Prémium

Folyóparti „miniváros” épül okoslakásokkal a Budafoki úton (x)

PR cikk
A Metrodom River lakópark közvetlen kapcsolatot teremt a Dunával.
270_Metrodom_Cam_03_napos

Három hektáron 6 lakóépületben összesen 712 lakás építése vette kezdetét a Budafoki út 64. szám alatti telken, idén júliusban. A Metrodom River lakópark nem egyszerűen vízparti otthonokat kínál, mert nem csak a Duna látványát ígéri az ide költözőknek. Az itt élők az otthonukat elhagyva közvetlenül a folyóparti sétányra léphetnek ki, de akár vízre is szállhatnak, ugyanis a fejlesztés részeként egyedülálló módon egy csónakház is épül.

270_Metrodom_Cam_07_final

Számtalan vízpartinak nevezett lakóparkkal ellentétben a River valóban közvetlen kapcsolatot teremt a folyóval, hiszen sem HÉV-vonal, sem pedig forgalmas autóút nem húzódik az épületek és a part között. Ráadásul, mivel a Duna főága mellett helyezkedik el, a vízre néző lakásokból bámulatos rálátás fog nyílni a távolba nyúló, széles folyamra” – mutatott rá az elhelyezkedés különleges előnyeire Kricsfalussy Tamás, a Metrodom értékesítési igazgatója.

Szolgáltatások karnyújtásnyira, innováció mindenütt

A Metrodom tervezői lényegében egy mini várost terveztek a Duna partjára. A lakópark fogadóépületében pékség és kávézó, a parkban tűzrakóhely és grillterasz várja a lakókat, a kisgyermekeseknek pedig bölcsődét, óvodát, baba-játszószobát, sőt egy, a természetes víz közelségét megidéző vizes játszóteret is terveztek. A sportolni vágyók a rekortán pályán, kül- és beltéri fitneszteremben, és szaunákban lelhetik örömüket - ha éppen nem a folyón töltenék az idejüket. A lakások műszaki kialakításában a legmodernebb technológia vívmányai köszönnek vissza: a Metrodom saját okosotthon rendszerével a hűtés, fűtés és a világítás egyaránt irányítható; a fűtés-hűtés mennyezeti és természetesen környezetbarát, valamint energiatakarékos. Az egyediség a lakópark közlekedésében is megmutatkozik: a felszínen kizárólag gyalogosokkal, kerékpárosokkal találkozhatnak a lakók, nem csupán a parkolás, de már a parkolók megközelítése is a föld alatt történik.

270_Metrodom_Cam_19_final

Biztos befektetés

A lakások az otthonra vágyók mellett a befektetők érdeklődését is felkelthetik. A lakópark kreatív koncepcióján és a lakások minőségén túl a lokáció, illetve a dinamikusan fejlődő környék is a négyzetméterárak jelentős emelkedését vetíti előre a jövőben.

Lakóparkunk különösen vonzó alternatíva lehet azoknak, akik ingatlanba fektetnének. A környékbeli lakás- és irodapiaci beruházásoknak köszönhetően gyakorlatilag biztosra vehető, hogy a Kopaszi-gát közelében húzódó parti sáv az egyébként is magas presztízsű újbudai régió legértékesebb része lesz. Az itt vásárolt ingatlanok árai 5-10 éven belül a piaci átlagot meghaladó ütemben növekedhetnek, miközben a Budafoki úti irodafolyosó mentén dolgozók állandó bérlői keresletet biztosítanak a kiadandó lakásokra” – teszi hozzá Kricsfalussy Tamás.

270_Metrodom_Terrace_04_final

A lakóparkról bővebb információ itt érhető el.

(x)

Kiszámoló

Ez történt a héten 06.23

A magas kamatok dacára az Egyesült Államokban 5,8%-kal 419 ezer dollárra nőtt a használt ingatlanok eladási átlagára, új csúcsot állítva be májusban. Nemcsak a magasabb kamatok okoznak fejfá

Holdblog

Megválnak az Nvidiától a fedezeti alapok

Még mindig a legtrendibb papír az Nvidia, de az adatok szerint a hedge fundok inkább csökkentik részesedésüket a vállalatban. Az ábra azt mutatja, hogy mely... The post Megválnak az Nvidiától a

Holdblog

A nagyok raliznak, a többiek túlélnek

Az Egyesült Államok a részvénypiac királya, az eddigi kihívó, Kína egyre jobban távolodik az előzés lehetőségétől. A világ legnépesebb országa, India viszont nagyon komoly vállalatokat..

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Talicskával hordják a pénzt a magyarok bankszámláiról, mi folyik itt?

Könyvelő

Könyvelő
Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Díjmentes online előadás

Miért a tőzsdei befektetést válasszam az állampapír helyett?

Online előadásunkon megvizsgáljuk a két befektetési formát, megtárgyaljuk az előnyeiket és a hátrányaikat, sorra vesszük mikor mibe érdemes fektetni.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Private Health Forum 2024
2024. szeptember 26.
Future of Finance 2024
2024. szeptember 17.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
EX18MODID0024_low