PR_2_NO_CONTENT
Prémium

A világ egyik legnagyobb befektetője is előad A Magyar Vállalkozói Akadémián! (x)

PR cikk

Az Egyesült Arab Emírségek legnagyobb befektetője, a budapesti Ritz-Carlton és InterContinental luxushotelek tulajdonosa is előad a Magyar Vállalkozói Akadémián (MVA). Mohammed Khalaf Al Habtoor a Docler budapesti irodaházában többek között a mesterséges intelligencia munkaerőpiaci hatásairól is beszél az MVA szombati képzésén, amelyre még elérhető néhány utolsó szabad hely!

Az idén életre hívott - egymilliárd forintos kezdőalappal meghirdetett - Magyar Vállalkozói Akadémia első, októberi kurzusa néhány nap alatt teltházas lett! Az alapítók úgy döntöttek, hogy meghirdetik a második alkalmat is, amelyet november 25-én, most szombaton tartanak!

Az egymilliárd forint az újító jellegű ötletek, az innováció iránti elkötelezettség, a progresszív gondolkodás fundamentuma, és ebben olyan innovátorok/feltalálók részesülhetnek, akik elvégzik a Magyar Vállalkozói Akadémia alap-, közép-, és mesterképzését és konkrét terveket készítenek vállalkozásuk megvalósítására, de nem rendelkeznek az ahhoz szükséges anyagi forrással. Az alapítók célja, hogy a képzés és finanszírozás által olyan prosperáló vállalkozók és vállalkozások jöjjenek létre, amelyek segítik beindítani Magyarország gazdasági motorját. Az Akadémia előadói között olyan ismert üzletembereket és marketing specialistákat is találunk, mint Bojár Gábor, a Graphisoft alapítója, Heller Gábor, a Bónusz Brigád társalapítója, Vízy András kommunikációs szakember, korábbi műsorvezető, Poteczki Imre, a divatvilágból ismert Saxoo International ügyvezetője, Tóth Mihály marketingszakértő, az Ökumenikus Egyház alapítója és vezetője vagy akár Tóth Máté, ismertebb nevén Tibi atya. Természetesen az MVA alapítói, Gattyán György és Huszár Viktor is részt vesz az oktatásban.

Az MVA soron következő alapkurzusai rendhagyók lesznek, több világszinten is elismert vendégelőadót hívtak meg a szervezők, akik örömmel fogadták el a felkérést! Az eddig felsorolt neves és kimagasló oktatói gárdát most további komoly szakemberekkel erősítik, így az ő meghívásukra részt vesz a novemberi 25-i oktatáson Mohammed Khalaf Al Habtoor, az Al Habtoor Group alapító-vezérigazgatója. Al Habtoor neve nem ismeretlen Magyarországon: egy évtizede például az InterContinental és a Ritz-Carlton luxusszállodák is a befektető tulajdonában álló cégcsoport érdekeltségei. 

PR_2

A dubaji üzletembert, a legbefolyásosabb és leggazdagabb arabok között tartják számon, ő építtette a világ első 7 csillagos szállodáját, a Burdzs Al Arabot. Al Habtoor egyebek mellett a mesterséges intelligencia munkahelyekre gyakorolt hatásairól, illetve a tehetős emberek filantróp tevékenységéről is előad. Utóbbinál azt fejtegeti majd, hogy a gazdag embereknek miért kell “visszaadniuk” vagyonukból a társadalom elesett rétegeinek.

Fajsúlyos, nemzetközi vállalkozók bővítik az oktatói listát

 Az MVA harmadik, januári képzésén még egy világhírű üzletember, Alex Dassler, az Adidas cég létrehozójának unokája is meghívást kapott az Akadémiára. Dassler azon túl, hogy a családi vállalkozást viszi tovább, nemzetközi befektetőként is elismert, éves szinten mintegy 10 milliárd forintos alappal keres kezdő vállalkozásokat. Az eddigi magyar előadókon kívül Perényi András, a Webshippy Fulfillments társalapítója és ügyvezető igazgatója is oktat majd az Akadémián.

A Magyar Vállalkozói Akadémia november 25-i, szombati kurzusára még lehet jelentkezni a Magyar Vállalkozói Akadémia honlapján!   

(x)

m1 autópálya m7 lehajtó
atomreaktor atomenergia franciaország getty stock
hal döglött hal
2023. november 29.
Agrárszektor Konferencia 2023
2023. december 5.
Otthonteremtés 2024-ben
2023. december 5.
Property Awards 2023
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu
Tanfolyam
22+1 órás komplex tanfolyam, ahol a tőzsdei kereskedés és befektetés alapjait sajátíthatod el.
Könyvajánló
Alapmű mindenkinek, akit érdekel a tőzsde világa.
Ez is érdekelhet
Talajszilarditas-2023-11-09-0655_p