Prémium

Hajóipari innovációk a Budapest Boat Show-n! (x)

PR cikk
Hetedik alkalommal hirdettek Újdonság Pályázatot a szervezők.

A hét második felében kerül megrendezésre az ország legnagyobb hajókiállítása, a Budapest Boat Show a Hungexpo-n. A rendezvény a tavalyi évhez hasonlóan az Utazás kiállítással egy időben várja a látogatókat, akiknek így nem csupán a teljes hazai hajópiac kínálatát nyílik lehetősége felfedezni, de utazási inspirációkat gyűjthetnek, számos kultúrát megismerhetnek, de akár le is foglalhatják utazásukat.

portfolio1

A Budapest Boat Show két pavilonban vonultat fel 80 kiállítót, akik 36 különböző márka, mintegy 130 vitorlás, motoros és elektromos hajóját mutatják be február 27. és március 1. között. A kiállított hajók legnagyobb részét a látogatók teljesen bejárhatják, természetesen szakértők vezetésével.

Számos újdonság is helyet kap a Hungexpo csarnokaiban, köszönhetően a 7. alkalommal kiírt újdonság pályázatnak, melyen a résztvevő cégek az elmúlt évben forgalomba került hajóikkal, termékeikkel indulhattak. A pályázat hajókategóriájában első helyen végzett a Flaar Kft. Flaar 20 elnevezésű vitorlás sporthajója, mely a legjobb hazai fejlesztés és legzöldebb termék különdíját is elnyerte a szakértő zsűritől. Második és harmadik helyen egy-egy elektromos meghajtású hajó végzett, sorrendben a FreeBoat Kft. E-GO Party, és a Flaar Kft. FLAAR 5.7e.

A hajók mellet fontos szerep jut a vízi sportoknak is, melyek felszerelései, ruházatai szintén megtalálhatók a rendezvényen. Illetve programból sem lesz hiány, a kiállítás díszvendége, a Velencei-tó ergométerrel, borkóstolással és számos érdekességgel készül, míg a színpadon szó esik az olimpiai felkészülésről, a Kékszalagról, és fellép a színpadra a négy tó győztes Raffica csapata is.

portfolio2

A korábbi évekhez hasonlóan kialakításra kerül egy Programsziget is, melyen helyet kap egy 40m2-es Bemutató Medence. Az előbbin vitorlás szimulátor, hajóépítés és hajós játékok kapnak helyet, míg utóbbinak a vizén SUP jóga és vitorlás tesztelésre is sor kerül, illetve a látogatók megnézhetik majd a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának bemutatóját is.

A részletes programok és jegyvásárlás megtalálható a www.boatshow.hu weboldalon. Fontos információ, hogy 2020-ban kizárólag a III. Fogadócsarnokon keresztül lehet belépni majd a rendezvényre, és a korlátozott parkolóhelyek miatt érdemes tömegközlekedéssel érkezni. A Budapest Boat Show stratégiai partnere a Magyar Vitorlás Szövetség és a Balaton Boat Show, szakmai védnöke a Hajóipari Vállalkozók Egylete és autós partnere az Audi.

(x)

RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

ChikansPlanet

Gyakoribbak lesznek a tornádók?

A tornádók minden évben hatalmas pusztításokat végeznek szerte a világon, a tudósok pedig aggódva figyelik, miképpen befolyásolja kialakulásukat a klímaváltozás. Itth

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Így alakul péntektől a benzin ára
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
Marina_city_CAM_13