Jön a teljes útzár: újabb csomópontot zárnak le az M0-M7 térségében

Jön a teljes útzár: újabb csomópontot zárnak le az M0-M7 térségében

Az M0-M7 csomópontban az ezen a héten kezdődött burkolatfelújítási munkálatok miatt október 7-én, szombaton egy napra újabb szakaszt zárnak le a forgalom elől. Csütörtöktől teljes útzár lesz az M7-es sztráda Balaton irányába vezető oldala melletti gyűjtő-elosztó pályáján - tájékoztatta a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szerdán az MTI-t.

Holttestet találtak az M7-esen

Férfi holttestet találtak az M7-es autópálya Fejér vármegyei szakaszán, a Balaton felé vezető oldalon, Martonvásár térségében - közölte a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu-n.

Hatalmas

Hatalmas "gémkapocs" épül az M7-es autópálya mellett

1 500 négyzetméteres ingatlanfejlesztés zajlik Budapest vonzáskörzetében az M7-es autópálya mellett található Sóskúti Ipari Parkban. A 100%-ban hazai tulajdonú Coninvest cégcsoport beruházása nem csupán cégközpontként szolgál majd, hanem az irodák mellett közösségi terek, oktató - és bemutatóterem, raktárak és design center is helyet kapnak. A beruházás alapkőletétele 2021 őszén történt, az átadás pedig 2023 tavaszára várható.

Dugó van az M7-esen

Baleset miatt torlódik a forgalom az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán, Székesfehérvár térségében - közölte az Útinform szombat délelőtt a honlapján.

Videón az M7-esen elkövetett büntetőfékezés és a súlyos következménye

Videón az M7-esen elkövetett büntetőfékezés és a súlyos következménye

Szombat délután az M1-M7 közös bevezetőjén a Magyar Közút forgalomfigyelő kamerája előtt büntetőfékezett egy kis furgon, melynek következtében három autó is balesetezett - olvasható a Magyar Közút közleményében. A felvételeken jól látszik, mennyire balesetveszélyesek az ilyen esetek, ezért is kéri a közútkezelő az autósokat, hogy soha, semmilyen helyzetben ne cselekedjenek hasonló módon a többi közlekedővel szemben.

Lezárták az M7-est Budapest felé

Baleset miatt teljesen lezárták az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalát csütörtök este Székesfehérvár közelében - közölte a katasztrófavédelem az MTI-vel.

Zárul a hétvége: torlódás az M7-esen, lassú forgalom az M3-ason

Zárul a hétvége: torlódás az M7-esen, lassú forgalom az M3-ason

Erős a járműmozgás a Balaton felől Budapest felé az M7-es autópályán, telítettek a sávok és több helyen is torlódásokra kell készülni Balatonvilágos és Székesfehérvár között, Polgárdi és Szabadbattyán térségében araszol a kocsisor - közölte az Útinform.

  • 1
  • 2
Részletes keresés
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Megérkezett a Fitch ítélete Magyarországról
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.