Prémium

Elindult a végső visszaszámlálás a budapesti újlakáspiacon (x)

PR cikk
Már csak pár hétig lehet kedvezményes áron új otthont venni.

Alig néhány hete maradt azoknak, akik az 5%-os áfát és a Magyarország legnagyobb lakóingatlan-fejlesztője, a Cordia által kínált jelentős árelőnyt kihasználva szeretnének kedvezményes áron vásárolni új lakást Budapest legkedveltebb helyszínein. Ha most gyorsan és okosan dönt, még a várhatóan 2020. január 1-től érvénybe lépő 27%-os áfa komoly áremelő hatását kivédve szerződhet le új otthonára.

Az elfogadott jogszabályok szerint év végével megszűnik az új lakások kedvezményes, 5%-os áfakulcsa. A jövő év januárjától érvényes 27%-os forgalmi adóval bizonyosan egymillió forint fölé emelkedik majd a négyzetméterenkénti átlagár. Nem csoda, hogy az élénk keresletnek köszönhetően napról-napra csökken a még 5%-os áfával elérhető otthonok kínálata. Azok számára, akik hezitálnak, a Futureal-csoporthoz tartozó Cordia egy különleges konstrukciót alkotott meg. Ebben egyszerre használható ki a kedvezményes áfakulcs és a társaság által nyújtott jelentős, akár 15%-os árelőny.

122B II_CAM_04_03

Azok a lakások, amelyek a csupán néhány hétig tartó kampányban elérhetőek, Budapest legnépszerűbb helyszínein épülnek. Az akció keretében akár 15%-os árelőnnyel meghirdetett Grand Corvin második ütemének otthonai befektetésre vagy saját célú újlakásvásárlásra a legutolsó, egyedülálló lehetőséget jelentik a nemzetközi nagydíjas Corvin Sétány mentén, ami a belvárosi lakásbérleti piac egyik legkeresettebb helyszíne. A Corvin Sétányon az elmúlt 10 évben megduplázódtak a négyzetméterárak, a területen bérbe adható lakások díjai pedig jóval magasabbak, mint a környékbeli ingatlanoké. A sétányon található lakások könnyen, magas áron adhatóak ki, miután a közelben számos irodaház, 36 felsőoktatási kar is található, s karnyújtásnyira van a Corvin Plaza, számos étterem, üzlet, a 3-as metró és a 4-6-os villamos is.

Universo_CAM_01_02

Az Universo a IX. kerület megújuló részén, a Millennium-negyedben, a Duna-parttól sétatávolságra található, az itt elérhető otthonokra akár 13% százalék árelőnyt kínál a Cordia. A lokáció különlegessége, hogy a kerület belső részének egyik utolsó szabad telkéről van szó, így a leendő lakások kiváló befektetési lehetőséget nyújtanak.  Ez a környék - hasonlóan a számos nemzetközi díjjal elismert Corvin-negyedhez - teljesen átalakul, élhető és modern életteret kínálva a lakók számára. Az Universo új építésű lakásai nem csak saját használatra jelentenek jó választást, hanem – mivel a Duna-parti irodanegyed és az egyetemek, köztük a SOTE közelségének, valamint a kiváló közlekedési kapcsolatoknak köszönhetően könnyen kiadhatók – befektetésnek is ideálisak.

Ha ki szeretné használni az 5%-os áfát és a jelentős, akár 15%-os árelőnyt, látogasson el a Cordia oldalára!

A Cordia kiemelkedően megbízható partnernek számít, hiszen több mint másfél évtizede van jelen a hazai lakóingatlan-piacon, s még a válság legkeményebb éveiben is helyt állt és eddig minden fejlesztését befejezte. Ez az 5%-os áfa időszakának véghajrájában azért is különösen fontos, mert ha valaki nem megbízható céggel szerződik, azt kockáztatja, hogy meghirdetett építkezés el sem indul. Márpedig ebben az esetben hiába kapja vissza a pénzét, már nem tud átnyergelni egy alacsony áfával és árengedménnyel kínált projektre.

(x)

Kiszámoló

Feltámadt a kínai gazdaság?

Tavaly már mindenki temette Kínát és az új Japánnak hívták. Japán a második világháború után hatalmas növekedést produkált, de 1990 óta egyhelyben toporog, teljesen megrekedt a fejlődés

Holdblog

Felezés és duplázás

A következő órákban a manipulálhatatlan programkód negyedszerre is végrehajtja a Bitcoin négyévente esedékes felezését. Az újonnan kibocsátott bitcoinok mennyisége blokkonként 6,25-ről 3,1

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nagy esemény jön a bitcoinnál, most érdemes kriptóba befektetni?

Pénzügyi vezető elemző

Pénzügyi vezető elemző
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
AI in Business 2024
2024. április 23.
Balaton Konferencia 2024
2024. május 2.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
illustration-01