Prémium

12. Personal Hungary Szakkiállítás (x)

Portfolio
Immár tizenkettedik alkalommal nyitja meg kapuit Magyarország legnagyobb HR-es rendezvénye a Personal Hungary. A Szakkiállítás a megváltozott helyszínen kívül számos újdonsággal várja a HR szakma képviselőit!
Visszatekintés12. Personal Hungary Szakkiállítás
A Personal Hungary közönségét a tavalyi évben hetven kiállító, és több mint hetven szakmai előadás várta, ahova az érdeklődök nem csak Magyarországról, de többek között Angliából, Svájcból és Oroszországból is ellátogattak. A szaklátogatók közel fele csoportos vagy egyéni döntéshozatali joggal rendelkezett, egyharmaduk pedig döntés-előkészítési, tanácsadási joggal bírt. HR munkatársak, vezető beosztásban dolgozók, cég- és HR vezetők, valamint képzési szakemberek egyaránt nagy számban képviseltették magukat a 2014-es Szakkiállításon. Számos vendégelőadó - köztük Prof. Dr. Baracskai Zoltán és Prof. Dr. Mérő László - is a közönség elé lépett, de nem lesz ez másképp idén sem, hiszen a professzorok ez évben is a fellépők között foglalnak helyet.

Középpontban az emberi erőforrás

Azonban 2015 sok tekintetben a változás éve, ugyanis a résztvevőket a professzionális megjelenést biztosító Millenáris "B" épületében várják a szervezők, de ez csak egy, a sok újdonság közül. A programok idén még magasabb minőséget képviselnek, hiszen a HR világát hét területre osztva, e területek egy-egy szakértője gondoskodik arról, hogy a jelenleg legaktuálisabb témák kerüljenek a középpontba.
  • A hét szakértői terület között lesz a "Bérezés, Juttatások, Ösztönző rendszerek" témaköre, ahol a kompenzációval, juttatásokkal, cafeteriával és bérezéssel kapcsolatban tudhatunk meg mindent Fata Lászlótól.
  • A "Szervezetfejlesztés, Képzésfejlesztés" keretében a koncepcionális fejlesztésről és a szervezetfejlesztésről Nagy Andrea beszél majd.
  • Vendler Balázs a "HR Informatika" terület szakértője, mely minden olyan témát lefed, ahol valamely vállalatirányítási rendszer HR szegmenséről, egy gamification megoldásról vagy akár egy önkiszolgáló felületről van szó.
  • A "Kiválasztás - Toborzás" témaköréről Lipcsei András tart előadást, aki a kiválasztási csatornától a toborzási módszertanokon át, a szűrési eszközön keresztül a fejlesztésig minden témát érinteni fog.
  • Dr. Fodor T. Gábor a "Munkaügy, munkajog" világába vezeti be közönségét, hiszen a jog és a HR együttműködése a hatékonyság szempontjából nélkülözhetetlen.
  • A szervezetek élete a folyamatos változásokhoz való alkalmazkodásról szól, ehhez szükséges olyan működésmód felállítása, ahol ez nem jelent nehézséget. A "Változásmenedzsment" téma szakérője Szabó Zsófia.
  • Magyarországon idén először kap nyilvánosságot a "Corporate Health", Horváth Emil vezetésével. Kulcstémakörei: biztonságos munkavégzés, vállalati egészségmegőrzés és munkahelyi jóllét.

E két nap remek lehetőséget biztosít arra is, hogy kiállítóként bemutassa termék- és szolgáltatás újdonságait, a személyes üzleti találkozások előnyeit kihasználva pedig kizárólag célközönségével találkozzon. A VIP Lounge-ban kerekasztal-beszélgetések, inspiráló interaktív előadások várják a vezetőket, szakértőket és döntéshozókat egyaránt.

12. Personal Hungary Szakkiállítás
A gyakorlati fórumokon, Tréning és Coaching Interaktív Területen, valamint a MeetingPointon való részvétel alkalmat kínál a HR szakma képviselői közötti tapasztalatcserére, új és gyümölcsöző szakmai kapcsolatok kialakítására. Mindezek mellett első kézből értesülhet a HR területét érintő legfontosabb változásokról! Regisztráljon Ön is kiállítóként, ha ez idáig még nem tette meg!
Legyen részese Ön is egy megújuló Szakkiállításnak! Tartson velünk a változás felé 2015. november 11-12-én a Millenáris "B" épületében!
(x)
RSM Blog

SAP a HR és bérszámfejtés területén

Az SAP rendszer a pénzügy, a beszerzés, és az ügyfélkapcsolatok kezelése mellett a humánerőforrás (HR) és a bérszámfejtés területén is központosított keretet biztosít a vállalatok szám

HitelesAndrás

Egy sikeres Bankmonitor szakmai napja

HitelesAndrás - Keress, kövess, költözz! Egy sikeres Bankmonitor szakmai napja 2011-ben kezdtem dolgozni egy Takarékszövetkezetben… az azóta eltelt 13 év alatt eszméletlen sokat tanultam, n

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Magyar üzletlánc saját márkás terméke is felkerült a szégyenlistára
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Property X 2024
2024. május 29.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai? Bemutatjuk melyik platformunk a legoptimálisabb külföldi részvények vásárlásához.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Ez is érdekelhet
Nádudvari_Nagy Ádám portré