Ingyenes síbérlettel várják a gyerekeket az osztrák síparadicsomban
Prémium

Ingyenes síbérlettel várják a gyerekeket az osztrák síparadicsomban (x)

Portfolio
Közelsége és hóbiztossága miatt az osztrák sírégiók közül Lachtal eddig is nagy kedvence volt a magyar sízőknek és boardosoknak, a Sissipark luxus apartmanszálló családi ajánlata pedig még népszerűbbe teheti Stájerország második legnagyobb síterepét.
Lachtal egy olyan völgyben található, amelyet több mint kétezer méteres hegycsúcsok vesznek körbe, a síterep 1600 és 2222 méteres magasság között fekszik, a 107 millió literes víztározójának és kiemelkedő hóágyúrendszerének köszönhetően a Keleti-Alpok egyik leghóbiztosabb síterületének számít. Ráadásul a Budapesttől 470 kilométerre fekvő településhez szinte végig autópályán vezet az út, így alig több mint 4 óra alatt elérhető, ami azt jelenti, hogy az első és utolsó napi sízés is könnyen beiktatható a programba.A 140 hektáros, a napos fekvésű lejtőkön összesen 25 km hosszú, többségében piros sípálya található, amelyeket két modern, fűtött és fedhető ülőlifttel, hét húzólifttel és két tanulólifttel, úgynevezett varázsszőnyeggel lehet megközelíteni. A felvonók kiindulópontja az 1600 méter magasan fekvő hegyi falucska, Schönberg-Lachtal. A SissiPark közvetlenül az új 6 üléses Schönberg-Schaukel lift mellett található, az apartmanok előtt a kék, 1/a jelzésű sípálya halad el, vagyis az itt megszálló vendégek ajtóig csúszhatnak a nap végén.

Ingyenes síbérlettel várják a gyerekeket az osztrák síparadicsomban

De nemcsak ezért érdemes a SissiPark különböző méretű, teljesen felszerelt luxusapartmanjait választania az ideutazóknak, amelyekben 2-10 fő közötti bármekkora társaság jól érezheti magát, hanem mert december 6 és 10 között a 15 év alatti gyerekek egy szülő kíséretével ingyen síelhetnek és a család többi tagja is kedvezménnyel kapja a síbérletet.Sőt az egyébként is gyermekbarát síterepen - ahol Teddy-felvonó, mini-szlalom, színes figurás akadálypálya, buckapálya és kincskeresés teszik még izgalmasabbá a gyermekek első síélményeit - a gyermekek számára ingyen biztosítják a koruknak és tudásszintjüknek megfelelő csoportos, magyar nyelvű síoktatást, valamint az egész család részére a személyzet által szervezett gyermek és felnőtt szabadidős programokat, mint például a Popsí csúszka versenyt.

Ingyenes síbérlettel várják a gyerekeket az osztrák síparadicsomban
A három épületből álló SissiParkban 22 exkluzív kialakítású apartman található, a déli fekvésű teraszokról csodaszép kilátás nyílik a környező hegyekre. Minden épületnek saját sítárolója van, az épületegyütteshez tartozó hüttében pedig félpanzióra is előfizethetnek a vendégek.

(x)
brazilia Jair Bolsonaro koronavirus jarvany200525
Frankfurti tőzsde
koronavírus munkahely védelem
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online előadás
Praktikák, megbízástípusok, ötletek
Online előadás
Miért választják sokan a részvénykereskedés helyett? Mi szükséges az induláshoz?
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu

Újságírót keres a Pénzcentrum!

Újságírót keres a Pénzcentrum!
2020. május 27.
Ingatlanpiac: Bérlők vs. Bérbeadók - Itt az újranyitás!?
2020. május 28.
Vírusválság: veszít vagy nyer a magyar agrárium?
2020. június 3.
Financial and Corporate IT: Digital UX a bankoknál
2020. június 4.
Járműipar: Az új technológiák átrendezik az erőviszonyokat
04_NHP_GettyImages-1180926063