Prémium

Elindult Budapest egyik legnagyobb lakásépítési projektje

Portfolio
A jogerős építési engedély és egy külföldi projekteken is bizonyított kivitelező is megvan, így már minden adott, hogy elindulhasson Budapest egyik legnagyobb lakóparkfejlesztése, a IX. kerületi Allure Residence Budapest.
Nagy léptekkel halad Budapest egyik legnagyobb lakóparkfejlesztése, az Allure Residence Budapest. Az eddig főleg szállodafejlesztéssel, ingatlanhasznosítással és bérbeadással, valamint borkereskedelemmel foglalkozó cégcsoport 2016-ban kezdte el az Allure Residence Budapest fejlesztését. A tervtanács még tavaly jóváhagyta a terveket, megkapták az építési engedélyt, és a bonyolító segítségével ki is választották a megfelelő kivitelezőt. Közben már a lakópark tervei is bizonyítottak, hiszen elkezdődött az értékesítés, és az első ütem több mint 60%-át kevesebb mint fél év alatt eladták.

Elindult Budapest egyik legnagyobb lakásépítési projektje
A fejlesztő szerint a siker egyik kulcsa az, hogy már az Allure Residence tervezésekor ügyeltek rá, hogy a jól átgondolt alaprajzok segítségégével minden lakás napfényes kialakítású és könnyen bebútorozható, élhető otthon legyen. A másik fontos tényező pedig a megfelelően kiválasztott helyszín, hiszen az egyik legdinamikusabban fejlődő városrész a IX. kerület, amelyet tavaly településfejlesztés kategóriában a szakma "Oscar-díjának" is nevezett FIABCI Prix d'Excellence 2016. évi nemzetközi nívó díjjal is kitüntettek.

Az Allure Residence Budapest 520 új, napfényes, otthonos lakást kínál egy sarokra a Duna-parttól a Művészetek Palotájától (MÜPA) és a Nemzeti Színháztól. A lakóparkban 37-110 m2-es lakásokból választhatnak az otthonkeresők, akik kényelmét a mélygarázs, az új üzlethelyiségek, a zárt belső park és a tágas közösségi terek is szolgálják. A lakópark elhelyezkedésének egyik legfőbb előnye a környék kiváló infrastruktúrája. A rohamosan fejlődő IX. kerületben számtalan kulturális intézmény, üzlet, bevásárlóközpont, ideális sportolási helyszín van. A közelben található a 2-es, 24-es, 51-es villamosok, valamint a 23-as, 54-es és 55-ös buszok megállója is. A belváros néhány perc alatt könnyedén elérhető autóval, tömegközlekedéssel, vagy akár gyalog.

Az Allure Residence Budapest lakóparkról további információt a www.allurebudapest.hu vagy a Facebook.com/allurebudapest oldalon találhatnak az érdeklődők. Az aktuális lakáslista pedig itt érhető el: allurebudapest.hu/hu/lakasok

(x)
324 körül a forint, kicsit erősödik a líra is
robbanás detonáció robbantás
Michael O'leary ryanair vezer
D_MTZ20220524013
Eséssel zárt a magyar tőzsde
portolio financial it
Ács Zoltán
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Könyvajánló
Alapmű mindenkinek, akit érdekel a tőzsde világa.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu

Szenior ügyfélkapcsolati koordinátor

Szenior ügyfélkapcsolati koordinátor

Sales manager

Sales manager
2023. június 7.
Portfolio Property X 2023
2023. június 8.
Portfolio Balaton Business Forum 2023
2023. június 1.
Financial IT 2023
2023. június 6.
BUDAPEST - Pörgessük fel együtt a hazai KKV szektort!
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
portfolio_1