Előfizetői tartalom

Minden magyart beterelne a kormány az Államkincstárba – De miért?

Már meghallgatható a Portfolio Checklist csütörtöki adása. A műsor első részében a befektetési piacról beszéltünk. Más témák mellett arról volt szó, hogy mi a célja az államnak azzal, hogy azonnali kincstári számlanyitást tesz lehetővé Ügyfélkapun keresztül, és hogy aki nem az államnál tartaná a pénzét, az a különböző befektetési alapoknál milyen költségterheléssel találkozhat. A témával kapcsolatban Árgyelán Ágnes, a Portfolio pénzügyi elemzője volt a vendégünk. Az adás második felében a nemrég a Sony Music-tól rekord összegű szórakoztatóipari megrendelést elnyerő Gloster volt a fókuszban. A cég egy olyan listára is felkerült, ami a legnagyobb hazai IT-piaci szereplőket mutatja be, s egy komplex vállalatfejlesztési programot is indítottak, így ezekről a témákról, valamint persze a piaci kilátásokról is kérdeztük Szekeres Viktort, a Gloster igazgatósági elnökét.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép forrása: MTI Fotó/Soós Lajos

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés