Prémium

A siker szériatartozéka (x)

Portfolio




SEAT: mediterrán stílus minőségi technológiával
A mediterrán stílus a német minőséggel párosulva olyan egységet alkot, aminek eredménye nem más, mint a teljesen megújult spanyol autómárka. A "SEAT auto emoción" szlogen egyesíti a sportos és stílusos, magabiztos és erőteljes karaktert. A sportos menetteljesítmény, a hatékony technika és a vonzóan vagány megjelenés jellemző a márkacsalád összes képviselőjére és teszi a SEAT-ot oly különlegessé, egyedivé.




A SEAT azoknak készíti autóit, akik a mediterrán formavilág alkotta lendületes vonalak mellett döntenek, akik családjuknak sportos autót választanak, és akik a modern technika mögött az erős motorokat és a magasszintű biztonsági felszereléseket értik. Minden SEAT a legfejlettebb technológiával készül: légzsákok, ESP, TCS és ABS gondoskodnak a teljes körű biztonságról. A megújult modellcsalád egyik legfontosabb alkotóeleme, a különleges formatervezés, ami nagyrészt a már sokszorosan kitüntetett, világhírű formatervező, Walter de'Silva keze munkája.



A SEAT Magyarországon
A SEAT 10 éve Magyarországon: minőség és dinamizmus
Idén 10 éve annak, hogy a spanyol márka modern technológiát, sportosan egyedi arculatot és fiatalos lendületet hozott a magyar autópiacra. A márka dinamizmusa a magyar piacon is töretlen, hiszen az értékesített darabszám folyamatos növekedést mutat.



Toledo: a SEAT zászlóshajója
A Toledo a SEAT zászlóshajója és egyben a precíz részletek összessége. Az autó 500 literes csomagtartója kategóriájában a legnagyobbak közé számít. A Toledo markáns designjával, könnyed vonalvezetésével, sportos arculatával kivívta a magyar közönség tetszését. A SEAT Toledo redelkezik mindennel, amivel a jövő autójának rendelkeznie kell. Egy elegánsan sportos limuzinról beszélhetünk, amely kielégíti úgy a család, mint az üzletemberek igényeit. Passzív és aktív védelmi rendszerének köszönhetően az ADAC töréstesztjeiben kitűnő minősítést szerzett. Az ABS, ESP, TCS mind a biztonság záloga. A benzinmotorok kínálata 1,6 literestől (105 LE) a 2,3 literes V5-ig terjed (170 LE), míg a háromféle 1,9 literes dízelmotor 90 LE, 110 LE és 150 LE a nyomaték szerelmeseinek nyújt felüdülést. A SEAT 1992-ben a Barcelonai Olimpiával egy időben a korábbi Toledo bevezetésével lépett a siker útjára Magyarországon, utódja is hasonló sikereket könyvelhet el. Temperamentum, megbízhatóság, kényelem, ezek jellemzik a legnagyobb SEAT-ot.



SEAT Toledo Business: a siker szériatartozéka
A SEAT Toledo Business most a SEAT különleges ajándéka a vásárlók számára. A kategóriában elvárható összes extra felszerelés mellett a vezető és az utasok kényelmét és biztonságát ez alkalommal olyan különlegességek is szériaként szolgálják, mint a négy légzsák, ABS + elektromos fékerőelosztó, esőérzékelős ablaktörlő, automatikusan elsötétedő belső tükörrel,

"Climatronic" elektronikus klímaberendezés, bőrborítású kormány, bőr váltógomb és váltókarborítás, könyöktámasz elöl/hátul, multifunkciós kijelző (boardcomputer), hátsó napfényroló + 12V-os csatlakozó a csomagtérben, "Aura" CD-s rádió (RDS, CD-váltó vezérlés) 8 hangszóróval, tetőantennával.
És mindez most alapáron!
.
(X)
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Béketárgyalás lesz az ukrajnai háború lezárásáról, de máris jött egy igazán rossz hír

Likviditási szakértő/vezető modellező

Likviditási szakértő/vezető modellező

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet