Prémium

Folyóparti „miniváros” épül okoslakásokkal a Budafoki úton (x)

PR cikk
A Metrodom River lakópark közvetlen kapcsolatot teremt a Dunával.
270_Metrodom_Cam_03_napos

Három hektáron 6 lakóépületben összesen 712 lakás építése vette kezdetét a Budafoki út 64. szám alatti telken, idén júliusban. A Metrodom River lakópark nem egyszerűen vízparti otthonokat kínál, mert nem csak a Duna látványát ígéri az ide költözőknek. Az itt élők az otthonukat elhagyva közvetlenül a folyóparti sétányra léphetnek ki, de akár vízre is szállhatnak, ugyanis a fejlesztés részeként egyedülálló módon egy csónakház is épül.

270_Metrodom_Cam_07_final

Számtalan vízpartinak nevezett lakóparkkal ellentétben a River valóban közvetlen kapcsolatot teremt a folyóval, hiszen sem HÉV-vonal, sem pedig forgalmas autóút nem húzódik az épületek és a part között. Ráadásul, mivel a Duna főága mellett helyezkedik el, a vízre néző lakásokból bámulatos rálátás fog nyílni a távolba nyúló, széles folyamra” – mutatott rá az elhelyezkedés különleges előnyeire Kricsfalussy Tamás, a Metrodom értékesítési igazgatója.

Szolgáltatások karnyújtásnyira, innováció mindenütt

A Metrodom tervezői lényegében egy mini várost terveztek a Duna partjára. A lakópark fogadóépületében pékség és kávézó, a parkban tűzrakóhely és grillterasz várja a lakókat, a kisgyermekeseknek pedig bölcsődét, óvodát, baba-játszószobát, sőt egy, a természetes víz közelségét megidéző vizes játszóteret is terveztek. A sportolni vágyók a rekortán pályán, kül- és beltéri fitneszteremben, és szaunákban lelhetik örömüket - ha éppen nem a folyón töltenék az idejüket. A lakások műszaki kialakításában a legmodernebb technológia vívmányai köszönnek vissza: a Metrodom saját okosotthon rendszerével a hűtés, fűtés és a világítás egyaránt irányítható; a fűtés-hűtés mennyezeti és természetesen környezetbarát, valamint energiatakarékos. Az egyediség a lakópark közlekedésében is megmutatkozik: a felszínen kizárólag gyalogosokkal, kerékpárosokkal találkozhatnak a lakók, nem csupán a parkolás, de már a parkolók megközelítése is a föld alatt történik.

270_Metrodom_Cam_19_final

Biztos befektetés

A lakások az otthonra vágyók mellett a befektetők érdeklődését is felkelthetik. A lakópark kreatív koncepcióján és a lakások minőségén túl a lokáció, illetve a dinamikusan fejlődő környék is a négyzetméterárak jelentős emelkedését vetíti előre a jövőben.

Lakóparkunk különösen vonzó alternatíva lehet azoknak, akik ingatlanba fektetnének. A környékbeli lakás- és irodapiaci beruházásoknak köszönhetően gyakorlatilag biztosra vehető, hogy a Kopaszi-gát közelében húzódó parti sáv az egyébként is magas presztízsű újbudai régió legértékesebb része lesz. Az itt vásárolt ingatlanok árai 5-10 éven belül a piaci átlagot meghaladó ütemben növekedhetnek, miközben a Budafoki úti irodafolyosó mentén dolgozók állandó bérlői keresletet biztosítanak a kiadandó lakásokra” – teszi hozzá Kricsfalussy Tamás.

270_Metrodom_Terrace_04_final

A lakóparkról bővebb információ itt érhető el.

(x)

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új aranyláz tombol az egészségügyben, most kell észnél lenni! - Interjú

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
123