Prémium

Golden Palace Göd: prémium senior apartmanház (x)

PR cikk
Kiváló életminőség idős korban is
luxus idősek otthona

Az elmúlt évszázadokban magától értetődőnek számított, hogy több generáció élt egy fedél alatt. Az együttélés financiális és szezonális okból is jellemző volt, nemcsak a parasztgazdaságok esetében, de a polgári miliőben egyaránt attól függően, hogy mekkora lakótér állt rendelkezésre. A személyes szféra hiánya és minden nehézség dacára a családi közösség megtartó erőként működött: az idős emberek nem maradhattak "láthatatlanok", hiszen szó szerint méterekre éltek a gyermekeiktől, az unokáktól. A rokoni közösség tagjai képesek voltak egymást segíteni és egymásnak biztonságot nyújtani.

Annak ellenére, hogy a történelem során a női és férfi szerepek formálódtak, a család jelentése fluiddá vált, átalakult, a makro- illetve mikrokörnyezeti események egyénenként is meghatározó folyamatokat indítottak el, valamint törvényszerű újításokat követeltek meg: mostanra lehetővé vált, hogy az utóbbi pár évtizedben kevésbé látható és segítségre szoruló idősebb generáció tagjai ne maradjanak ellátatlanul, ne kelljen méltatlan körülmények között, adott esetben az alapvető szükségleteik kielégítése nélkül élniük.

Napjainkban a fellazult családi és emberi kapcsolatok révén több idős ember számára egyenes út vezethet az elmagányosodáshoz, amely sok, előre nem látható nehézséggel jár, és amely azonban egy jó döntés felvállalásával elkerülhető. Az egyre idősödő társadalmunkban az idősellátás és idősgondozás megoldandó feladat, nem érdemes tabuként kezelni.

2022-re teljesen természetessé vált, hogy önmagunk, vagy szeretett családtagunk segítését professzionális, szakmailag elhivatott szolgáltatókra bízzuk.

Körkép és korlátok

A szociális ellátó rendszer hazánkban több megoldást is kínál: van lehetőség jelzőrendszeres házi segítségnyújtásra vagy a támogató szolgáltatások által kínált lehetőségek igénybevételére, szociális étkeztetés igénylésére. Működnek idősek nappali ellátására specializálódott intézmények vagy tartós bentlakásos idősotthonok is. A szolgáltatásokat – kapacitás függvényében – állami, önkormányzati, egyházi vagy civil fenntartók biztosítják részleges, vagy teljeskörű ellátással. Tapasztalatok azt mutatják, hogy sokkal nagyobb számban mutatkozik igény a szociális alap- és szakellátások iránt, mint amennyi elérhető hely valójában rendelkezésre áll.

magán idősek otthona

Jelenleg a magyarországi idősotthonok a legtöbb esetben hosszú várólistákat tartanak nyilván, amely sok esetben évekig tartó türelmet igényel a segítségre szorulóktól. Egy klasszikus idősotthonba történő elhelyezést az is nehezítheti, hogy ha valakinél nem állapítható meg az ún. négyórás gondozási szükséglet, így bizonyos értelemben ki is szorul az államilag támogatott idősotthonokból. A várakozási idő sok esetben hosszú, akár évekig is eltarthat. 

Az idősotthonok különböző szinten képesek megfelelni a mai kor elvárásainak. Találunk nagyon szép, normál nagyságú szobákkal bíró idősek számára fenntartott otthonokat, ahol egyedül is van lehetőség a szoba használatára, de még mindig sok helyen két- vagy háromágyas elhelyezést látunk.

Prémium élmény a szépkorúak számára is

„Pontosan az előbb említett okok miatt egy igényes, hangulatos és színvonalas senior apartmanházat álmodtunk meg Göd természet adta csodás környezetében.”

– fogalmazott Tirpák István, a Cordys Holding Vagyonkezelő Zrt. és a Golden Palace Göd tulajdonosa.

A Golden Palace Göd miliője varázslatos, hiszen egy olyan környezet kialakítása valósult meg, amelyet mindenki megérdemelne idősebb korára. Az apartmanház vezetőinek eltökélt szándéka, hogy szolgáltatásuk színvonala messze kiemelkedjen a más, hasonló szolgáltatást nyújtó nyugdíjasházak közül. Az ehhez elkészült szakmai terv olyan szolgáltatásokat szedett több csokorba, amelyek a későbbiekben ideköltöző idősek mindennapjait teszik kényelmessé, biztonságossá, valamint vidámmá. A csodálatos gödi természeti környezet adott, az apartmanok minden igényt kielégítőek, a szolgáltatások pedig túlmutatnak egy átlagos nyugdíjasház kínálatán.

A Golden Palace Göd senior apartmanházban az autonóm életmód teljes megtartásának támogatása alapvető fontosságú, maximálisan igyekszünk teljesíteni a kedves lakók kívánságait. Mindenkinek adott a lehetőség a pihenésre és aktivitásra egyaránt, nem éri hátrány azokat, akik minimális támogatásra szorulnak vagy "csak” a biztonságot keresik.

