Prémium

Segítség jött a kisvállalkozóknak – íme a részletek! (x)

PR cikk
Az idei, sok szempontból rendkívüli év a kisvállalkozásoknak is számos új kihívást okoz, amelyek megoldásában sokat tudnak segíteni az új, digitális banki szolgáltatások. Ezek könnyebbé teszik az ügyintézést, ráadásul kevesebb idő ráfordításával és még a költségek is csökkenthetők. Körülnéztünk, mit kínál a Raiffeisen Bank.

Az elemzők nagy többsége egyetért abban, hogy ez az év számos, eddig nem megszokott feladatot adott az egész gazdaságnak, beleértve a kisvállalkozókat is. Ilyen időszakban minden olyan segítség jól jöhet egy cég üzletmenetében és napi működéséhez, amely segít gyorsítani és hatékonyabbá tenni a napi ügyintézést.

RAI_ONLINE_VALLALATI_PROMO_OKT_PR_01

Sokan mondják, hogy jóval nehezebb lett volna a mostani helyzet kezelése, ha nem történtek volna az utóbbi időszakban igen jelentős digitális fejlesztések. Igaz ez nemcsak a személyes találkozókat kiváltó online megbeszélésekre, konferenciákra, de a pénzügyi szolgáltatásokra is.

A Raiffeisen Bank az elmúlt hónapokban számos vadonatúj digitális szolgáltatást tett elérhetővé kisvállalkozói ügyfelei számára, amelyek könnyíthetik a cégek életét. Egyéni vállalkozók mellett egyedülálló lehetőségként most már cégek is teljesen online tudnak számlát nyitni a banknál, ezzel jelentős időt megtakarítva. Az azonosítás a könnyen és egyszerűen használható videobankon keresztül zajlik.

RAI_ONLINE_VALLALATI_PROMO_OKT_PR_02

A digitális bankolásra átállás mellett egy másik fontos dolgot is érdemes már most elintézni: 2021. január 1-től a törvény hatálya alá tartozó vállalkozások kötelesek biztosítani ügyfeleik számára az elektronikus fizetést. Ez a törvényi változás érint mindenkit, aki eddig online pénztárgéppel rendelkezett, de csak készpénzt fogadott el.

Érdemes lehet elgondolkodni – a modern időket követve – a QR-kódos fizetés használatáról, amely egyszerű és gyors megoldást kínál az elektronikus fizetés biztosítására. A Raiffeisen Bank által kínált myRaiffeisen mobil alkalmazásban elérhető QR-kódos fizetés megfelel a feltételeknek, így akár kártyás fizetési infrastruktúra kiépítése nélkül is teljesíthető az előírás és még a pénz is másodperceken belül megérkezik.

RAI_ONLINE_VALLALATI_PROMO_OKT_PR_03

A szabályozás változásával is összhangban egyre nagyobb igény mutatkozik az online számlázás biztosítására is. A Raiffeisen Banknál bankoló kisvállalkozók 12 hónapig teljesen ingyenesen használhatják a Billingo online számlázórendszer „Master” verzióját – ezzel is segítve a vállalati pénzügyek digitális útra terelését.

Részletek: aktivszamla.raiffeisen.hu

(X)

Holdblog

Fára a majmok másszanak!

HOLD After Hours. Nyúl helyett pingvinapukák! - az ünnepek lagymatagsága helyett, legyen velünk ideges! Jó szórakozást! 00:45    A Ryanair Alapkezelő 02:55    Rosenbe

Kasza Elliott-tal

Leggett & Platt Inc. - elemzés

Nem értem a LEG mozgását. 2021 közepe óta esik az árfolyama, akkor 59,16 USD volt az ATH, most éppen 19,08-at ér, azaz kicsit kevesebb mint három év alatt harmadolt az árfolyama. Mivel osztalék

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Ennyi volt! - Lázár János rendelettel irtja ki a nyerészkedést az építőiparból

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Díjmentes előadás

Ami még az állampapírnál is jobb befektetés

Az állampapírok mellett számos más befektetési lehetőség érhető el a piacon azoknak, akik szélesebb portfóliót szeretnének építeni és hosszú távon növekedést elérni.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
nitrogenmuvek