvédelmi hatóság által 2023. április 25-én jóváhagyott terv szervezési és műszaki intézkedések sorát tartalmazta a két gyárra vonatkozóan. A zajcsökkentési intézkedések több fázisban kerültek elvégzésre, amelyek közül az első egy szisztematikus intézkedés volt a fő zajforrások azonosítására és a munkavégzés szabályainak finomítására.

A műszaki intézkedéseket zajvédelmi létesítménytervező és kivitelező szakértővel határozták meg. A terv szerint az SK On Hungary és az SK Battery Manufacturing pontosan meghatározta, hova, milyen hangelnyelő képességgel és a zajforrástól milyen távolságra kell felszerelni a zajvédő panelt. Meghatározásra került továbbá a szerkezeti kialakítás és a felhasználandó anyagok minősége is, valamint a zajforrástól függően hangszigetelő falak és ernyők kerültek beépítésre.

A projekt egy akkreditált zajméréssel zárult, melyet nappali és éjszakai időszakban végzett el egy zajméréssel foglalkozó laboratórium. A végeredmény az SK On Hungary és az SK Battery Manufacturing gyára esetében is a “megfelelt” minősítést kapta, továbbá a környezetvédelmi hatóság is elfogadta az elkészült záródokumentációt, valamint a jegyzőkönyvet.

Az SK On Hungary és az SK Battery Manufacturing továbbra is a zajkibocsátási előírásoknak megfelelően működteti az üzemeket, hogy a helyi lakosok számára a lehető legkisebb kellemetlenséget okozza.

(x)

Holdblog

A részvénybefektetés nem ázik be!

HOLD After Hours. Szőcs Gáborral value befektetőket sajnálunk, Karácsony Tamással gyrosokat árnyalunk és Kovács Szilárddal pedig benézünk a Bridgewaterhez. Jó szórakozást! 00:45    Hajrá

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Ezért drágább az élelmiszer itthon, mint Németországban

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Interaktív online előadás

Vételi és eladási zónák - Részvénypiaci panoráma

Mire számíthatunk a következő napokban a részvénypiacokon? Milyen fontos szintekre kell figyelni a főbb indexek esetén? Melyek lesznek a jól és rosszul teljesítő régiók, országok, szektorok és ágazatok?

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Property Warm Up 2024
2024. március 7.
Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
EU Források 2024
2024. március 6.
Retail Day 2024
2024. április 11.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!