Prémium

Vidékre viszik az ipar 4.0-át (x)

Portfolio
Második éve rendezi meg a PPH Média lapja, a GyártásTrend magazin digitalzációs roadshow-ját gyártó kkv-k számára vidéki helyszíneken. A következő állomás március 28-án, Debrecenben lesz.
A digitalizáció, az adatgyűjtés és -kezelés, az új technológiák alkalmazásának szükségességét napi szinten hangsúlyozzák az iparági döntéshozók, mégis felmérések szerint a digitalizációs megoldások implementálásában hátulról a harmadik helyen szerepel Magyarország az uniós országok körében. A második éve megrendezett rendezvénysorozat célja, hogy a digitalizáció szó ne egy kellemetlenül sokat emlegetett fogalmat, inkább egy folyamatokat optimalizáló lehetőséget jelentsen a különböző mértékű erőforrásokkal rendelkező cégek mindegyike számára.

Vidékre viszik az ipar 4.0-át
A tavalyi évben Miskolcra, Győrbe és Székesfehérvárra látogatott el a rendezvény.
Az egynapos rendezvény végigveszi mindazon folyamatokat, amelyek a gyártás részét képzik és amelyek digitalizációjával jelentős optimalizálás érhető el. Szó lesz az Ipar 4.0 Mintagyárak kiemelt projekt eddigi tapasztalatiról, beszélünk Magyarország digitalizációs helyzetéről. A technológiai előadásokban szakemberek bemutatják, hogy milyen megoldásokban gondolkodhatnak a gyártó kis- és középvállalkozások a gyártástámogatást segítő okoseszközöktől kezdve a gyártásdigitalizálás alapját képző rendszereken át a gépek felokosítását segítő szenzoros megoldásokig. Ha gyártásról van szó, nem lehet figyelmen kívül hagyni a belső anyagmozgatás, termékazonosítás és nyomonkövetés folyamatait, ezzel kapcsolatban is bemutatjuk a legújabb megoldásokat, mint ahogyan szó esik majd az ipar 4.0-hoz kapcsolódó technológiákról: így a 3D-nyomtatás, a kiterjesztett valóság és a robotika alkalmazási lehetőségeiről is.

Régiós példákon keresztül hangzanak el jó, kézzelfogható példák arra vonatkozóan, hogy mások hogyan kezdték el folyamatok automatizálását, és hogy nem csak óriási beruházásokkal lehet elkezdeni a digitalizációt.
Az egyik legfontosabb topicról, az adatgyűjtés- feldolgozás, és az erre épülő mesterséges intelligencia megoldásokról pedig kerekasztal formájában beszélgetnek majd a téma szakértői.

Vidékre viszik az ipar 4.0-át
A tavalyi évben Miskolcra, Győrbe és Székesfehérvárra látogatott el a rendezvény.
A programmal párhuzamosan előre megszervezett rapid randik keretében tehetik fel a résztvevők kérdéseiket a jelen lévő szakembereknek. Az egyeztetések célja, hogy már a helyszínen elindulhasson egy érdemi megbeszélés a folyamatok optimalizálásának lehetőségéről.


Vidékre viszik az ipar 4.0-át

Részletes program és jelentkezés itt érhető el.
A következő időpont: március 28., Debrecen.

(x)
Brexit_kiszivargott_brit terv_1500
U.S. President Donald Trump looks on as his nominee for the chairman of the Federal Reserve Jerome Powell
shutterstock_611533595
BET
shutterstock_332932247
IMG_5203
Népszerű
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-al elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Online előadás
Kereskedés a Portfolio Online Tőzsdén. Hasznos praktikák.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu

Pénzügyi modellező

Pénzügyi modellező

Szerkesztő-újságíró

Szerkesztő-újságíró
2019. szeptember 25.
Követeléskezelési trendek 2019
2019. október 1.
Öngondoskodás 2019
2019. október 16.
Budapest Economic Forum 2019
2019. október 17.
Portfolio-MAGE Ipar 4.0 konferencia 2019
IT válság közeledik a pénzügyi szolgáltatóknál és nagyvállalatoknál