Prémium

Hajóipari innovációk a Budapest Boat Show-n! (x)

PR cikk
Hetedik alkalommal hirdettek Újdonság Pályázatot a szervezők.

A hét második felében kerül megrendezésre az ország legnagyobb hajókiállítása, a Budapest Boat Show a Hungexpo-n. A rendezvény a tavalyi évhez hasonlóan az Utazás kiállítással egy időben várja a látogatókat, akiknek így nem csupán a teljes hazai hajópiac kínálatát nyílik lehetősége felfedezni, de utazási inspirációkat gyűjthetnek, számos kultúrát megismerhetnek, de akár le is foglalhatják utazásukat.

portfolio1

A Budapest Boat Show két pavilonban vonultat fel 80 kiállítót, akik 36 különböző márka, mintegy 130 vitorlás, motoros és elektromos hajóját mutatják be február 27. és március 1. között. A kiállított hajók legnagyobb részét a látogatók teljesen bejárhatják, természetesen szakértők vezetésével.

Számos újdonság is helyet kap a Hungexpo csarnokaiban, köszönhetően a 7. alkalommal kiírt újdonság pályázatnak, melyen a résztvevő cégek az elmúlt évben forgalomba került hajóikkal, termékeikkel indulhattak. A pályázat hajókategóriájában első helyen végzett a Flaar Kft. Flaar 20 elnevezésű vitorlás sporthajója, mely a legjobb hazai fejlesztés és legzöldebb termék különdíját is elnyerte a szakértő zsűritől. Második és harmadik helyen egy-egy elektromos meghajtású hajó végzett, sorrendben a FreeBoat Kft. E-GO Party, és a Flaar Kft. FLAAR 5.7e.

A hajók mellet fontos szerep jut a vízi sportoknak is, melyek felszerelései, ruházatai szintén megtalálhatók a rendezvényen. Illetve programból sem lesz hiány, a kiállítás díszvendége, a Velencei-tó ergométerrel, borkóstolással és számos érdekességgel készül, míg a színpadon szó esik az olimpiai felkészülésről, a Kékszalagról, és fellép a színpadra a négy tó győztes Raffica csapata is.

portfolio2

A korábbi évekhez hasonlóan kialakításra kerül egy Programsziget is, melyen helyet kap egy 40m2-es Bemutató Medence. Az előbbin vitorlás szimulátor, hajóépítés és hajós játékok kapnak helyet, míg utóbbinak a vizén SUP jóga és vitorlás tesztelésre is sor kerül, illetve a látogatók megnézhetik majd a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának bemutatóját is.

A részletes programok és jegyvásárlás megtalálható a www.boatshow.hu weboldalon. Fontos információ, hogy 2020-ban kizárólag a III. Fogadócsarnokon keresztül lehet belépni majd a rendezvényre, és a korlátozott parkolóhelyek miatt érdemes tömegközlekedéssel érkezni. A Budapest Boat Show stratégiai partnere a Magyar Vitorlás Szövetség és a Balaton Boat Show, szakmai védnöke a Hajóipari Vállalkozók Egylete és autós partnere az Audi.

(x)

koronavirus_nagyvaros
boris johnson brexit
joe biden koronavirus
franciaorszagparizs
Küszöbön az összeomlás: Törökország lehet a következő Venezuela
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020. május 21.
FM & Office 2020
2020. május 21.
Future City 2020
2020. június 2.
Smart Logistics 2020
2020. június 9.
Portfolio-MAGE Járműipar 2020
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu

Junior portfoliókezelő

Junior portfoliókezelő
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-al elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
Winelovers_Grand