Prémium

ILLY - kapszulás irodai kávégép ingyenes használatra (x)

Portfolio
Ingyen illy kávégép használat már havi 60 kapszula vásárlásától! Próbálja ki kötelezettség nélkül 20 db ajándék kapszulával! Finom, egyszerű, tiszta, szép!

' title='


A 100% arabica kávékeverékével világhírűvé vált illy kapszulás MITACA PLUS , CUBETTO vagy CUBE LX irodai kávégépeit ingyenes használatra kihelyezzük irodájába ha legalább 2 évig vállalja a Cubetto esetében havi minimum 60, Cube LX esetében 100,Mitaca Plus kihelyezésekor 150 db kávékapszula vásárlását. A Mitaca Plus géppel cappuccino is készíthető. A gépválasztékról több infó: http://www.irodaikave.hu

PRÓBÁLJA KI 20 db ajándék kapszulával! Budapesten bármelyik gépet 7 napig kötelezettség nélkül kihelyezzük irodájába 20 db ajándék kapszulával!
 Próba rendelés, kérdések: info@espressokft.hu vagy munkaidőben a 422 1700 telefonon.

Megrendelhető: a gépek és kapszulák, csészék, kiegészítők házhozszállítással folyamatosan rendelhetők az Espresso Webshopban : www.espressoshop.hu
A kapszulák, azaz egy adag kávé ára 94 Ft+Áfa. Legalább 300 adag egyidejű rendelése esetén 88 Ft+Áfa/db.

Élvezze a tökéletes olasz eszpresszót munka közben is! Az illy háromféle kapszulás irodai kávégépet ajánl munkahelyi eszpresszó fogyasztáshoz.

A gépek kis helyigényűek, a kávéfőzés velük gyors, egyszerű és tiszta. Nem utolsósorban szépek is, bármelyik gép irodája dísze lehet. A kapszulák egyenkénti aromatartó tasakos csomagolása biztosítja a kávé minőségének megőrzését, és az irodai kávézásnál különösen fontos egyszerű adagolást, gyors lefőzést.

Kávéválaszték: ha Ön lágy ízre, kifinomult aromára vágyik a klasszikus normál pörkölést (piros kapszula ),

' title='
ha a markáns, erős kávéízt kedveli a sötét pörkölésű illyt (fekete kapszula ) ajánljuk. A hosszú kávé rajongói a kék kapszulát keressék, és ha már csak az íze és a rituálé miatt vágyik rá válassza a koffeinmentes (zöld) kapszulákat. Tea és tej kapszulák is rendelhetők. Figyeljen egészségére! A tévhitekkel ellentétben a mérsékelt kávéfogyasztás egészséges. A 100% arabica kávé aromásabb és akár 35-40%-kal kevesebb koffeint tartalmaz mint a robusta kávék, így nemcsak finomabb, hanem több is fogyasztható belőle mint a kávéautomaták főként robustát tartalmazó kávéiból.

Gépválaszték:

MITACA PLUS - ÚJ! teljes automata irodai gép, tejgőzölővel, cappuccino is készíthető vele! Havi 150 db kapszulától ingyen használat! (méret: 22x29x26 cm) További infó

Itaca CUBETTO - mini irodai gép, havi 60 db kapszulától ingyen használat! (méret: 26x26x26 cm) További infó:

Itaca CUBE LX - teljes automata irodai kávégép, havi 100 db kapszulától ingyen használat! (méret: 32x32x32 cm)További infó:

' title='
illy - a kávé tudománya és művészete

A trieszti Illycaffé -t 1933-ban a magyar származású Francesco Illy alapította, a céget ma is az Illy család vezeti. Az illy-t

' title='
alapítása óta egy cél, a tökéletes kávé megalkotása vezérli. Mára az illy a világ vezető 100 % arabica kávékeveréke, világszerte 140 országban van jelen.

Az illy egyetlen fajta kávékeveréket készít, mely 3 kontinenst és 20 országot átszelve a legjobb ízeket hozza el. Brazíliai arabica a kávé leghangsúlyosabb íze. Costa Ricából származnak a csokoládé és karamell édes nyomai. Etiópiából jön a virágos, gyümölcsös aroma. Indiai a fűszeres íz. A legritkább összetevő a tudás, amivel összekeverik, hogy a 9 különböző arabica aromája mindig ugyanazt az állandó harmóniát adja. Az illy kávékeveréke egyedi, összetéveszthetetlen, az egész világon elismerik. Kétféle pörkölésben (normál pörkölés édes és virágos, valamint sötét teljes csokoládé ízzel) és sokféle formában kóstolhatja meg: darált, szemes kávé, E.S.E. podos,

' title='
IperEspresso és Itaca I-Espresso kapszulás kávé eszpresszó gépekhez koffeines és koffeinmentes változatban.

Már előrendelhetők a Pedro Almodóvar által tervezett Illy Art Collection limitált kiadású csészekollekció számozott, díszcsomagolásos darabjai, melynek múzsája Penélope Cruz. Tökéletes karácsonyi ajándék kévéínyenc designőrülteknek. Jelenleg is kaphatók a sima, nem számozott Almodóvar csészék. Nézze meg a csészekollekció fotógalériáját itt .



' title='
Nézzen be hozzánk egy jó kávéért : http://espressoshop.hu/

Olvasnivaló még:
A Time magazin az IperEspresso-ról
Húsosfazék blog: Coppola kedvence a konyhánkban
Deluxe: Pedro Almodóvar Illy Art Csészekollekció
Népszabadság: Kávékirály
Deluxe: A tökéletes kávé titka
Figyelőnet:A presszókávé is magyar?
Netriport: Művészet és tudomány egy csésze kávéban
Gusto: Illy-k ezt inni
Fotógaléria: Pedro Almodóvar illy csészekollekció

További akciónk Portfólió olvasóknak az illy IperEspresso kapszulás kávégépeire ajándék csészekollekcióval itt >>>

(x)
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Béketárgyalás lesz az ukrajnai háború lezárásáról, de máris jött egy igazán rossz hír

Likviditási szakértő/vezető modellező

Likviditási szakértő/vezető modellező

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
shutterstock_1940409019