Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek
Árfolyam

DM-KER árfolyam

Ma:
|
Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
DMKER ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
DMKER kötéslista
Idő Ár Darab Érték
DMKER statisztikák, mutatók
Kapitalizáció (millió HUF): 4165.623
Nyitó ár: 31.6
Előző záró ár: 31
Napi átlagár: 32.405358
180 napos átlagár: 33.477917323865
360 napos átlagár: 32.761656147399
Napi minimum: 31.6
Napi maximum: 33
Éves minimum: 28 2023-09-26
Éves maximum: 43 2024-05-23
Történelmi minimum: 28 2023-09-26
Történelmi maximum: 200 2021-01-26
Forgalom (db): 24000
Forgalom: 777728.6
Árfolyamváltozás 1 hó: -13.888888888889%
Árfolyamváltozás 6 hó: 1.9736842105263%
Árfolyamváltozás 12 hó: -8.8235294117647%
Adatlap
DM-KER
Rating
Értékpapír megnevezése DM-KER share
Értékpapír kibocsátója DM-KER Public Company Limited by Shares
Részvényfajta Ordinary share
Értékpapír előállítási módja Dematerializált
ISIN HU0000176722
Kijelzés módja (ticker) DMKER
Értékpapír névértéke 5 HUF
Bevezetett értékpapír mennyisége (db) 126 231 000
Osztalékjogosultság Full year
Bevezetési nap 2022-03-24
Első kereskedési nap 2022-03-24
Tőzsdei kategória Standard
Kereskedés pénzneme HUF
Bevezetési ár 56
Az adatok forrása: Budapest Stock Exchange
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon a DM-KER árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Visszajelzés

Kérdésed van? Hibát találtál? Vedd fel velünk a kapcsolatot!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING | Az átláthatóbb befektetésekért
Portfolio Trader online előadás Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Portfolio Trader online előadás Díjmentes online előadás

Miért a tőzsdei befektetést válasszam az állampapír helyett?

Online előadásunkon megvizsgáljuk a két befektetési formát, megtárgyaljuk az előnyeiket és a hátrányaikat, sorra vesszük mikor mibe érdemes fektetni.

Videóajánló
DM-KER hírek

Nagyott nőtt a DM forgalma és nem csak az infláció miatt

Jelentősen emelkedett a DM magyarországi forgalma a 2022. október 01-től 2023. szeptember 30-ig tartó pénzügyi évben, a növekedés meghaladta a termékek átlagos inflációját, így a termékvolumen is 10 százalék feletti mértékben nőtt. A boltok száma nem változott.

Hat céggel bővült az elitklub: ők lettek a Kiválóan Vezetett Vállalatok idén

A Deloitte Private nyilvánosságra hozta Best Managed Companies - Kiválóan Vezetett Vállalatok minősítést elnyerő vállalatok 2023-as listáját. A tavalyi tíz díjazott vállalathoz újabb hat csatlakozott. A mentorprogramban olyan sikeres magyar tulajdonú és irányítású vállalkozások vehetnek részt, amelyek – egyéb feltételek mellett – legalább 20 millió euró éves árbevétellel és több mint 50 foglalkoztatott munkavállalóval rendelkeznek. A program során a Deloitte szakértői mentorként rávilágítanak a cég erősségeire, valamint feltárják, hogy a globális gyakorlatokat figyelembe véve, milyen területen lenne még érdemes fejleszteni. A nemzetközi szinten már három évtizedes múltra visszatekintő kezdeményezés egyik legfőbb tanulsága, hogy a vállalatvezetők a világon mindenhol hasonló problémákkal küzdenek, ezért különösen értékesek azok a jó gyakorlatok, amelyeket a cégek megismerhetnek és implementálhatnak a részvételt követően. A korábbi általános kihívások, mint a stratégiaalkotás, a szervezetfejlesztés vagy digitális áltállás mellett, idén már hangsúlyos szerepet kaptak a fenntarthatósági vállalások és a zöld átmenet megvalósítása is. A Deloitte Private a jövőben a minősítést elnyerő vállalatok közötti közösségépítést nemzetközi szintre emelné, ezzel is segítve a magyar cégek külföldi láthatóságának növelését.

