Prémium

Nyerj krétai nyaralást! - nyári utazási játék a Quaestor Travel-lel (x)

Portfolio


Bár a nyár idén kissé döcögősen érkezik, nem felejtkezhetünk el arról, hogy lassan beköszönt a nyaralási szezon!
A Portfolio.hu a Quaestor Travel-lel együtt a külföldi nyaralási terveiket szövögető olvasóknak szeretne segítséget nyújtani az idei évben első alkalommal megrendezésre kerülő kéthetes nyári utazási játékkal, melynek fődíja egy kétszemélyes krétai nyaralás a Quaestor Travel jóvoltából.

A Portfolio.hu-n a mai nappal kezdődően az elkövetkező két hét minden napján olvasható lesz egy kérdés, melyre a választ az érdeklődők a Quaestor Travel honlapján találhatják meg. A helyes választ elküldők között minden nap kisorsolunk egy 5% kedvezményre jogosító Quaestor Travel törzsutaskártyát.

A játék fődíja egy kétszemélyes egy hetes krétai nyaralás tengerre néző szállással és repülő úttal együtt.
A fődíjért azok a játékosok szállhatnak versenybe, akik a két hét folyamán a kérdések legalább felére helyes választ adtak.A Quaestor Travel - a Quaestor Csoport tagjaként - 1995 óta van jelen a magyar idegenforgalmi piacon. A társaság tevékenységét dinamikus fejlődés jellemzi, a 2003-as évben a Quaestor Travel forgalma 45%-kal haladta meg az előző évit.

Az elmúlt 8 évben a Quaestor Travel országos irodahálózatot épített ki, így ma már a budapesti két iroda mellett a legtöbb megyeszékhelyen is elérhetőek közvetlenül is az utazási iroda szolgáltatásai.

A Quaestor Travel főbb szolgáltatásai:
repülőjegy-értékesítés, szállásfoglalás, utazási hitel, autóbérlés, belföldi üdülések és túrák, külföldi utazások, ország-, és városlátogatások, szakmai, incentív utak, rendezvényszervezés, utasbiztosítás.

Az idei évben a Quaestor Travel utazási ajánlatait 3 tematikus katalógusban jelentette meg. Külön kiadvány készült a mediterrán tengerparti üdülőajánlatokról, a városlátogató és kalandturizmusról, valamint a rendkívül gazdag belföldi kínálatról.

A nyereményjáték első kérdése: Hány helyen várja ügyfeleit országos irodahálózatával a Quaestor Travel?
Holdblog

A Föld legnagyobb részvénytársasága

Kevés olyan közvetlen biológiai jellemzőt találunk, ami kiemelne minket a többi faj közül, leginkább fejlett kommunikációs képességeink tesznek minket azzá, amik vagyunk. Lehet minket, embere

Kiszámoló

Kiszámoló bankszámla......helyett

Most, hogy a Raiffeisen valami okból elkezdte elüldözni a prémium ügyfeleket (pedig nemrég még 50 ezer forintot is fizetett ugyanezen embereknek, hogy nála nyissanak számlát), arra gondoltam, hog

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Főpolgármester-választás: Karácsony Gergely győzött, de új választás jöhet Budapest vezetéséért

Könyvelő

Könyvelő
Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai? Bemutatjuk melyik platformunk a legoptimálisabb külföldi részvények vásárlásához.

Díjmentes online előadás

Miért a tőzsdei befektetést válasszam az állampapír helyett?

Online előadásunkon megvizsgáljuk a két befektetési formát, megtárgyaljuk az előnyeiket és a hátrányaikat, sorra vesszük mikor mibe érdemes fektetni.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
2024. június 12.
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Future of Finance 2024
2024. szeptember 17.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
GettyImages-654401327