A Mosoly Alapítvány terápiás munkája a pszichoszomatikus betegségek területén (x)
Prémium

A Mosoly Alapítvány terápiás munkája a pszichoszomatikus betegségek területén (x)

PR cikk
Szorongás, stressz, depresszió, önsértés, testképzavar… Egyre többször találkozunk ezekkel a problémákkal, amikor gyerekek mentális állapotáról hallunk, olvasunk. A pszichológiai betegségekkel foglalkozó szakemberek és intézmények rendszeresen adnak hírt arról, hogy az utóbbi évek eseményei milyen erős lenyomatot hagytak a most felnövekvő generációban, és ezek pszichésen mennyire megterhelik őket. Így az ezirányú kezelésekre is jelentősen nő az igény, melyet a Mosoly Alapítvány szakképzett terapeutái is egyre nagyobb arányban végeznek.
HV_kep_terapia
Hitka Viki rajza

A több, mint 25 éves Mosoly Alapítvány hosszan tartó betegségben szenvedő gyerekek gyógyulását segíti ingyenes mese- és művészetterápiáival. Fontos, hogy az egészségügyi ellátás kiegészítéseként legyenek olyan tevékenységek, amelyek segítenek a gyerekek és családjaik lelki jóllétének megteremtésében, hogy minél több család érezhesse azt, hogy nem maradt egyedül ebben a nehéz helyzetben. Éppen ezért a Mosoly Alapítvány hiánypótló pszichés támogatással egészíti ki a súlyosan és krónikusan beteg gyerekek gyógyulási folyamatát. Ingyenesen elérhető művészetterápiás programjaikon a gyerekek kreatív, inspiratív és biztonságos térben tudják feldolgozni a betegségük során megélt tapasztalatokat és érzéseket. Emellett olyan adaptív viselkedésmintákat és megküzdési technikákat sajátíthatnak el, amellyel javulhat az életminőségük és a társas kapcsolataik.

A Mosoly Alapítvány terápiás módszereiről itt olvashat bővebben.

671AA80C-9F94-4684-8589-D5D03F30FCE1

A karácsonyi időszak különösen megterhelő lehet azoknak a gyerekeknek, akik mentális problémákkal küzdenek. Egyre többször találkozunk gyerekek kapcsán is a szorongással, a stresszel, a depresszióval, az önsértéssel, a testképzavarral... Ezekre a növekvő igényekre válaszolva a Mosoly Alapítvány ma már nem csak krónikusan és súlyos beteg gyerekek részére kínál ingyenes Mosoly-terápiás foglalkozásokat, hanem pszichés nehézségekkel küzdőknek is segít a Budapesten, Debrecenben és Pécsett kamaszoknak indított csoportjaikban.

Az Alapítvány 2024-ben is folytatni tervezi a kórházon kívüli személyes és online csoportos foglalkozásait a szorongással, pszichoszomatikus betegségekkel küzdő kamaszoknak. Ezt a törekvést pedig már egy gombnyomással indított utalással is támogathatjuk, hiszen a Mosoly Alapítvány idei karácsonyi kampányában ezeknek a gyerekeknek szervezett gyűjtést, mely itt érhető el.

Portfolio által támogatott tartalom.

(x)

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Így alakul szerdától a benzin ára

Likviditási szakértő/vezető modellező

Likviditási szakértő/vezető modellező

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
kep_szoveg