Prémium

Mesterséges intelligencia a fogaknak is. Itt az új Oral-B iO™ (x)

PR cikk

Az Oral-B Magyarországon is elérhetővé tette legújabb csúcstechnológiás fejlesztését, az Oral-B iO™ elektromos fogkefét. A készülék rendkívüli újítást nyújt a fogmosásban, forradalmi mágneses technológiája új iparági mérföldkőnek számít. A fejlesztés mögött álló kutatások eddig soha nem látott szintre emelik a felhasználói elvárásokat az élmény, a technológia, a design és a teljesítmény tekintetében. De létezik, hogy egy új elektromos fogkefe ennyire más legyen?

Szónikus vagy mágneses? Nem mindegy!

Az új Oral-B iOTM elektromos fogkefe kifejlesztésén 6 évig dolgoztak a P&G kutatói és fogászati szakemberek, a készüléket 250 szabadalom teszi egyedülállóvá, nem véletlenül. Különleges súrlódás nélküli mágneses meghajtója az energiát közvetlenül a meghajtóból az egyes sörték hegyére továbbítja, amely finom mikrorezgések által precíz, csendes és hatékony tisztítást tesz lehetővé. Az oszcillációs-rotációs mozgást mikrorezgésekkel kombinálva a fogkefe szinte magától siklik a fogak felületén, rendkívül sima érzést keltve fogmosás közben. A mágneses technológiának köszönhetően az Oral-B iOTM a klinikai vizsgálatok során akár 48%-kal több lepedéket távolított el az ínyszélen, mint egy szónikus fogkefe. Az eredmény a minden eddiginél aprólékosabb fogápolás, amely különösen érvényesül az egyébként nagyon nehezen elérhető fogközökben és az ínnyel érintkező fognyaknál.

Otthoni fogorvos, aki minden fogmosást ellenőriz?

Senki se szeret igazán fogorvoshoz járni, de ha kellően körültekintőn ápoljuk fogainkat, elég, ha  a szokásos éves rutinvizsgálatra megyünk el, két vizsgálat között a mindennapokban az Oral-B iOTM hasznos társunk lesz. A mágneses technológia mellett az új iOTM 9 készülék ugyanis mesteséges intelligenciájának köszönhetően szinte saját fogorvosként működik. Minden egyes fogmosást rögzít, 7 különféle fogmosási módot kínál,  interaktív kijelzője könnyedén navigál a személyre szabható funkciók között, intelligens nyomásérzékelője pedig figyelmeztet, ha túl erős vagy túl gyenge nyomást gyakorolunk a fogakra. Az új Oral-B applikáció pedig 3D fogfelszínt követő funkcióval és helyzetérzékelő szenzorokkal rendelkezik, amely felismeri a szájüreg minden területét, és jelentős segítséget nyújt a lehető legalaposabb fogmosáshoz. Szóval tessék csak bátran mosolyogni!

(x)

elon musk getty editorial
tanár iskola tanító pedagógus szomorú
euró eurózóna válság
toy shortage

Kasza Elliott-tal IBM - elemzés

Október 21-én óriási esett az árfolyama, 20-án 141,9 volt a záró, 21-én 128,33-on zárt, ez majdnem 10%-os esést...

Ricardo Kornai-interjú

Nem emlékszem, hogyan jutottam Michael Parkin 1990-ben megjelent Economics tankönyvéhez, de nyilván úgy vettem. A 12...

Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2021.10.19
Budapest Economic Forum 2021
2021.11.18
Portfolio Property Awards 2021
2021.12.09
Agrárszektor Konferencia 2021
2021.11.18
Global trends in Banking 2021
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu

Vezető felügyelő

Vezető felügyelő
Online előadás
Első lépések a tőzsdei befektetés terén.
Könyv
Alapmű mindenkinek, akit érdekel a tőzsde világa.
Kovács Zsolt vezérigazgató, Tomkó László értékesítési vezető, Raiffeisen Lízing