Frank árfolyam (CHF/HUF)

Mentés a kedvencekhez
|
Frank statisztikák, mutatók
nyitó: 335.24
előző záró:
napi átlag:
napi min.:
napi max.:
52 heti min.:
52 heti max.:
történelmi min.:
történelmi max.:
záró 52 heti min.:
záró 52 heti max.:
záró történelmi min.:
záró történelmi max.:
Egyhónapos záró árfolyam:
forgalom (db):
forgalom (HUF):
kapitalizáció (HUF):
BÉT teljes kap. (HUF):
változás 1 hó:
változás 3 hó:
változás 12 hó:
volatilitás 1 hó:
volatilitás 3 hó:
volatilitás 12 hó:
Féléves átlag:
Éves átlag:
Negyedéves záró árfolyam:
Előző éves záró árfolyam:
Devizakeresztek
Az oldalon a Frank árfolyam alakulását lehet nyomonkövetni
Frank hírek

Megtört a jég Lengyelországban: sorra bukják el a bankok a devizahiteles pereket

A magyar devizahiteles elszámolást követően 5-6 évvel, mostanság látszik megoldódni a lengyel frankhitelesek ügye. A Magyarország által választott „központi” megoldás helyett azonban mintegy 34 ezer peres ügy van a bíróságokon, 10-ből 9-et pedig megnyernek az adósok. A legnagyobb lengyel bankok közel 160 milliárd forintnyi céltartalékot képeztek eddig a devizahitelek elszámolására, de messze a vége.

"Példa nélküli válságba" került a svájci óragyártó ágazat

"Példa nélküli válságba" került a svájci óragyártó ágazat, miután a koronavírus-járvány hatására zuhant a kereslet és különösen a második negyedév egy jelentős részében ideiglenesen szünetelt a gyártás, a kiszállítás és az értékesítés - áll a svájci óraipari szövetség (FHS) közleményében.

Szintet ugrott a magyar haderő: ütős német tankokkal erősített a Honvédség

Ünnepélyesen is átadták ma a Honvédségnek az első négy Leopard 2A4HU harckocsit a tatai laktanya területén. Az év végéig összesen 12 darab ilyen tank érkezik Magyarországra, melyek segítségével a honvéd harckocsizók megtanulhatják a 2023-tól érkező, vadi új Leopard 2A7+ harcjárművek kezelésének fortélyait. A kiképzésben oszták harckocsizók és a tankokat gyártó Krauss-Maffei Wegmann szakemberei is segédkeznek majd.

8 kifejezés, amit minden tőzsdei befektetőnek ismerni kell most

A részvénypiacok az elmúlt hónapok folyamán nagyot emelkedtek, annak ellenére is, hogy a globális gazdaság kilátásai igen borúsak voltak a koronavírus-krízis közepette. Sokan értetlenül nézték a tőzsdei ralit, míg mások igyekeztek megragadni az emelkedés kínálta beszállási lehetőséget. Eközben a piaci szereplők szótára is kibővült, a már ismert kifejezések mellett újak is létrejöttek, amelyek részben a tőzsdei emelkedéseket is igyekeztek megmagyarázni.

Hatalmas visszaesés vár Svájcra

A svájci bruttó hazai terméket több mint 100 milliárd dollárral vetheti vissza két év alatt a koronavírus-járvány a kormány becslése szerint.

Jelentőset ugrott a svájci nagybank profitja, de már készül a bebukó hitelekre

Ma tette közzé első negyedéves gyorsjelentését a Credit Suisse, e szerint a bank 1,31 milliárd svájci frankos profitot ért el az év első három hónapjában, a koronavírus miatt azonban jelentős céltartalékot képzett az esetlegesen bedőlő hitelekre. A bank részvényárfolyama a nyitás előtti kereskedésben közel 1%-os erősödést mutat.

Koronavírus: Már több mint kétezer halott Belgiumban

Belgiumban meghaladta a kétezret, 2035-re emelkedett a koronavírus február végi ottani megjelenése óta a betegségben elhunytak száma, továbbá közel 1400 új igazolt fertőzöttről számolt be délelőtti sajtótájékoztatóján a közegészségügyért felelős  hatóság kedden. Hollandiában és Luxemburgban is terjed a fertőzés.

Mibe fektetnek a magyarok a koronavírus-válság alatt?

A hazai brókercégek ügyfelei jellemzően lehetőséget látnak az elmúlt hetek tőkepiaci turbulenciái után, és a portfólióikat a kockázatosabb eszközök irányába csoportosították át. Népszerűek a technológiai, gyógyszeripari és egészségügyi, illetve telekommunikációs és élelmiszeripari részvények, az olajár jelentős esése után a különböző termékeken keresztül felvett olajpozíciók, de az európai vállalatok eurós kötvényei és feltörekvő piaci eurós és dolláros állampapírok is. Az ügyfelek kockázatvállalási kedve nő, emelkednek a számlanyitások, magas a forgalom a befektetési szolgáltatóknál. A három nagy hazai brókercéget, a Concorde-ot, az Equilort és az Erstét kérdeztük többek között arról, hogyan kezelik HR-oldalon a járványt, hogyan reagáltak az ügyfeleik a tőkepiaci turbulenciákra, mik a legnépszerűbb tőkepiaci eszközök az ügyfelek körében, és hogyan változott meg az ügyfelek kockázatvállalási hajlandósága az elmúlt hetekben.

Új termékkel bővíti nőgyógyászati portfolióját a Richter (2.)

A Richter bejelentette, hogy kizárólagos megállapodást kötött a Myovant Sciences-zel, amelynek értelmében a Richter forgalmazza a relugolix kombinációs tablettát méhmióma és endometriózis indikációkban Európa, a Független Államok Közössége, ideértve Oroszországot is, Latin-Amerika, Ausztrália és Új-Zéland területén.

Koronavírus: 20 milliárd frankot pumpál Svájc az ország gazdaságába

Összesen 20 milliárd frankot pumpál a gazdaságba Svájc a koronavírus miatti visszaesés mérséklésére - írja a Reuters. A svájci kormány és a Svájci Nemzeti Bank (SNB) csütörtökön kezdi el a pénzt becsatornázását, melynek során a vállalatok a bankokon keresztül akár 500 ezer frank államilag támogatott - egyes esetekben kamatmentes - kölcsönhöz juthatnak hozzá.

Koronavírus: Új országokban jelent meg a vírus

Felbukkant az új típusú koronavírus okozta járvány csütörtökre a Fidzsi-szigeteken és Új-Kaledóniában is, jelentősen nőtt a fertőzöttek száma Malajziában, egy szabadtéri iszlám fesztivál után.

Számos európai gyárában felfüggeszti a termelést a Volkswagen

A koronavírus-járvány miatt felfüggeszti a termelést európai üzemeinek többségében a német Volkswagen-csoport, a világ legnagyobb autógyártó társasága - jelentették kedden német hírportálok Herbert Diess vezérigazgatóra hivatkozva.

Friss hírek TÖBB FRISS HÍR