Sorra zárja be gumigyárait a Michelin

Sorra zárja be gumigyárait a Michelin

A már korábban bejelentett németországi üzembezárás mellett az ázsiai gyártók konkurenciája miatt leállítja a termelést egy franciaországi üzemében is a Michelin gumiabroncs gyártó vállalat.

Itt a világ legjobb étterme

Összeállt az idei lista a világ 50 legjobb étterméről, az első helyen egy francia étterem végzett.

Bérlőből tulajdonos - saját téli tesztpályát vett a Michelin

A Michelin európai Technológiai Központja lett a finnországi Ivaloban található téli tesztpálya új tulajdonosa. Az újabb tesztpályával felgyorsul a téli személy-, kisteherautó és teherabroncsok tesztelési és homologizációs folyamata.

Hét millió euróból bővített a Michelin Vácon

A Michelin 7 millió euróból bővítette logisztikai központját Vácon. A beruházással a váci telephely a Michelin egyik európai elosztó központja lett - tájékoztatta az MTI-t Szabó Róbert, a Michelin váci logisztikai központjának vezetője kedden.

Jön a fesztiválszezon, pörög a gumibiznisz rendesen

A Michelin erős negyedéves számokkal rukkolt elő, a társaság értékesítése megugrott, amiben a pozitív devizahatás is nagy szerepet játszott. Arról nem is beszélve, hogy a menedzsment nagyon pozitív várakozásokat fogalmazott meg, amit az elemzői előrejelzések is alátámasztanak. Az árfolyam közel 5 százalékot erősödött.

Nyíregyházán bővít a Michelin

Tovább bővíti nyíregyházi gyárát a gumiabroncs-gyártással foglalkozó Michelin Csoport, a 40 millió eurós (12,2 milliárd forint) beruházás megvalósítása idén kezdődik és 2017 végére fejeződik be - közölte a francia óriáscég közleményben csütörtökön az MTI-vel. A cég nyírségi gyárában jelenleg is tart egy 15 millió euró értékű kapacitásbővítő beruházási program.

Nekiestek a gumigyártónak

A Michelin ma tette közzé negyedéves számait, bár ne tette volna. Az összes fontos soron az elemzői várakozásoktól elmaradó eredményt ért el ugyanis. A menedzsment pedig arra kényszerült, hogy további 200 millió eurós kiadáscsökkentési programot jelentsen be az erős verseny, a visszaeső kereslet és a negatív devizahatás miatt. A befektetőket persze ez aligha vigasztalta, 4 százalékot esett az árfolyam.

Részletes keresés
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Egyik napról a másikra felsorakozott a kínai hadsereg – Nyakunkon a következő nagy háború?
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.