Prémium

Folyóparti „miniváros” épül okoslakásokkal a Budafoki úton (x)

PR cikk
A Metrodom River lakópark közvetlen kapcsolatot teremt a Dunával.
270_Metrodom_Cam_03_napos

Három hektáron 6 lakóépületben összesen 712 lakás építése vette kezdetét a Budafoki út 64. szám alatti telken, idén júliusban. A Metrodom River lakópark nem egyszerűen vízparti otthonokat kínál, mert nem csak a Duna látványát ígéri az ide költözőknek. Az itt élők az otthonukat elhagyva közvetlenül a folyóparti sétányra léphetnek ki, de akár vízre is szállhatnak, ugyanis a fejlesztés részeként egyedülálló módon egy csónakház is épül.

270_Metrodom_Cam_07_final

Számtalan vízpartinak nevezett lakóparkkal ellentétben a River valóban közvetlen kapcsolatot teremt a folyóval, hiszen sem HÉV-vonal, sem pedig forgalmas autóút nem húzódik az épületek és a part között. Ráadásul, mivel a Duna főága mellett helyezkedik el, a vízre néző lakásokból bámulatos rálátás fog nyílni a távolba nyúló, széles folyamra” – mutatott rá az elhelyezkedés különleges előnyeire Kricsfalussy Tamás, a Metrodom értékesítési igazgatója.

Szolgáltatások karnyújtásnyira, innováció mindenütt

A Metrodom tervezői lényegében egy mini várost terveztek a Duna partjára. A lakópark fogadóépületében pékség és kávézó, a parkban tűzrakóhely és grillterasz várja a lakókat, a kisgyermekeseknek pedig bölcsődét, óvodát, baba-játszószobát, sőt egy, a természetes víz közelségét megidéző vizes játszóteret is terveztek. A sportolni vágyók a rekortán pályán, kül- és beltéri fitneszteremben, és szaunákban lelhetik örömüket - ha éppen nem a folyón töltenék az idejüket. A lakások műszaki kialakításában a legmodernebb technológia vívmányai köszönnek vissza: a Metrodom saját okosotthon rendszerével a hűtés, fűtés és a világítás egyaránt irányítható; a fűtés-hűtés mennyezeti és természetesen környezetbarát, valamint energiatakarékos. Az egyediség a lakópark közlekedésében is megmutatkozik: a felszínen kizárólag gyalogosokkal, kerékpárosokkal találkozhatnak a lakók, nem csupán a parkolás, de már a parkolók megközelítése is a föld alatt történik.

270_Metrodom_Cam_19_final

Biztos befektetés

A lakások az otthonra vágyók mellett a befektetők érdeklődését is felkelthetik. A lakópark kreatív koncepcióján és a lakások minőségén túl a lokáció, illetve a dinamikusan fejlődő környék is a négyzetméterárak jelentős emelkedését vetíti előre a jövőben.

Lakóparkunk különösen vonzó alternatíva lehet azoknak, akik ingatlanba fektetnének. A környékbeli lakás- és irodapiaci beruházásoknak köszönhetően gyakorlatilag biztosra vehető, hogy a Kopaszi-gát közelében húzódó parti sáv az egyébként is magas presztízsű újbudai régió legértékesebb része lesz. Az itt vásárolt ingatlanok árai 5-10 éven belül a piaci átlagot meghaladó ütemben növekedhetnek, miközben a Budafoki úti irodafolyosó mentén dolgozók állandó bérlői keresletet biztosítanak a kiadandó lakásokra” – teszi hozzá Kricsfalussy Tamás.

270_Metrodom_Terrace_04_final

A lakóparkról bővebb információ itt érhető el.

(x)

euro-penz-loszer
London Stock Exchange
tőzsde
forint, forintárfolyam, forintlikviditás, készpénz, fizetés
brusszel europai unio

Holdblog Charlie örök

Elhunyt a befektető, Charlie Munger - Warren Buffett harcostársa -, akitől talán a legtöbbet lehet tanulni. Szerencsére...

2023. november 29.
Agrárszektor Konferencia 2023
2023. december 5.
Otthonteremtés 2024-ben
2023. december 5.
Property Awards 2023
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu
Tanfolyam
22+1 órás komplex tanfolyam, ahol a tőzsdei kereskedés és befektetés alapjait sajátíthatod el.
Könyvajánló
Alapmű mindenkinek, akit érdekel a tőzsde világa.
Ez is érdekelhet
Talajszilarditas-2023-11-09-0655_p