Ingatlan

Megnyitott Magyarország legújabb reptéri szállodája

Portfolio
Január elején megnyitotta kapuit hazánk első, közvetlen terminál összeköttetéssel rendelkező repülőtéri szállodája, az ibis Styles Budapest Airport Hotel, amely a WING fejlesztésében valósult meg.
A 145 szobával rendelkező szálloda célcsoportjába az üzleti céllal utazók és a turisták egyaránt beletartoznak. A 2-es terminál előtti volt külső parkoló helyszínén a Market Építő Zrt. kivitelezésében épült fel az ötszintes szálloda, amelynek belső tereit szobáit a repülőtér hangulatát idézve és a kor belsőépítészeti trendjeit követve alakította ki az építésztervező Aspectus Architect.

Megnyitott Magyarország legújabb reptéri szállodája

Érdekességek a projektről

  • A szálloda a 2-es termináltól 200 m-re van
  • Az ötemeletes épület bruttó szintterülete 6600 négyzetméter
  • A szállodában összesen 145 kétágyas vendégszoba van; melyből 127 standard szoba (16-19 négyzetméter), 10 db junior suite (23-24 négyzetméter) és 8 db suite (33-34 négyzetméter)
  • Az éttermi igényeket 300 adagos melegkonyha szolgálja ki.
  • A rendezvényi részleg a földszinten található összesen 350 négyzetméteren. A konferenciaközpont egy két részre osztható konferenciateremből, 2 db szemináriumi teremből, egy tárgyalóból és egy kávészünetek megtartására alkalmas előtérből áll, maximális kapacitása 250 fő


Megnyitott Magyarország legújabb reptéri szállodája
A szállodát a WING-gel kötött management szerződés alapján az AccorHotels kelet-európai stratégiai partnere, az Orbis üzemelteti ibis Styles márkanév alatt.

Megnyitott Magyarország legújabb reptéri szállodája
A szálloda várhatóan az átutazó vendégek, a légiforgalmi személyzet, a konferenciaturizmus és az üzleti utak kapcsán hazánkba érkező utasok igényeit fogja tudni kielégíteni. Számítanak azokra is, akik a kora reggeli indulást megelőző este megérkeznek a repülőtérre, hogy másnap csak kényelmesen átsétálhassanak, és üzletemberekre, akik egy villámlátogatás alkalmával itt bonyolítanák tárgyalásaikat magyarországi partnereikkel. Ehhez a szálloda vendéglátó részlege egy 135 fő befogadóképességű, nemzetközi konyhát kínáló étterem és kapcsolódó borbár szolgáltatásait nyújtja. A hotelben egy 150 fős két különálló részre bontható konferenciaterem található, valamint kisebb szemináriumi termek és exkluzív tárgyalók is várják az üzleti utazókat.

Megnyitott Magyarország legújabb reptéri szállodája
A szálloda várható szobaárairól egy korábbi cikkünkben írtunk, a reptér utasforgalmának folyamatos bővüléséből adódóan az üzemeltető magas kihasználtságra számít, adott esetben akár további bővítésre is lesz lehetőség.

Megnyitott Magyarország legújabb reptéri szállodája

Portfolio Ingatlanmagazin - Az 50 legbefolyásosabb személy a magyar ingatlanpiacon

Megnyitott Magyarország legújabb reptéri szállodája
Az ingatlanpiac szárnyalása 2017-ben is folytatódott, de a gyors felívelés újfajta kockázatokat is hozott. Az építőipari kapacitással és a munkabérekkel kapcsolatos problémák miatt a projektek folyamatosan drágulnak, ami gyakran a fejlesztőket is újratervezésre kényszeríti. Ez azonban nem szab gátat a beruházásoknak, a következő években több tízezer új építésű lakás, félmillió négyzetméternél is több modern irodaterület, ezret meghaladó 4 és 5 csillagos szállodai szoba, logisztikai csarnokok és hatalmas új székházak - Telekom, MOL, OTP - készülhetnek el. Az 50 legbefolyásosabb ingatlanpiaci szereplő között most is jelen vannak a legnagyobb cégek képviselői, az ismert nevek mellé azonban egyre több új versenytárs zárkózik fel. A legfrissebb számot keresd a Portfolio Könyvesboltban vagy a nagyobb újságárusoknál!

Kasza Elliott-tal

Leggett & Platt Inc. - elemzés

Nem értem a LEG mozgását. 2021 közepe óta esik az árfolyama, akkor 59,16 USD volt az ATH, most éppen 19,08-at ér, azaz kicsit kevesebb mint három év alatt harmadolt az árfolyama. Mivel osztalék

Holdblog

Szabó Dávid: Érik a kriptó iparág

Mintha a korábbiaknál jóval kisebb hype mellett lenne alakulóban a kriptománia újabb köre. Milyen gátak szakadtak át az elmúlt időszakban, hol tart a szabályozás, hogyan... The post Szabó Dá

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Két éve erre a pillanatra vár Oroszország, most úgy érhet célt, hogy a Nyugat csak nézi

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Díjmentes előadás

Ami még az állampapírnál is jobb befektetés

Az állampapírok mellett számos más befektetési lehetőség érhető el a piacon azoknak, akik szélesebb portfóliót szeretnének építeni és hosszú távon növekedést elérni.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
WLP Ebes 1