Prémium

Milyen konyhabútort válasszunk? Mik a legújabb trendek? (x)

Portfolio
Sosem egyszerű eldönteni, hogy milyen stílusban építsük meg új konyhánkat vagy újítsuk fel a meglévőt. A lakberendezési trendek folyamatosan változnak, egy konyha pedig nagy befektetés, így érdemes jól átgondolni a döntést. Szerencsére az idei évben számos olyan irányzat és újdonság került előtérbe, amik várhatóan hosszabb életűek lesznek és ha ezeket választjuk, akkor nem fog fájni a fejünk pár év múlva az idejétmúlt dizájn láttán.
Nyers, valódi fa

Milyen konyhabútort válasszunk? Mik a legújabb trendek?
Az elmúlt évek plasztikusabb anyagi után újra népszerűségnek örvend minden, ami természetes. Főként a valódi faanyagok használata lesz népszerű, és nem csak rusztikusabb stílusú konyhákban, hanem akár a modern összhatásúakban is.

Beton és márvány minden mennyiségben

Elsőre talán meghökkentő lehet, főleg a beton használata, de mindkét anyag fantasztikus karaktert tud adni a konyhának, főleg a nagyon népszerű sötét bútorokkal kontrasztban. A márvány (vagy márvány hatású anyag) és a beton kerülhet a munkalapra vagy falra, de akár a padlóra is.

Milyen konyhabútort válasszunk? Mik a legújabb trendek?
Egybefüggő falborítás

A fenti képen a következő trend tippünk is nagyon jól látszik, ami pedig az egybefüggő konyhai falborítás. A pár éve nagyon trendivé váló metrócsempe helyett most egy teljesen különböző irányzat került elő: borítsuk be a munkapult feletti részt egy összefüggő anyaggal, nagyon modern és elegáns lesz az összhatás és optikailag nagyítja a teret.

Az örök konyhasziget

Mindenki megnyugodhat, az annyira szeretett konyhasziget nem megy sehová. Miért is menne, hiszen praktikus és látványos megoldás, egyetlen hátulütője, hogy viszonylag nagyméretű konyhára van hozzá szükség.

Gerencsér Tibor, a Geri Bútor tulajdonosa szerint azokban a konyhákban, ahol adott a lehetőség, még mindig nagyon szeretik a megrendelők a konyhasziget beépítését. Ha a 2019-es trendekhez igazítanánk, akkor válasszunk márvány munkalapot hozzá.

Milyen konyhabútort válasszunk? Mik a legújabb trendek?
(x)
bear
vakcina
4ig
koronavirusvakcina_oltas
etel_rendeles_ebed
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Online előadás
Trendi, vagy nem trendi? Ez itt a kérdés
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu

Felvigyázó /Junior felvigyázó

Felvigyázó /Junior felvigyázó
2021-04-29
Lakossági hitelkockázatok & behajtás 2021 Meetup
2021-06-01
HR Revolution 2021
2021-06-03
Financial and Corporate IT 2021
2021-06-08
FM & Hybrid Office 2021
company-gift-cufflinks-skanska[1]