„Olyan, elsősorban 65. életévüket betöltött, aktív, élménydús mindennapokra vágyó lakókat várunk, akik biztonságban szeretnék magukat tudni akkor is, ha a későbbiek során hosszabb vagy rövidebb időre gondozásra, ápolásra szorulnak.”

– erősítette meg Huszár Viktória, a Golden Palace Göd ügyvezetője.

Magas életminőség a seniorok számára is

A Golden Palace Göd tökéletes választás lehet azoknak a szépkorúaknak, akik családias légkörben, egészségügyi és jóléti szolgáltatásokat is biztosító, gyönyörű környezetben szeretnének teljes életet élni. A szolgáltatások minden igényt lefednek egy prémium senior apartmanház keretein belül:

  • klimatizált, egyedileg szabályozható fűtési technológiával ellátott, tágas, több, mint 3 méter belmagasságú apartmanok használata, WI-FI elérhetőség, tv csomag(ok);
  • közösségi terek korlátlan használata (könyvtár, szivarszoba, étterem és kávézó, moziterem); közösségi programokon való részvétel (szakkörök – ének, rajz- festés-, klubok – kártya- sakk - , edukációs tréningek – számítástechnika, idegennyelv-, kertészkedési lehetőség, horgászat, csónakázási lehetőség a Golden Palace Göd saját taván, bálok, fellépő művészek által tartott előadások, irodalmi estek, koncertek);
  • közösségi tereink bizonyos esetekben családi rendezvények helyszínei is lehetnek, vendégfogadás saját apartmanban (ott alvással is), vagy az erre a célra kialakított helyen;
  • wellness részleg korlátlan használata, kültéri és beltéri fürdőmedence, pezsgőfürdő, szaunavilág, konditerem, egyéni és csoportos gyógytorna, fizikoterápia igénybevételének lehetősége, ezen kívül egyedi igény alapján gyógy-, és frissítő masszázs, fodrászat, manikűr – pedikűr, kozmetika;
  • tornaterem használata, ami egyéni, vagy csoportos tornákra is alkalmas, szakedzők által vezetett foglalkozások (Chi-Kung, jóga, gerinctorna, személyi edzés);
  • a házon belüli lehetőségeken túl bel-, és külföldi utazások, kirándulások szervezése, bizonyos szolgáltatási csomag vásárlása esetén 5 csillagos montenegrói szállodában való kedvezményes egészségturizmus igénybevételének lehetősége;
  • 24 órás portaszolgálat és biztonsági szolgálat;
  • parkolás a Golden Palace saját parkolójában, igény szerint fedett parkolási lehetőség biztosítása;
  • 24 órás gondozói szolgálat, szükség szerint ápolói, szakápolói feladatok ellátása, nővérhívó rendszer, (amely vészhívás leadására is alkalmas);
  • háziorvosi, és különböző szakorvosi járóbeteg-ellátás a Golden Palace Göd orvosi részlegén, bizonyos esetekben az apartmanban;
  • a gyógyszer és a gyógyászati segédeszközök költségének részleges átvállalása bizonyos szolgáltatási csomagok esetén;
  • szakorvosi konzíliumra történő szállítás gépkocsival, szükség szerint kísérettel;
  • napi háromszori, menüválasztás alapján történő étkeztetés biztosítása, ami szakorvosi javaslat alapján igazodik az egyes speciális diéták előírásához. Az étkezések elfogyasztására éttermünk, vagy szezonálisan a csodás kilátással bíró terasz biztosít lehetőséget;
  • apartmanok takarítása, nagytakarítása;
  • ruhák, és teljeskörű textíliák mosása, vasalása a mosodában.
prémium idősotthon

A sokat megélt, nagy tapasztalattal bíró idős emberek számára fontos a biztonság, a kiszámíthatóság. Jól ismerik az adott szó és egy erős kézfogás jelentőségét, ahogy a Golden Palace Göd megálmodói is. Hisszük, hogy minden életkorban megtalálható az a szépség, ami egyedi, és csak arra az adott időszakra vonatkozik. Dönthetünk úgy, az az  időszak lesz életünk legjobb éve, vagy évtizede. Jó kérdés, hogyan tudunk az idős szeretteink számára támogatást nyújtani. Talán nem csak a személyes jelenlétünkkel, de azzal a gondoskodással, hogy az idős hozzátartozónkat megillető miliőt és körülményeket biztosítunk még úgy is, hogy mi magunk nem vagyunk jelen a nap 24 órájában, mert tudjuk, biztos kezekben van a szerettünk.

Ha Önnek vagy szépkorú rokonainak fontos a kényelmes, biztonságos és prémium életminőség idős korban is, akkor szeretettel várjuk a megkeresésüket.   

https://www.goldenpalacegod.hu/

(x)

Holdblog

Félrealkalmazkodunk

Az alkalmazkodás maga az élet. Mi sem vagyunk ez alól kivételek, ugyanakkor a szellemi képességeink és az erős technológiánk...

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Ők a leggazdagabb magyar nyugdíjasok
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
AI in Business 2024
2024. április 23.
Balaton Konferencia 2024
2024. május 2.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Ez is érdekelhet
Marina_city_CAM_13