Díjkalkuláció és lakásbiztosítási ajánlat néhány kattintással a Gránit eBank applikációban (x)
Prémium

Díjkalkuláció és lakásbiztosítási ajánlat néhány kattintással a Gránit eBank applikációban (x)

PR cikk
A Gránit Bank eBank applikációjába épített lakásbiztosítás-kalkulátorral percek alatt lehet kedvezményes lakásbiztosítási ajánlatot kalkulálni, majd az ajánlatot azonnal be is lehet küldeni a Gránit Biztosítónak. Az ügyfél ezt követően a szerződéskötéshez, illetve a meglévő lakásbiztosítás felmondásához szükséges összes dokumentumot, beleértve a lakásbiztosítási kötvényt is, e-mailben megkapja, így ki sem kell mozdulnia otthonról egy új lakásbiztosítás kötéséhez vagy a meglévő lecseréléséhez. A díjszámítás és az ajánlat beküldése online, a bank weboldalán is elvégezhető a Gránit Biztosító Házmester lakásbiztosítására. Az app-on belüli és az  online kalkulációval megállapított díj is 15 százalékos kedvezményt tartalmaz a Biztosító alapdíjához képest. Az app-ba épített lakásbiztosítás-kalkulátor egyszerűsíti a tájékozódást és megkönnyíti az új lakásbiztosítás megkötését azok számára, akik idén márciusban - élve az új szabályozás adta lehetőséggel - költségmentesen felmondanák, és egy kedvezőbb díjazásúra cserélnék lakásbiztosításukat.

Jendrolovics Péter, a Gránit Bank lakossági divíziójának vezetője elmondta, hogy „már nem csak banki funkciók érhetők el a Gránit Bank eBank app-jában, hanem percek alatt lehet lakásbiztosítást is kalkulálni.”

Jendrolovics Péter
Jendrolovics Péter

A Gránit eBank mobilbanki alkalmazásban és a bank honlapján is elérhető lakásbiztosítás-kalkulátorral gyorsan és kényelmesen összeállítható egy lakásbiztosítási ajánlat és igényelhető lakásbiztosítás. Az egyszerűsített díjkalkulációhoz néhány adat is elegendő, majd a felületen testre szabható a biztosítás, kiegészítő biztosítás is igényelhető, végül be is küldhető az így összeállított ajánlat a Biztosítónak. Ezt követően az ügyfél e-mailben kapja meg az ajánlat visszaigazolását, a lakásbiztosítás-váltáshoz szükséges nyomtatványt, majd ajánlatának elfogadását követően a biztosítási kötvényt. A folyamat teljesen digitális, nincs szükség nyomtatásra, papírfelhasználásra.

Amennyiben az ügyfél a Gránit Biztosító Házmester lakásbiztosítását a Gránit Bankon keresztül igényli, a biztosítás díjából 15 százalék kedvezményt kap és a biztosítási díj befizetését követően nyereményjátékban is részt vesz, amelynek keretében a Gránit Biztosító 3-szor 1 millió forintot sorsol ki az új lakásbiztosítást kötő ügyfelek között.

Az új szolgáltatás bevezetése egy újabb lépés ahhoz, hogy a Gránit Bankcsoport full service pénzintézetté váljon, és az ügyfelek számára a pénzügyi termékek teljes körét kínálja a lehető legkényelmesebb módon, akár mobilon.

Az indulás időzítése nem véletlen, hiszen 2024-ben először lehet március elsejétől egy hónapon át – idén a húsvéti ünnepek miatt április 2-ig – a biztosítási évfordulótól függetlenül, költségmentesen felmondani a lakásbiztosításokat és átszerződni egy másik biztosítóhoz. Az ügyfelek így a biztosítók ajánlatát összehasonlítva kiválaszthatják a számukra legjobb, legelőnyösebb ár/értékarányú biztosítási csomagot és arra cserélhetik meglévő szerződésüket. A felmondási lehetőség a lakáscélú ingatlanokat érintő, határozatlan időre kötött vagyonbiztosítási szerződésekre vonatkozik.

A kampányra újonnan fejlesztett Házmester Lakásbiztosítást is érdemes tehát számításba venni a váltási kampány idején, és a kalkulátorban rászánni néhány percet az alapdíj kiszámítására, mert a Gránit Biztosító az árazásban is versenyképes ajánlattal állt elő.

(x)

Címlapkép forrása: Portfolio

RSM Blog

Mit kockáztatunk HR nélkül?

A vállalatok jelentős részének életében meghatározó szerepe van a HR tevékenységnek, mert a jól átgondolt HR stratégia támogatja a munkatársak, megtartását, motiválását, fejlesztését,

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nem mese ez: rengeteg pénz hullik a magyarokra pillanatokon belül

Pénzügyi vezető elemző

Pénzügyi vezető elemző
Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Ez is érdekelhet
etyek stelázsi