Prémium

Csiki-Berek - a jövő gáz-független házai (x)

Portfolio
Azt gondolom, a Csiki - Berek a jövő családi házas lakóingatlanainak a prototípusa. Megoldásai megszüntetik a fosszilis energiáktól való függőséget, életminőséget garantálnak. Nincs gázrobbanás, CO- mérgezésveszély és maximálisan teljesíti azon elvárásokat, amelyek nélkül Európa több országa 2019-től nem ad ki építési engedélyt. Ez csak zéró CO2 garantálása mellett lehetséges. Környezetvédelmi szempontból igen korszerű, egészséges az emberi szervezetre, és nem járul hozzá az általános felmelegedéshez.
Dr. Csiki-Bege Lajos

Gondolt-e már arra, hogy hogyan javíthatna életminőségén? Vagy hogy az Ön és a családja egészsége bizony nagyban múlik lakása levegőjén is? Megérintette a gáz-probléma? Vagy a közelmúlt dél-dunántúli áram-mizériája?
Érdemes ezekkel a gondolatokkal foglalkozni, hiszen nagyon sok múlik rajtuk. Életünk leglényege...

A Csiki-Berek házainak szerkezetét fűtjük-hűtjük , ennek egyik legfontosabb előnye az egészségre és életminőségre való hatása. Orvos-biológiai szempontból lényeges tényező, hogy az épületek sugárzó hője 2-3 fokkal jobb hőérzetet biztosít, mint a levegőfűtött hagyományos rendszerek. Energiát a földből nyerünk: geotermikus, megújuló energiát hasznosítunk , hőszivattyúk segítségével. Nem kérdés, hogy ez a jövő!

Az otthonok egészséges levegőjét egyedi, hő-visszanyert légtechnika alkalmazásával érjük el. Ez a rendszer 90% körül újrahasznosítja a lakás hőjét, miközben aktívan és

' title='
napi 24 órában 100%-ban friss levegő juttatnak vissza a lakótérbe. Valószínűleg nem is gondolunk arra, miközben lakásainkat egyre tökéletesebben szigeteljük és egyre tökéletesebben záró nyílászárókat alkalmazunk, hogy éppen így betegítjük meg magunkat! Ugyancsak az egészségünk szempontjából lényeges, fontos, hogy természetes anyagokat használunk, így a falak "lélegeznek".

Bármilyen ellentmondásosnak tűnik, márpedig mi távfűtünk! Talán sokan nem is hinnék, de a jól tervezett és épített távfűtés ma is a legkorszerűbb fűtési mód. Ma a zöld technológia alkalmazása egy átlag 100-130 nm-es családi ház esetében sokba kerül és az üzemeltetés szakembert igényel. A Csiki - Berekben a kialakítás és üzemeltetés költségei 160 házra oszlanak szét és így kedvezővé válnak .

Minden családi házat kandallóval láttunk el. A kandalló hangulata az életminőségre pozitív hatással van, ráadásul egy esetleges műszaki vagy vis major esetben a lakásfűtésben biztonságot jelent .(x)
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új nagybank született Magyarországon, ötből egy bankszámlát már nála nyitnak a magyarok
Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Property X 2024
2024. május 29.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Portfolio AgroFood 2024
2024. május 22.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
ORLEN toltoallomas 2