Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek
Árfolyam

Euro / Svájci frank árfolyam (EUR/CHF)

Ma:
|
Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
EUR/CHF Spot statisztikák, mutatók
Nyitó ár: 0.957465
Előző záró ár: 0.95575
Napi átlagár: 0.95759526689594
180 napos átlagár: 0.95055717862092
360 napos átlagár: 0.9629806028222
Napi minimum: 0.95527
Napi maximum: 0.960495
Éves minimum: 0.925445 2023-12-29
Éves maximum: 1.0042 2023-03-02
Történelmi minimum: 0.8289 2015-01-15
Történelmi maximum: 1.682 2007-10-11
Árfolyamváltozás 1 hó: 2.582404018504%
Árfolyamváltozás 6 hó: -0.24371532797193%
Árfolyamváltozás 12 hó: -4.1104823822137%
Devizakeresztek
HUF CHF EUR USD GBP JPY
HUF
CHF
EUR
USD
GBP
JPY
Adatlap
EUR/CHF Spot
ISIN EU0009654078
Kijelzés módja (ticker) EURCHF
Kereskedés pénzneme CHF
Az adatok forrása: Forex International
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon az EUR/CHF Spot árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Visszajelzés

Kérdésed van? Hibát találtál? Vedd fel velünk a kapcsolatot!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING | Az átláthatóbb befektetésekért
Portfolio Trader online előadás Interaktív online előadás

Vételi és eladási zónák - Részvénypiaci panoráma

Mire számíthatunk a következő napokban a részvénypiacokon? Milyen fontos szintekre kell figyelni a főbb indexek esetén? Melyek lesznek a jól és rosszul teljesítő régiók, országok, szektorok és ágazatok?

Portfolio Trader online előadás Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Videóajánló
EUR/CHF Spot hírek

Rohannak a bunkerbe a befektetők

Kitört a pánik a tőkepiacokon, zuhannak a részvényárfolyamok és a kockázatosnak tartott devizák, míg ezzel párhuzamosan veszik a befektetők az olyan menekülő eszközöket, mint az arany vagy az amerikai államkötvény.

Megreccsen a svájci frank - Videó technikai elemzés

Sokat változott az EURCHF grafikonja a januári összeomlás óta, most már inkább emelkedő csúcsokat és völgyeket formáz az árfolyamgörbe. Az egymillió dolláros kérdés most az, hogy meddig folytatódik a svájci frank gyengülése, és hol lehet érdemes eurót vásárolni. Természetesen videónkból megtudja a részleteket.

Megremeg a svájci frank - Videó technikai elemzés

Már kezdünk elfeledkezni az EURCHF devizapárról, pedig januárban még ennek a keresztnek az óriási zuhanása borzolta a kedélyeket. Az elmúlt hónapokban a devizapár konszolidálódott, emelkedő csúcsok és mélypontok alakultak ki rajta, így az sem lenne meglepő, ha célba venné a januári szakadék tetejét. Hol vannak a vételi zónák az EURCHF grafikonon? Videónkból megtudja a részleteket.

Mi lesz a hatalmas veszteségekkel a franksokk után? - Ki viszi el a balhét?

A svájci frank január 15-ei árfolyammozgásának tanúi devizakereskedési szempontból történelmi pillanatokat éltek át. Hasonló mozgások ilyen rövid idő alatt emberöltőnként, ha egyszer alakulnak ki. A pátoszt azonban sok kereskedőnél szétzúzta a hirtelen árzuhanás okozta árfolyamveszteség, ami akár negatív számlaegyenleget is eredményezhetett. A nagy kérdés, hogy ki viszi el a balhét, ki fizeti ki az így keletkezett tartozást.

Kitalálod, melyik bank kaszált nagyot a svájci frankon?

Sokat hallottunk már arról, hogy egyes piaci szereplők mennyit vesztettek a svájci frank nem várt erősödése miatt, arról viszont annál kevesebbet, hogy bizony vannak olyanok is, akik nem kis összegeket tehettek zsebre a frank pozíciójuk után. 250-300 millió dollár körüli összeget nyertek például a JP Morgan ügyfelei azzal, hogy a bank a piaci árfolyamjegyzésnél jóval kedvezőbb jegyzést adott az EURCHF-pozíciókra - írja a The Wall Street Journal.

EURCHF kereskedési ötlet - videó technikai elemzés

A január 15-i giga svájci frank árfolyamugrás megrengette a világ devizapiacát, ám a sokkhatáson túlmenően pozitív hozománya is volt az ügynek! Egy szűk sávban mozgó devizapár helyett kaptunk egy virgonc, izgalmas keresztet, mely jó kereskedési lehetőségeket rejthet. Videó elemzésünkben az EURCHF devizapáron azonosítunk vételi lehetőséget.

Kinyílik a svájci bicska - Videó technikai elemzés

Már 3 éve oldalazgat a svájci frank árfolyama, a svájci jegybank hathatós közreműködésének eredményeként. Hasonló szituációk a múltban inkább a piacok jegybankok felett aratott győzelmével záródtak, így itt is vége lehet az unalmas oldalazgatásnak. Meddig erősödhet a svájci frank árfolyama? Videó elemzésünkből megtudja a részleteket.

Olcsóbb lesz a frankhitel - Videó technikai elemzés

Véget érhet a svájci frank erősödése, ami fellélegzést hozhat a frankhiteleseknek, valamint kiváló kereskedési lehetőségek is kínálhat az EURCHF devizapáron. Hol lehet érdemes vételen vagy eladáson gondolkozni? Videó elemzésünkből megtudhatja!

Kinyílt a svájci bicska - Videó technikai elemzés

Izgalmasan alakul a svájci frank árfolyama, a főbb devizákkal szemben mind vételi és eladási feltételek is kialakulhatnak. Mostani videónkban a lehetséges eladási szcenáriókat járjuk körbe az USDCHF, EURCHF és GBPCHF devizapárokon.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Visszajelzés

Kérdésed van? Hibát találtál? Vedd fel velünk a kapcsolatot!
Tovább az űrlapra
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Ezért drágább az élelmiszer itthon, mint Németországban