NUTEX árfolyam

Mentés a kedvencekhez
|
|
| Ma: Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
NUTEX ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
NUTEX kötéslista
Idő Ár Darab Érték
NUTEX statisztikák, mutatók
nyitó: 30.40
előző záró:
napi átlag:
napi min.:
napi max.:
52 heti min.:
52 heti max.:
történelmi min.:
történelmi max.:
záró 52 heti min.:
záró 52 heti max.:
záró történelmi min.:
záró történelmi max.:
Egyhónapos záró árfolyam:
forgalom (db):
forgalom (HUF):
kapitalizáció (HUF):
BÉT teljes kap. (HUF):
változás 1 hó:
változás 3 hó:
változás 12 hó:
volatilitás 1 hó:
volatilitás 3 hó:
volatilitás 12 hó:
Féléves átlag:
Éves átlag:
Negyedéves záró árfolyam:
Előző éves záró árfolyam:
NUTEX adatlap
Teljes név:NUTEX Befektetési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság
Rövid név:NUTEX Nyrt.
Szektor:Egyéb pénzügyi szolgáltatás
Elérhetőség:1147 Budapest, Telepes utca 53.
Telefonszám:-
Fax:-
Web:www.nutex.hu
Befektetői kapcsolattartó:Csereklei Gábor
Befektetői kapcsolattartó mail:nutex.nyrt@gmail.com
Befektetői kapcsolattartó tel:-
Befektetői kapcsolattartó fax:-
Könyvvizsgáló:ESSEL Audit Könyvvizsgáló Korlátolt Felelősségű Társaság (személyében felelős könyvvizsgáló: dr. Sasvári László
Tevékenység:A Társaság a korábbi években alapvetően egy saját vagyonát kezelő vállalattá vált, melynek tevékenysége eszközeinek, befektetéseinek menedzselése, koordinálása. A Társaság az immateriális javait bérbeadással hasznosítja. A Társaság tervei között szerepel új vállalati akvizíciók megvalósítása elsősorban az emberi egészséggel kapcsolatos termékek, a gyógyszeripar, illetve a prémium táplálék-kiegészítő termékek piacain.
Részvénytulajdonosok:

Huber István (28,22%, 18 424 747 részvény)

Megjegyzés: A közkézhányad meghatározásánál nem vettük figyelembe az olyan tulajdonosokat, akiknek a teljes értékpapír-állomány legalább 5%-a a tulajdonában van, valamint a letétkelezők birtokában lévő értékpapír-állomány azon részét, amelyről a letétkezelő rendelkezésre álló igazolása alapján megállapítható, hogy a teljes értékpapír állomány legalább 5%-át kitevő értékpapír mennyiség van az adott személy tulajdonában. A közkézhányad megjelenítése a kibocsátó által megadott adatokon alapul.

Vállalatvezetés:CSEREKLEI Gábor vezérigazgató
Dr. GALAMB Vilmos vezérigazgató-helyettes
Részvényfajta:Törzsrészvény
Értékpapír típus:Névre szóló
Értékpapír előállítási módja:Dematerializált
Kereskedés pénzneme:24 HUF
Bevezetett értékpapír mennyisége (db):65 290 766
Tőzsdei kategória:Standard
Kereskedés pénzneme:HUF
Bevezetési nap:1996-07-25
Első kereskedési nap:1996-07-25
Az oldalon a NUTEX árfolyam alakulását lehet nyomonkövetni
NUTEX hírek

Kispapírok nagy napja a magyar tőzsdén

Nagyot emelkedett kedden a hazai részvényindex, a blue chipek mellett a kis-, és közepes kapitalizációjú cégek papírjai pedig valósággal szárnyalnak ma.

Érkeznek az új Nutex részvények a tőzsdére

A Budapesti Értéktőzsde ma bejelentette, hogy a Nutex alaptőkeemeléséből származó 9,875 millió darab törzsrészvényt 2020. március 11-én vezetik be a tőzsdei kereskedésbe.

23 százalékot esett ma egy magyar részvény

Értékének közel negyedét vesztette ma el az Est Media, ilyen mértékű esésre 2019. december 2. előtt nem is lett volna lehetőség, viszont amióta a Xetra Classic kereskedési rendszert felváltotta a Xetra T7, a részvények napon belüli elmozdulásán nincs korlát, ezért is történhetett meg, hogy az Est Media árfolyama 22,9 százalékot zuhant ma.

Felfüggesztették a Nutex részvényeit

Felfüggeszti a Nutex részvényeinek kereskedését a BÉT ma 11 órától – olvasható a tőzsde közleményében. A cég olyan tájékoztatást tervez közzétenni, ami a részvények árfolyamát jelentős mértékben befolyásolhatja.

Érkeznek az új Nutex részvények a tőzsdére

A Budapesti Értéktőzsde ma bejelentette, hogy a Nutex alaptőkeemeléséből származó 7,35 millió darab törzsrészvényt 2019. december 11-én vezetik be a tőzsdei kereskedésbe.

Már megint kiütöttek egy magyar részvényt? Ennek hétfőtől vége

Már megint kiütöttek egy hazai részvényt, írtuk több alkalommal is az elmúlt napokban, amikor napi limittel emelkedett egy (jellemzően kis)papír árfolyama. Ennek hamarosan vége, ugyanis jövő hét hétfőtől új szabályok lépnek életbe a BÉT-en, többek között megszűnik a napi ajánlattételi limit, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy a külföldi tőzsdék többségéhez hasonlóan a magyar tőzsdén is jöhetnek a korlátozás nélküli napon belüli emelkedések és esések.

Már megint kiütöttek egy részvényt a magyar tőzsdén

Az elmúlt napok folyamán több kispapír árfolyama is heves kilengéseket mutatott, szerdán a kispapírok közül a Nutex árfolyama napi limittel emelkedik, míg a NordTelekom és a Kulcs-Soft árfolyama is nagyot erősödött.

Ütik a hazai sztárrészvényeket

Az elmúlt napokban átlag feletti forgalommal emelkedett nagyot több hazai kispapír árfolyama, ma is ezekben van nagyobb mozgás, csak éppen lefelé.

Bejegyezte a cégbíróság a Nutex alaptőke-változását

A Fővárosi Törvényszék Cégbírósága 2019. november 25-én bejegyezte a Nutex igazgatótanácsa által 2019. október 24-én elhatározott zártkörű alaptőke-emelés miatti alaptőke-változást és a részvények darabszámának növekedését, a társaság alapszabályának módosítását pedig bejegyezte a cégjegyzékbe.

Már megint kiütöttek egy magyar részvényt

Jól indult a nap az európai tőzsdéken, a vezető európai részvényindexek mérsékelten emelkednek, a magyar tőzsde is felfelé vette az irányt, izgalom az elmúlt napokhoz hasonlóan a hazai kispapírokban van.

Bevezetik az új Nutex-részvényeket a tőzsdére

A Budapesti Értéktőzsde ma bejelentette, hogy a Nutex alaptőkeemeléséből származó 4 900 000 darab törzsrészvényt 2019. október 30-án vezetik be a tőzsdei kereskedésbe.

Friss hírek TÖBB FRISS HÍR