Prémium

Dimenziót vált az otthoni szórakozás: itt a tévék új generációja (x)

Portfolio
2017-ben a televízió több puszta szórakoztató egységnél: a készülékek képátlója évről évre növekszik, miközben a felhasználók továbbra is kiváló képminőséget, minden eddiginél könnyebb kezelhetőséget, és egyre elegánsabb dizájnt várnak el. A Samsung új, Quantum dot technológiára épülő QLED TV-je szín- és részletgazdag, miközben keretmentes kialakításával és teljes fémborításával otthonunknak is kifinomult eleganciát kölcsönöz.



A televízió kiválasztásakor az elsődleges szempont általában a képminőség, éppen ezért a Samsung az új széria tervezésénél arra fókuszált, hogy a QLED TV-k a lehető legnagyobb színtérfogat-lefedettséget biztosítsák. Vásárláskor azonban sokan nem szembesülnek azzal, hogy a kiszemelt tévéhez kábelek is tartoznak, amelyeket otthon nehéz elrejteni, és ez nagyban rontja az összképet. A Samsung QLED TV stílusos újítást kínál erre a problémára, ráadásul új környezettudatos csúcstechnológiaként mindenféle kompromisszum nélkül biztosítja a remek otthoni szórakozást.

Dimenziót vált az otthoni szórakozás: itt a tévék új generációja

Színgazdagság felsőfokon

A 2017-es QLED TV termékcsalád képes a DCI-P3 színtér (az amerikai filmiparban a digitális mozgóképvetítésre általánosan alkalmazott RGB-színtér) pontos megjelenítésére, illetve a Samsung által világelsőként kínált 100%-os színgazdagság elérésére. Ez azt jelenti, hogy

ezek a készülékek valamennyi színt élethűen jelenítik meg a fényerő bármely szintje mellett, és a szín élénkségében bekövetkezett legkisebb változásokat is pontosan visszaadják.

A vizuális élmény pedig független a betekintési szögtől, a színek és kontrasztok ugyanolyan minőségben élvezhetőek szemből és oldalról nézve egyaránt, függetlenül a szobában uralkodó fényviszonyoktól.

Csatornaváltás hangparanccsal

A gördülékeny kezelhetőséget szolgálja a továbbfejlesztett Samsung One Remote Control is, amely bluetoothos távirányítóval a QLED TV funkcióin túl

az összes csatlakoztatott eszközt képes kezelni, akár hangvezérléssel is irányítani a televíziót, így a vásárlók már többféle hangparanccsal válthatnak a csatornák között.

Szintén a 2017-es év újdonsága, hogy a felhasználóknak elég kimondaniuk egy a TV-hez csatlakoztatott készülék nevét, és a TV automatikusan képes arra a forrásra váltani.

Dimenziót vált az otthoni szórakozás: itt a tévék új generációja

A stílusos és környezetbarát kiegészítő

A QLED televíziók ún. Észrevétlen Csatlakozás megoldása a lakást elcsúfító kusza és éktelen vezetékeket egyetlen, akár 15 méter hosszú optikai kábelben egyesíti, így felszabadul az a tér, amelyet eddig a set-top boxok és különféle külső tartozékok foglaltak el a TV környezetében.

Tehát már semmi sem ronthatja el a tökéletes összképet, sőt, a készülékhez egy könnyen felszerelhető, tökéletesen illeszkedő falikonzol is tartozik, amellyel a televízió minden eddiginél szorosabban simul rá a falra, akár egy festmény.

Azok pedig, akik nem szeretnék a falra szerelni, a Samsung TV-állványok különleges és egyedi kínálatából is választhatnak. A Samsung a QLED TV-k gyártása során nem használ olyan környezetszennyező anyagokat, mint a kadmium, így nem kell kompromisszumokat kötnünk a környezettudatosság szempontjából, ha csúcstechnológiára és eleganciára vágyunk otthonunkban.

További információk a Samsung hivatalos honlapján.

(x)
Kiszámoló

Más miért nem tanult?

Írtam nemrég a sávos adózásról. Az egyik visszatérő motívum volt a hozzászólásokban, hogy miért adóztatja az állam a vagyont, amikor azt eleve már adózott pénzből vettem, s ez így már

KonyhaKontrolling

Adózzon mindenki más!

Az interneten sok vélemény jelenik meg a \"megfelelő\" adóztatással kapcsolatban, de még a legtájékozottabbak is sokszor minimum meglepő véleményeket fejtenek ki. A bejegyzésben nem megyek bele

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Eljöhet a benzinkutak bosszúja

Likviditási szakértő/vezető modellező

Likviditási szakértő/vezető modellező

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
shutterstock_1940409019