Prémium

Mesterséges intelligencia a fogaknak is. Itt az új Oral-B iO™ (x)

PR cikk

Az Oral-B Magyarországon is elérhetővé tette legújabb csúcstechnológiás fejlesztését, az Oral-B iO™ elektromos fogkefét. A készülék rendkívüli újítást nyújt a fogmosásban, forradalmi mágneses technológiája új iparági mérföldkőnek számít. A fejlesztés mögött álló kutatások eddig soha nem látott szintre emelik a felhasználói elvárásokat az élmény, a technológia, a design és a teljesítmény tekintetében. De létezik, hogy egy új elektromos fogkefe ennyire más legyen?

Szónikus vagy mágneses? Nem mindegy!

Az új Oral-B iOTM elektromos fogkefe kifejlesztésén 6 évig dolgoztak a P&G kutatói és fogászati szakemberek, a készüléket 250 szabadalom teszi egyedülállóvá, nem véletlenül. Különleges súrlódás nélküli mágneses meghajtója az energiát közvetlenül a meghajtóból az egyes sörték hegyére továbbítja, amely finom mikrorezgések által precíz, csendes és hatékony tisztítást tesz lehetővé. Az oszcillációs-rotációs mozgást mikrorezgésekkel kombinálva a fogkefe szinte magától siklik a fogak felületén, rendkívül sima érzést keltve fogmosás közben. A mágneses technológiának köszönhetően az Oral-B iOTM a klinikai vizsgálatok során akár 48%-kal több lepedéket távolított el az ínyszélen, mint egy szónikus fogkefe. Az eredmény a minden eddiginél aprólékosabb fogápolás, amely különösen érvényesül az egyébként nagyon nehezen elérhető fogközökben és az ínnyel érintkező fognyaknál.

Otthoni fogorvos, aki minden fogmosást ellenőriz?

Senki se szeret igazán fogorvoshoz járni, de ha kellően körültekintőn ápoljuk fogainkat, elég, ha  a szokásos éves rutinvizsgálatra megyünk el, két vizsgálat között a mindennapokban az Oral-B iOTM hasznos társunk lesz. A mágneses technológia mellett az új iOTM 9 készülék ugyanis mesteséges intelligenciájának köszönhetően szinte saját fogorvosként működik. Minden egyes fogmosást rögzít, 7 különféle fogmosási módot kínál,  interaktív kijelzője könnyedén navigál a személyre szabható funkciók között, intelligens nyomásérzékelője pedig figyelmeztet, ha túl erős vagy túl gyenge nyomást gyakorolunk a fogakra. Az új Oral-B applikáció pedig 3D fogfelszínt követő funkcióval és helyzetérzékelő szenzorokkal rendelkezik, amely felismeri a szájüreg minden területét, és jelentős segítséget nyújt a lehető legalaposabb fogmosáshoz. Szóval tessék csak bátran mosolyogni!

(x)

Kiszámoló

A sávos vagy többkulcsos adózásról

Akárhányszor előjön az adózás, egykulcsos-többkulcsos adózás kérdése, úgy tűnik, hogy három emberből kettő nem érti, hogyan működik a többkulcsos, sávos adózás. \"Felháborító, hog

RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Így alakul péntektől a benzin ára
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
Marina_city_CAM_13