Prémium

John McKie a CA Immo új magyarországi ügyvezetője (x)

PR cikk
John McKie 2021. június 1-jén csatlakozik a helyi csapathoz és tölti be a magyarországi ügyvezetői posztot. John felel a későbbiekben az ország üzleti tevékenységéért, ideértve a vagyonkezelést, a bérbeadást, a marketinget és a bérlői kapcsolattartást is.
JMCK_headshot
John McKie

Matthew Lunt, az AT & CEE vagyonkezelésért felelős vezetője elmondta: „Meggyőződésünk, hogy John képes lesz pozitívan hozzájárulni széleskörű ingatlanszakértelmével, különösen a budapesti piacunk változó igényeinek és körülményeinek fényében.”

John McKie hozzátette: „Nagyon izgatott vagyok, hogy csatlakozhatok a helyi CA Immo-hoz, és várom, hogy hozzájáruljak a vállalat folyamatos sikeréhez. Együtt fogunk dolgozni a budapesti portfólió pozicionálásán, hogy biztosítsuk hosszú távú versenyképességünket a jelenlegi dinamikus piaci környezetben.”

John McKie tapasztalt ingatlanszakértő, aki elsősorban nemzetközi ingatlancégeknél dolgozott, különös tekintettel a kiskereskedelmi szektorra; utoljára az INGKA Központnál (IKEA) foglalkozott egész Európát átívelő projektekkel. Budapestre először 2002-ben jött, azóta mindig szoros kapcsolatot ápol a várossal.

A CA Immo-ról

A CA Immo-t 1987-ben alapították és 1988 óta jegyzik a Bécsi Tőzsdén. A vállalat kereskedelmi ingatlanokba, leginkább irodákba fektet be Ausztriában, Németországban és Kelet-Közép-Európában. A CA Immo ingatlanvagyona 2021 elején meghaladta az 5,6 milliárd eurót. A Csoport magyarországi ingatlanjai között megtalálható a Bartók Ház, a Capital Square, a City Gate, az IP West, az R70 Office Complex, a Víziváros Office Center, a Canada Square, a Millenium Towers.

(x)

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nem mese ez: rengeteg pénz hullik a magyarokra pillanatokon belül

Pénzügyi vezető elemző

Pénzügyi vezető elemző
Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Ez is érdekelhet
etyek stelázsi