POS-terminál a mobilodból – új megoldás kereskedőknek (x)
Prémium

POS-terminál a mobilodból – új megoldás kereskedőknek (x)

PR cikk
Több fizetési opció egyetlen applikációval, bankfüggetlenül

Telefonból POS-terminál

Az OTP Mobil által bevezetett új funkció bankfüggetlenül kínál kártyaelfogadást, ráadásul PIN-kód megadásával is lehetőséget nyújt a fizetésre. Az érintéses, SoftPOS fizetési megoldás 2022. májusától vált elérhetővé a tavaly ősszel bemutatott SimpleBusiness alkalmazásban.

Az applikációban a kezdetektől fogva négy fizetési mód érhető el: két QR-kód alapú és két fizetési linken alapuló fizetési mód. Ezek mellé most megérkezett az érintéses fizetés lehetősége is[1]. Így egy bankkártya vagy NFC alapú okoseszköz érintésével is kifizethetővé válik a tranzakció, anélkül, hogy POS-terminál használatára lenne szükség.

Igyekeztünk minél nagyobb figyelmet szentelni a kkv szektor szereplőinek támogatására is. A SimpleBusiness bevezetésével egy könnyen adaptálható és költséghatékony eszköz létrehozása volt a célunk. Az új funkció segítségével sikerült még egy egyszerűen használható fizetési megoldást fejleszteni az alkalmazásba. A SimpleBusiness-ben megtalálható lehetőségek közül a vásárlók maguk dönthetik el, hogy melyik kényelmes, készpénzmentes fizetési lehetőséget választják. Bízunk benne, hogy ezekkel mi is hozzájárulhatunk ahhoz, hogy a SimpleBusiness kereskedők magasabb szintű ügyfélélményt nyújthassanak vásárlóiknak, ügyfeleiknek.”

fejtette ki a fejlesztés kapcsán dr. Al-Absi Gáber Seif az OTP Mobil ügyvezető-helyettese, üzletfejlesztési és értékesítési vezetője.

OTPM_SoftPOS_20220519

A funkció nagy előnye: nincs forgalmi elvárás és bankfüggetlenül igénybe lehet venni

A SoftPOS tehát a SimpleBusiness appban válik elérhetővé ötödik fizetési módként. Egyik legnagyobb előnye, hogy a 15 ezer forint feletti tranzakciók kezelését is lehetővé teszi, így kereskedőként korlátozás nélkül, bármilyen összegben felkínálhatod vásárlóid számára az érintéses fizetés lehetőségét. A SoftPOS mellett természetesen továbbra is elérhető az appon belül az azonnali átutalás lehetősége, a QR-kódos és linkes megoldás is. Fontos, hogy a linkes fizetési opciónak köszönhetően akkor is megvalósulhat a kifizetés, ha a kereskedő és a vásárló nem tartózkodik egy légtérben.

Ideje csatlakozni: július 31-ig kedvezménnyel vehető igénybe

Ahhoz, hogy a SoftPOS funkciót igénybe tudd venni csupán egy gyors, online regisztrációra és szerződéskötésre van szükség. A SimpleBusiness applikáció 2022. július 31-ig forgalmi jutalék kedvezménnyel vehető igénybe.

További részletek és árazással kapcsolatos információk a Vállalkozásoknak - Simple Business oldalon olvashatók.

[1] A SoftPOS funkció kizárólag NFC képes Android 9.0 készülékeken érhető el, iOS környezetben a megoldás nem támogatott.

(x)

Advertisement
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Az infláció felfalja a megtakarításainkat - Hogyan védekezzünk ellene?
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Marina_city_CAM_13