FONTOS Közös harckocsit építenek Európa legerősebb országai – Komoly riválist kaphat a magyar tankprojekt
Már a szerkezetépítési munkálatoknál tart az új hazai Rossmann bázis (x)
Prémium

Már a szerkezetépítési munkálatoknál tart az új hazai Rossmann bázis (x)

PR cikk
A Rossmann vezetősége a beruházóval, a fejlesztővel és a kivitelezővel közösen állította fel az összesen 32000 négyzetméteres drogériabázis első pilléreit május 9-én, Üllőn.

Mérföldkőhöz érkezett a 20 milliárdból épülő hazai Rossmann-beruházás: május 9-én hivatalosan is megkezdődtek a szerkezetépítési munkálatok. Az első pillérek felállítását együtt ünnepelték meg a beruházásban résztvevő partnerek.

A tervek szerint az SSI Schaefer még az idén megkezdi a csarnokban a raktár technológiai kiépítését, amely a conveyor, PickByLight és Voice picking rendszereket ötvözi majd.

  • Rendkívüli öröm számunkra, hogy a rengeteg előkészítő munka után most már nem csak a terveken, hanem fizikai valójában is láthatjuk az új központ építését. Partnereinkkel együtt továbbra is azon dolgozunk, hogy kollégáinkkal közösen minél előbb elfoglalhassuk az új központot – mondta el Németh Kornél a Rossmann Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

A legmodernebb igényeket kielégítő, 28000 négyzetméteres félautomata csarnokot és a hozzá tartozó 4000 négyzetméteres irodaközpontot magába foglaló komplexum megépítését év elején jelentették be, a mintegy 6 milliárd forint értékű technológiai beruházás a Rossmann önálló pénzügyi eredményéből valósul meg.

SPA_2826-2

Az átadását 2025 végére, a költözést 2026 elejére tervezi a drogérialánc. Az építkezés Üllőn zajlik, ahol a vállalat jelenleg is üzemel.

(x)

Holdblog

A Föld legnagyobb részvénytársasága

Kevés olyan közvetlen biológiai jellemzőt találunk, ami kiemelne minket a többi faj közül, leginkább fejlett kommunikációs képességeink tesznek minket azzá, amik vagyunk. Lehet minket, embere

Kiszámoló

Kiszámoló bankszámla......helyett

Most, hogy a Raiffeisen valami okból elkezdte elüldözni a prémium ügyfeleket (pedig nemrég még 50 ezer forintot is fizetett ugyanezen embereknek, hogy nála nyissanak számlát), arra gondoltam, hog

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Főpolgármester-választás: Karácsony Gergely győzött, de új választás jöhet Budapest vezetéséért

Könyvelő

Könyvelő
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
2024. június 12.
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Future of Finance 2024
2024. szeptember 17.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai? Bemutatjuk melyik platformunk a legoptimálisabb külföldi részvények vásárlásához.

Díjmentes online előadás

Miért a tőzsdei befektetést válasszam az állampapír helyett?

Online előadásunkon megvizsgáljuk a két befektetési formát, megtárgyaljuk az előnyeiket és a hátrányaikat, sorra vesszük mikor mibe érdemes fektetni.

Ez is érdekelhet
GettyImages-654401327