Prémium

Ingyenes síbérlettel várják a gyerekeket az osztrák síparadicsomban (x)

Portfolio
Közelsége és hóbiztossága miatt az osztrák sírégiók közül Lachtal eddig is nagy kedvence volt a magyar sízőknek és boardosoknak, a Sissipark luxus apartmanszálló családi ajánlata pedig még népszerűbbe teheti Stájerország második legnagyobb síterepét.
Lachtal egy olyan völgyben található, amelyet több mint kétezer méteres hegycsúcsok vesznek körbe, a síterep 1600 és 2222 méteres magasság között fekszik, a 107 millió literes víztározójának és kiemelkedő hóágyúrendszerének köszönhetően a Keleti-Alpok egyik leghóbiztosabb síterületének számít. Ráadásul a Budapesttől 470 kilométerre fekvő településhez szinte végig autópályán vezet az út, így alig több mint 4 óra alatt elérhető, ami azt jelenti, hogy az első és utolsó napi sízés is könnyen beiktatható a programba.



A 140 hektáros, a napos fekvésű lejtőkön összesen 25 km hosszú, többségében piros sípálya található, amelyeket két modern, fűtött és fedhető ülőlifttel, hét húzólifttel és két tanulólifttel, úgynevezett varázsszőnyeggel lehet megközelíteni. A felvonók kiindulópontja az 1600 méter magasan fekvő hegyi falucska, Schönberg-Lachtal. A SissiPark közvetlenül az új 6 üléses Schönberg-Schaukel lift mellett található, az apartmanok előtt a kék, 1/a jelzésű sípálya halad el, vagyis az itt megszálló vendégek ajtóig csúszhatnak a nap végén.

Ingyenes síbérlettel várják a gyerekeket az osztrák síparadicsomban

De nemcsak ezért érdemes a SissiPark különböző méretű, teljesen felszerelt luxusapartmanjait választania az ideutazóknak, amelyekben 2-10 fő közötti bármekkora társaság jól érezheti magát, hanem mert december 6 és 10 között a 15 év alatti gyerekek egy szülő kíséretével ingyen síelhetnek és a család többi tagja is kedvezménnyel kapja a síbérletet.



Sőt az egyébként is gyermekbarát síterepen - ahol Teddy-felvonó, mini-szlalom, színes figurás akadálypálya, buckapálya és kincskeresés teszik még izgalmasabbá a gyermekek első síélményeit - a gyermekek számára ingyen biztosítják a koruknak és tudásszintjüknek megfelelő csoportos, magyar nyelvű síoktatást, valamint az egész család részére a személyzet által szervezett gyermek és felnőtt szabadidős programokat, mint például a Popsí csúszka versenyt.

Ingyenes síbérlettel várják a gyerekeket az osztrák síparadicsomban
A három épületből álló SissiParkban 22 exkluzív kialakítású apartman található, a déli fekvésű teraszokról csodaszép kilátás nyílik a környező hegyekre. Minden épületnek saját sítárolója van, az épületegyütteshez tartozó hüttében pedig félpanzióra is előfizethetnek a vendégek.

(x)
Kasza Elliott-tal

Deutsche Bank - kereskedés

Na, nincs több Deutsche Bank részvényem. 2018 óta volt, abban az időben aktívan kereskedtem vele, aztán beleragadtam. Most végre az utolsótól is megszabadultam. Nem volt egy jó trade, de most m

RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

Kiszámoló

A sávos vagy többkulcsos adózásról

Akárhányszor előjön az adózás, egykulcsos-többkulcsos adózás kérdése, úgy tűnik, hogy három emberből kettő nem érti, hogyan működik a többkulcsos, sávos adózás. \"Felháborító, hog

MNB Intézet

A kerékpározás árnyoldala

Ha valaki lopásra adja a fejét, akkor közgazdaságilag racionális döntés biciklikre specializálódni. A kerékpárok használata, terjesztése kevéssé szabályozott, illetve az iparág sem mozdul

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Hiába mennek megint a fegyverek, megoldhatatlan problémától szenved az ukrán hadsereg
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
lidl áruház