Prémium

Effie Awards Hungary 2023 - újdonságokkal frissít (x)

PR cikk
A világszerte a marketingkommunikáció legfőbb célját, a hatékonyságot díjazó verseny hazai megmérettetése megújult logóval és új elemekkel indul, de a stabil Effie standard a változások közepette is garancia a minőségre, biztos igazodási pontot jelent ügyfélnek - ügynökségnek

Az Effie-re bármilyen típusú és nagyságrendű, sikeres és eredményes marketing aktivitásokkal érdemes nevezni, amit jól megírt pályamű formájában lehet benyújtani a megadott szempontok alapján. Idén is mintegy 120 fős szakmai zsűri bírálja majd el 2 fordulóban a pályamunkákat, és az arra érdemesnek talált alkotások kaphatják meg a világszerte a marketing „Oscar”- ként számon tartott Arany, Ezüst, Bronz, Finalist Effie díjakat, a közülük legjobb pedig a csúcsdíjat, a Platina Effie-t. Az Effie az elért kimagasló szakmai teljesítmény globális szimbóluma.

Újdonságok az idei versenyen:

  • A nevezhető időszak: 2021. június 1 – 2023. május 31. (2 év!)
  • Azok a pályaművek is nevezhetők – csakis érdemben kiegészített, módosított formában -, amelyek a tavalyi Effie2022 versenyen indultak, de nem jutottak tovább a döntőbe (nem lettek shortlistesek/Finalist díjasok), - amennyiben megfelelnek a 2023-as kiírás feltételeinek!
  • új elemek a nevezési díj struktúrában – Villámár (regisztrálj és fizess most, zárd le a pályaművedet később)
  • új elemek a kedvezmények között (azoknak az indulóknak, akik nem pályáztak az Effie-n 2020-2021-2022-ben)

Június 7-én webinárium segít a nevezni szándékozóknak a bíráló testület előtti minél sikeresebb szereplés érdekében.

A 120 fős zsűriben hazai szaktekintélyek foglalnak helyet, a nemzetközi előírásoknak megfelelő arányban és módon képviselve az ügyfél- ügynökségi oldalt, a kutatás, oktatás, média területét. A Platina díj odaítéléséről külön bizottság dönt. Az Effie standard szerinti folyamat megkoronázása a november végére tervezett ünnepélyes Díjátadó lesz.

A díjazott csapatok értékes pontszámokat kapnak egyúttal a globális Effie Index értékelési rendszerében, a nemzetközi Effie ranglistán. Valamint az Arany Effie-t nyert pályaművek indulhatnak a Global Best of the Best Effie megmérettetésen is. Az Effie Index standard pontszámai alapján alakul ki évről évre a hazai verseny Hatékonysági Ranglistája is, összesítve a hazai legeredményesebb csapatok kiváló teljesítményét.

Az Effie díj egy globális, egyedülálló, komplex rendszer, amelyből az egész marketingkommunikációs iparág profitál. Tükröt tart, értéket közvetít, fejlődésre ösztönöz, felhívja a figyelmet a nagyszerű ötletekre, újszerű gondolkodásmódra – inspirálva a következő évek marketing szakembereit is.

Az Effie díjat 1968-ban alapította New York-ban az American Marketing Association oktatási, szakmai fejlődést elősegítő szándékkal. 2008 óta az Effie Worldwide nonprofit szakmai szervezet a jogtulajdonos, jelenleg több mint 50 országban rendezik meg világszerte. Magyarországon 2002-ben indította el és szervezi azóta is a Reklám Világszövetség Magyar Tagozata (IAA Hungary) és a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége (MAKSZ), a mindenkori nemzetközi Effie standard alapján. Az Effie több mint fél évszázada tartó töretlen sikere többek között objektív, átlátható, független értékelési rendszerének köszönhető.

Az Effie Awards Hungary 2023 főtámogatói: httpool by Aleph, atmedia, Renault, Coca-Cola

Együttműködő partnerek: portfolio.hu, onBRANDS, mmonline, Digital Hungary            

További részletek: www.effie.hu

(x)

Holdblog

Szabó Dávid: Érik a kriptó iparág

Mintha a korábbiaknál jóval kisebb hype mellett lenne alakulóban a kriptománia újabb köre. Milyen gátak szakadtak át az elmúlt időszakban, hol tart a szabályozás, hogyan... The post Szabó Dá

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Két éve erre a pillanatra vár Oroszország, most úgy érhet célt, hogy a Nyugat csak nézi

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Díjmentes előadás

Ami még az állampapírnál is jobb befektetés

Az állampapírok mellett számos más befektetési lehetőség érhető el a piacon azoknak, akik szélesebb portfóliót szeretnének építeni és hosszú távon növekedést elérni.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
nitrogenmuvek