Prémium

Virtuális programokkal készül az Allee a vásárlói kötődés megtartása érdekében (x)

PR cikk

Pillanatok alatt alakultak át a fogyasztói igények és szokások, megváltozott, hogy miként viszonyulunk a közvetlen környezetünkben élőkhöz, vagy, hogy épp hogyan intézzük a napi vásárlásainkat. A történtek komoly nyomot hagytak az értékrendünkben és az életszemléletünkön is. Mindez arra utal, hogy a válsághelyzet alapjaiban változtatta meg a fogyasztói attitűdöket.

Allee_epuletfoto

A bevásárlóközpontok és azok bérlői számára komoly kihívást jelentettek az elmúlt hetek, hónapok, hiszen főképp személyes értékesítési csatornákon keresztül juttatják el termékeiket és szolgáltatásaikat a vásárlókhoz.  A virtuális platformokra készült programok egyre fontosabb szerepet töltenek be a vásárlói kötődés megtartásában. Az online tér egy olyan felület, ahol továbbra is kapcsolatban tudnak maradni a a potenciális ügyfelekkel/vásárlókkal.

Az Allee egy megfelelően összeállított marketing stratégiával, olyan content marketing mixet állított össze, amely továbbra is biztosítja a szükséges kommunikációt a vásárlókkal, ahol a tartalom még látványosabb és újszerűbb.

Manapság nem Kína vagy India a legnagyobb létszámú nemzet, hanem a Facebook, a YouTube és az Instagram vagy éppen a TikTok a több milliárd felhasználójával. A járványhelyzet tovább erősítette a social media befolyásoló szerepét, megváltoztatta a szájról szájra való kommunikáció helyszínét és sebességét.

Az Allee a jelenlegi időszakban az értékesítésen túl, az értékteremtésre összpontosít, és a tranzakciós kötődés helyett, most az érzelmi kötődés kialakítását tekinti elsődleges feladatának, hogy az átmenetileg lecsökkent fizikai kontaktus miatt a látogatóit, felhasználókként is értékelje, és odafigyeljen rájuk.

Az Allee mindig is kiemelten foglalkozott a divattal, és most a járványidőszakban különösen fontosnak tartja, hogy a szép külső mellett minél többen odafigyeljenek az egészséges belső egyensúlyra is.

Allee_divatshow_04

Számunkra kiemelkedő érték a nyitottság, az elfogadás és az, hogy mindenki önmaga lehessen, ezért is indítottuk el #bodypositivity kampányunkat és választottuk az „Úgy szeret, #ahogyvagyok. Ez az én Alleem szlogent.” Azt gondolom, a vásárlók és a partnerek megtalálásában kulcsfontosságú, hogy olyan marketing aktivitásokat, akciókat szervezzünk, amelyek valóban mi vagyunk és ezáltal hitelesen képviselhetjük őket. A pandémia következtében előtérbe került értékek, mint például a szolidaritás, a remény, a közösségépítés, a környezettudatosság, a megértéssel való egymás felé fordulás vagy a pozitív ügyfélélmény még sokáig velünk maradnak majd.  

A #bodypositivity témájú virtuális divatshow kezdeményezésünk fő üzenete, hogy a friss divattrendek mellett a pozitív testképre és a testünkkel való boldog viszonyra is szükség van, és hogy az olyan számok, mint a testsúly, a magasság vagy az életkor sosem határozhatják meg egy-egy személy értékét, jelentőségét  - fogalmazott a különleges online divatshow kapcsán Bernád Judit, az Allee bevásárlóközpont igazgatója.

A virtuális divatshow klipjei az alábbi linkekre kattintva tekinthetőek meg:

Flashin' Lights | Virtuális #bodypositivity divatbemutató - YouTube

Zen Dreams | Virtuális #bodypositivity divatbemutató - YouTube

Memories of Gellért | Virtuális #bodypositivity divatbemutató - YouTube

Backpool Boys | Virtuális #bodypositivity divatbemutató - YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=tsRAadFtvTU

(x)

RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

Holdblog

Vége a luxusóra-őrületnek?

A Morgan Stanley és a LuxConsult közös, 2023-as kutatása alapján a címben feltett kérdésre a rövid válasz az, hogy közel sem. A 2022-es esztendőhöz képest... The post Vége a luxusóra-őrül

ChikansPlanet

Gyakoribbak lesznek a tornádók?

A tornádók minden évben hatalmas pusztításokat végeznek szerte a világon, a tudósok pedig aggódva figyelik, miképpen befolyásolja kialakulásukat a klímaváltozás. Itth

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Így alakul péntektől a benzin ára
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Marina_city_CAM_13