Ezek voltak a Property Awards 2021 díjátadó legjobb pillanatai
Ingatlan

Ezek voltak a Property Awards 2021 díjátadó legjobb pillanatai

Portfolio
November 18-án rendeztük meg a Portfolio Property Awards eseményünket, ahol a szakmai program mellett a díjátadó és a networking volt a főszerepben. Az ingatlanpiacról, a gazdaságpolitikáról, majd az energiahordozók vezérelte átalakulásról szóló panelbeszélgetések után összesen 17 kategóriában díjaztuk a 2021-es év legkülönlegesebb és legmeghatározóbb ingatlanpiaci projektjeit, valamint tranzakcióit. A közös ünneplésnek pedig az esti állófogadás, a prosecco és gin bár, valamint a champagne és whisky kostoló adott keretet. Gratulálunk a győzteseknek, az összes hosszabb és rövidebb listára felkerült indulónak és köszönjük mindenkinek, aki eljött őket megünnepelni és a kapcsolatait építeni! Jövő tavasszal találkozzunk újra a Portfolio Property X eseményünkön!

A legaktuálisabb témákat körbejáró három panelbeszélgetéssel kezdődő Portfolio Property Awardson a szakmai program mellett a díjátadó és a networking kapta a főszerepet. A 17 kategóriában díjazott nyertesek az este folyamán együtt ünnepelhették meg az elismeréseket, a többi résztvevőnek pedig lehetősége volt, hogy kötetlen hangulatban beszéljék ki az ingatlanpiac - vagy más területek - legfontosabb történéseit, akár a kollégáikkal, üzlettársaikkal, vagy éppen a versenytársakkal. Az este minden pillanatát igyekeztünk fotókkal megörökíteni, ebből láthatnak most két válogatást.

Az eseményről készült további összefoglalóink:

Címlapkép: Stiller Ákos/Portfolio

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Ez aztán a meglepetés! Erre még a kormány sem számított
Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes online előadás

Devizakereskedés alapjai, avagy mi lesz veled forint?

Miben különbözik a devizakereskedés a részvények adásvételétől? Mely devizapárokat érdemes egyáltalán figyelni? Hogyan zajlik le egy tranzakció a forex piacon? Hogyan lehet rövid vagy hosszabb távra spekulálni ezen a piacon?

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Private Health Forum 2024
2024. szeptember 26.
Future of Finance 2024
2024. szeptember 17.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
shutterstock_1398060875