Ingatlan

Új vezetője van az ingatlanpiac egyik legnagyobb szereplőjének

Portfolio
2017. szeptember 15-től Czifra Balázs veszi át a Diófa Alapkezelő Zrt. ingatlanbefektetési üzletágának vezetését.
A 2009-ben létrejött Diófa Alapkezelő Zrt. értékpapíralapok, önkéntes- és magánnyugdíjpénztári portfóliók kezelése mellett az ingatlanpiac egyik legnagyobb befektetője, ingatlanalapjaik mérete meghaladja az ötvenmilliárd forintot. Az alapkezelő legnagyobb vásárlásai között szerepel a 2014 nyarán vásárolt Green House irodaház 36 millió euróért, 8 százalék alatti hozamszinttel, az Óbuda Gate irodaház, a 6400 négyzetméteres Buda Business Center, egy 18 ezer négyzetméteres, IX. kerületi városi logisztikai ingatlan, az InNove Business Park, valamint megvásárolta az Infopark E irodaházát is a Magyar Posta Takarék Ingatlan Befektetési Alapja részére. 2016-ban vételi szerződést írt alá 10 strip mall típusú kiskereskedelmi központ megszerzésére, ezáltal a budapesti Europark bevásárlóközponttal, és a zalaegerszegi Zala Park bevásárló parkkal bővítette portfólióját.




Új vezetője van az ingatlanpiac egyik legnagyobb szereplőjének
A korábbi vezető Vas László helyét Czifra Balázs (balra a képen) veszi át, aki húsz éves hazai és nemzetközi ingatlanpiaci tapasztalattal rendelkezik befektetési és fejlesztési területen egyaránt. Kinevezése előtt a Dunavárosfejlesztő Zrt. menedzsment tagja volt, előtte a DTZ nemzetközi ingatlantanácsadó magyarországi irodáját vezette közel 5 évig. Ezt megelőzően a SEGRO kontinentális-európai piacokért felelős kereskedelmi vezetője volt. Czifra Balázs ingatlanszakértői tanulmányait a Nottingham Trent Egyetemen végezte és 2001 óta tagja a Royal Institution of Chartered Surveyors nemzetközi szakmai szervezetnek.

"A Diófa Alapkezelő Zrt. dinamikus növekedése bizonyíték arra, hogy jó úton haladunk és megfelelő stratégiával építettük fel az elmúlt 5 évben a több, mint 250 000 négyzetméteres ingatlan portfoliót. Az eddigi sikerek eléréséért sokat köszönhetünk Vas Lászlónak, aki az elmúlt négy évben az alapoktól építette fel ezt az üzletágat. Biztosak vagyunk benne, hogy Czifra Balázs szakmai tudásával és vezetői tapasztalataival új mérföldkőhöz érünk a vállalat életében." - emelte ki Biró Gergely, a Diófa Alapkezelő Zrt. elnök vezérigazgatója.

Több ezer új lakás egy helyen a Portfolio Új Lakópark adatbázisában! Válogass Buda, Pest és vidék legjobb új építésű lakóprojektjei között! Nézegess képeket, tudj meg minél többet a projektekről és kérj személyre szabott ajánlatot közvetlenül a fejlesztőktől! Kattints és nézd meg a több mint 50 projektet!

Tematikus PR cikk
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nagy esemény jön a bitcoinnál, most érdemes kriptóba befektetni?

Pénzügyi vezető elemző

Pénzügyi vezető elemző
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
AI in Business 2024
2024. április 23.
Balaton Konferencia 2024
2024. május 2.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Ez is érdekelhet
Baleset a reptérre vezető gyorsforgalmi úton