Beszéltek a technológiáról, amelyet magyar cég szállíthat a legnagyobb autógyártóknak

A hőre lágyuló kompozitanyagok előnyei, autóipari felhasználása volt a központi témája Molnár Péter előadásának az Ipar 4.0 konferencián. Az evopro systems engineering Kft. üzletág igazgatója beszélt arról is, hogy vállalatánál már képesek olyan komplex alkatrészek előállítására is az automatizált kompozit gyártórendszerüknek köszönhetően, amelyekre az autóiparnak nagy szüksége van.

Bárkinek elérhetőek az Ipar 4.0 kulcs technológiái Magyarországon

Az Ipar 4.0 kulcs technológiái, az industrial IoT, a gyár és robotszimuláció, valamint a kiterjesztett valóság voltak a főbb témái Nyírő Ferenc előadásának az Ipar 4.0 konferencián. Az S&T Consulting Hungary Kft. üzletágvezetője az ipari digitalizáció korszerű eszközeit mutatta be, amelyek segítségével a hazai vállalatok is az élmezőnybe kerülhetnek.

Nem csak a robotok jelentik az ipar 4.0-át

A Portfolio-MAGE Ipar 4.0 konferenciájának második szekciójában nyilatkozó cégek bemutatták, hogy milyen ipar 4.0-ás megoldásokat alkalmaznak és ezzel mire jutottak.

Az ipar 4.0 túlmutat a technológia megoldásokon

Az ipar 4.0-ás megoldások egyelőre egyedi, elszigetelt megoldások, nincsenek kiforrott alkalmazási példák, és ezek jellemzően technológiai megközelítésűek, nem elég rendszerszemléletűek, vállalaton átívelő megoldások - mondta Ács István, a magyarországi Bosch Csoport i4.0-ért felelős vezetője, a Bosch Rexroth Kft. ügyvezető igazgatója, a Portfolio-MAGE Ipar 4.0 konferenciáján.

A mesterséges intelligencia nem kiváltja, csak kisegíti az embert

Egy új generáció elejét éljük, akik már újfajta építőkockákkal építkeznek, aminek a középpontja a mesterséges intelligencia, azon dolgozunk, hogy ezt mindenkinek elvigyük" - mondta Steven "Guggs" Guggenheimer, a Microsoft Corporation AI Business divíziójának alelnöke a Portfolio-MAGE Ipar 4.0 konferenciáján, amelynek első szekciójában a jövő technológiáinak termeléshatékonysága volt a téma.

Részletes keresés
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Itt a csattanós válasz azoknak, akik nem vesznek lakást, mert alacsonyabb kamatokra várnak
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.