Azonnal költözhető CSOK-kompatibilis lakások Buda zöldövezetében (x)
Prémium

Azonnal költözhető CSOK-kompatibilis lakások Buda zöldövezetében (x)

PR cikk
Energiatakarékos, kertvárosi otthont venne? Itt a különleges ajánlat!

Szakértők szerint a jelenlegi ingatlanpiaci helyzet kifejezetten jó alkalmat kínál az azonnal költözhető, energiahatékony, modern otthonokat keresők számára. Azoknak, akiknek fontos a zöldövezet, a jó levegő, a szabadidős lehetőségek színes palettája, de nem szeretnének lemondani a jó közlekedésről és a színvonalas szolgáltatási környezetről sem, ideális választás Magyarország vezető lakásfejlesztője, a Cordia által jegyzett Sasad Resort, amely – különleges elhelyezkedésének és koncepciójának köszönhetően – az elmúlt évek egyik legnépszerűbb budai lakóparkja lett. Az ide költözőket tágas és parkosított kertek, szellősen elhelyezett, korszerű és kiemelkedően energiatakarékos épületek várják a Rupp-hegy Természetvédelmi Terület szomszédságában, Újbuda Spanyolrét és Madárhegy negyedeinek találkozásánál.

A lakópark két, nemrég elkészült ütemében – a Sasad Resort Panorama és a Sasad Resort Sunlight épületeiben – most több mint 70, azonnal költözhető lakás közül válogathatnak azok, akik színvonalas környezetben felépített új otthonra vágynak. A választék minden élethelyzetre megoldást kínál, hiszen a paletta a 42 m2-es kétszobás, kertkapcsolatos lakásoktól a tágas, négyszobás, 150 négyzetméteres családi otthonokig terjed, amelyeket akár 70 m2 tetőterasz tesz igazán különlegessé.

Sőt, a Sasad Resort azonnal költözhető lakásai között számos olyan otthon is található, amely esetében még elérhető az idén december 31-ével megszűnő „városi CSOK”. Ez azért fontos, mert jelenleg a piacon nagyon kevés olyan projekt található meg, amely megfelel a kifutó CSOK feltételeinek, márpedig ez a nagyobb családok, illetve több meglévő gyermek esetében lényegesen jobb kondíciókkal bír, mint a január 1. után elérhető verzió.

KSZ_294124_PJ_20230907_0164

A lakópark nem csak zöldövezeti elhelyezkedésének és élhető építészeti koncepciójának köszönhetően számít igazán exkluzívnak, hanem az a kizárólag a lakók által használható, több mint 8.000 négyzetméteren elterülő élménypark miatt is, amely egyedülálló kikapcsolódási lehetőséget kínál a család minden tagja számára.

A park területén kosárlabda-, foci- és futópálya, szabadtéri edzőpark, pingpongasztal is megtalálható, a kisebb és nagyobb gyerekeket pedig hintákkal, csúszdákkal, kötélpályával, mókuskerékkel, hatalmas, nyáron napvitorlával fedett homokozóval és sok más játékkal felszerelt játszótér várja. Azok sem csalódnak, akik csak lazítanának egyet a nap végén: ők a piknikező és sütögető helyeket vehetik igénybe, de – az élménypark online felületén keresztül lefoglalva – a színvonalasan kialakított beltéri közösségi helyiséget is használhatják. A már beköltözött lakók visszajelzései alapján kiemelkedően kedveltnek számítanak ezek a közösségi szolgáltatások: az extra terek és funkciók nem csak értékesebbé, de élhetőbbé, színvonalasabbá, jobban kihasználhatóvá és kényelmesebbé teszik a lakókörnyezetet, ráadásul segítenek abban is, hogy valódi közösségek jöhessenek létre.

KSZ_292364_BB_20230823_0011-150

Manapság természetesen a rezsiköltség sem elhanyagolható tényező. A Sasad Resort ezen a téren is jó választás, hiszen az új fejlesztések során felépült lakások közös jellemzője a megújuló energiát használó, hőszivattyús technológián alapuló mennyezethűtési és -fűtési rendszer, ennek köszönhetően pedig a kiemelkedő energiahatékonyság. E technológia előnye az alacsony energiafogyasztáson túl az, hogy az egyenletes hőleadás következtében a lakásban nem alakulnak ki hidegebb vagy melegebb pontok, illetve mivel nincs szükség sem beltéri klímaegységekre, sem radiátorokra, a szobák könnyebben berendezhetőek, jobban kihasználhatóak. A hőmérsékletszabályozás okosotthon-rendszeren keresztül történik, amit akár távolról, a mobiltelefonunk segítségével is vezérelhetünk.

Mindemellett a lakópark megközelíthetősége is ideális, hiszen a Sasad Resorttól autóval 5 perc alatt elérhetőek az M1-M7 autópálya mellé épült üzletközpontok, közvetlen buszjárattal pedig a 4-es metró Kelenföldi Pályaudvar állomása, a budai régió egyik legnagyobb közlekedési csomópontja, ahol a főváros legújabb bevásárlóközpontja, az Etele Plaza is megtalálható.

(x)

Advertisement
Ricardo

Öröm van

Megjelent idehaza Carl Menger A közgazdaságtan alapelvei című 1871-es klasszikus műve. Tolle, lege!

Kasza Elliott-tal

3M Company

Nemrég írtam a Solventumról, levált az MMM-ről és áprilisban a tőzsdére ment. Minden MMM részvényes a 4 részvénye...

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Raiszi halálának beláthatatlan következményei lehetnek Iránra és az egész világra
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Property X 2024
2024. május 29.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Portfolio AgroFood 2024
2024. május 22.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Ez is érdekelhet
BGE_Vertesy_Eszter