Prémium

Jelentős lakossági hitelkamat-csökkentés az Inter-Európa Bankban (x)

Portfolio
Az Inter-Európa Bank 2004. június 1-től jelentősen csökkenti lakáshitel-termékeinek kamatait is. Ezzel párhuzamosan ismét országos reklámkampány keretében népszerűsíti a tavaly év végén nagy sikerrel bevezetett euró-alapú hiteltermékeit.

EURÓ LAKÁSHITEL
A Bank országos reklámkampány keretében folytatja euró-alapú hiteltermékeinek népszerűsítését. Ennek aktualitását az adja, hogy a Bank - az elmúlt hónapok alatt egyik legnépszerűbb termékévé vált - Euró Lakáshitelét 2004. június 1-től 4,99%-os kamaton kínálja az eddigi 5,5% helyett. A rendkívül alacsony törlesztőrészletekre példaként szerepelhet, hogy az 1 millió forint összegű, 20 éves futamidejű Euró Lakáshitel induló havi törlesztőrészlete - 256 forint/euró árfolyamon számítva - mindössze 8.700 forint*. Az Euró Lakáshitel ingatlanfedezet mellett vehető igénybe, a hitelösszeg 4.000-60.000 euró között mozoghat, a választható kamatperiódus pedig 3 vagy 6 hónap lehet.

LAKÁSHITEL MAX

A Lakáshitel MAX állami támogatású, változó kamatozású hiteltermék, amit 18. életévüket betöltött házas vagy gyermeket nevelő ügyfeleink új lakás vásárlására vagy építésére vehetnek fel. A Lakáshitel MAX kamata 2004. június 1-től 7,61%-ról 5,92%-ra csökken. Példaként szerepeljen itt is 1 millió forint összegű kölcsön induló havi törlesztőrészlete, ami 20 éves futamidő mellett mindössze 8.000 forint. A meghirdetett kamat naptári hónaponként változhat, a kölcsönszerződések az aláírás napján érvényes Tájékoztató szerinti kamatokkal kerülnek megkötésre.

LAKÁSHITEL PLUSZ

A Lakáshitel PLUSZ egy olyan államilag támogatott, változó kamatozású hiteltermék, amit - családi állapottól függetlenül - 18. életévüket betöltött ügyfelek használt vagy új lakás vásárlására, lakásbővítésre, lakáskorszerűsítésre vagy építésre használhatnak fel.

- Új lakás vásárlási vagy építési hitelcél esetében, 1 éves kamatperiódusnál 7,66%-ról 6,86%-ra, 5 éves kamatperiódusnál 7,25%-ról 6,45%-ra csökken az éves kamat.

- Használt lakásvásárlási, bővítési vagy korszerűsítési hitelcél esetében 1 éves kamatperiódusnál 9,72%-ról 8,92%-ra, 5 éves kamatperiódus esetén 9,15%-ról 8,35%-ra mérséklődik az éves kamat.

A meghirdetett kamat naptári hónaponként változhat, a kölcsönszerződések az aláírás napján érvényes Tájékoztató szerinti kamatokkal kerülnek megkötésre.

"SZOC-POL" MEGELŐLEGEZŐ KÖLCSÖN

A "szoc-pol" megelőlegező kölcsön lakásépítési (lakásvásárlási) kedvezmény megelőlegezésre folyósítható hiteltermék gyermeket vállaló fiatal házaspárok részére. Amennyiben az ügyfélnek a kölcsönt vissza kell fizetnie, a törlesztés időtartama alatt az általa fizetendő kamat 9,82%, a korábbi 10,01 % helyett. A kölcsönt új lakás építéséhez, illetve értékesítés céljára épült új lakás megvásárlásához lehet felhasználni. A kölcsön segítségével a még gyermektelen házaspárok egy gyermek vállalása esetén 800.000, két gyermek vállalása esetén pedig 2 millió forinthoz juthatnak. Egy meglévő gyermek mellett további egy gyermek vállalása esetén a kölcsön összege 1,2 millió forint. A gyermekvállalás teljesülése esetén a kölcsönt nem kell visszatéríteni.

----------------------------

- *THM, 8,90%-tól.
- A THM-re és a törlesztőrészletekre vonatkozóan megadott értékek tájékoztató jellegűek, a konkrét értéket a kölcsönszerződés tartalmazza.


(X)
Ricardo

Öröm van

Megjelent idehaza Carl Menger A közgazdaságtan alapelvei című 1871-es klasszikus műve. Tolle, lege!

Kasza Elliott-tal

3M Company

Nemrég írtam a Solventumról, levált az MMM-ről és áprilisban a tőzsdére ment. Minden MMM részvényes a 4 részvénye után kapott egy SOLV részvényt. Ez eddig nagyon szép, azonban 05.14-én MM

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nesze neked, ötéves szuperállampapír: tízmilliárdokat buktak a magyarok az értelmetlenné vált befektetésen
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Property X 2024
2024. május 29.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Portfolio AgroFood 2024
2024. május 22.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Ez is érdekelhet
DurerPark_05