Termékvisszahívást jelentett be a dm

A dm elővigyázatosságból visszahívja polcairól a 04.06.2024. lejárati dátummal rendelkező dmBio málnás puffasztott rizskorongot. Nem zárható ki, hogy a fenti lejárati dátummal rendelkező csomagok megnövekedett aflatoxinszintet tartalmaznak - derül ki a társaság közleményéből.

Kiugró eredmények vannak születőben a Navigator Investmentsnél

Az ipari termelő befektetések és a generációváltás befektetési sztoriját összekapcsoló tőzsdei társaság, a Budapesti Értéktőzsde Xtend szegmensében az új bevezetések tekintetében piacvezető kijelölt tanácsadónak (NOMAD) számító Navigator Investments várhatóan kiugró eredményekkel zárja a 2022-es évet - derül ki a vállalat 2022-es évre vonatkozó árbevétel és EBITDA előrejelzéséből.

Rekordévet zárt a Budapesti Értéktőzsde középvállalati piaca

A 2022-es év kiemelkedő eredménye a Budapesti Értéktőzsde számára, hogy a középvállalatokra specializált platformján, a BÉT Xtenden az előző évhez képest jelentősen megnőtt a kibocsátók mezőnye. Az év során 12 társaság jutott el a tőzsdei bevezetésig, amellyel 18-ra nőtt az Xtenden jelen lévő vállalatok száma. Amellett, hogy a dinamikus növekedés szemlélteti a hazai tőkepiaci ökoszisztéma fejlődését, a befektetők lehetőségeit is jelentősen szélesítette.

Kiderült, melyik magyar részvénnyel kereskedtek tavaly a legtöbbet

Az előző hónapok magabiztos növekedését követően decemberben is stabil formát mutatott a Budapesti Értéktőzsde elsődleges indexe, a BUX index. Ezzel a BUX a globális gazdasági bizonytalanság ellenére javarészt ledolgozta az elsősorban az orosz-ukrán háború kitöréséből eredeztethető visszaesést, 43 793,8 ponton zárva az évet - áll a BÉT közleményében. A részvénypiacon 2022-ben is élénk kereskedés zajlott, amelyről az összesített forgalom 3,7 ezer milliárd forintos értéke is tanúskodik – ebből a decemberi forgalom 166 milliárd forintot, tehát átlagosan napi 7,9 milliárd forintot tett ki. Vezető részvénynek, a korábbi trendeknek megfelelően, éves és havi szinten egyaránt az OTP bizonyult, míg a forgalmi rangsort a Wood zárta az élen.

Nagyot ralizott a magyar tőzsde, erős lett a november

Erős hónapon van túl a Budapesti Értéktőzsde; a BÉT első számú indexe, a BUX index 45 984,2 ponton zárt, amely októberhez képest szignifikáns, 12 százalékos növekedést jelent. A részvénypiac összforgalma elérte a 249 milliárd forintot, amely átlagosan 11,9 milliárd forint napi forgalomnak felel meg. A hazai blue chipek körében, 163 milliárd forinttal, az OTP Bank papírjaival folyt legmagasabb értékben a kereskedés, a 43 milliárd forintot elérő Richter, és az 34,5 milliárd forint forgalmú Mol előtt. A befektetési szolgáltatók közül a Wood & Company került az élre, míg a második helyet a Concorde, a harmadikat az Erste Bank szerezte meg. A november események tekintetében is mozgalmasnak bizonyult, az év legkiemelkedőbb hazai tőkepiaci eseménye, a BÉT50 konferencia mellett három kereskedésindító csengetésre – Vienna Insurance Group, Magyar Telekom, ASTRASUN – is sor került.

Már a legnagyobb multiktól is el tudják hozni a magasan képzett munkaerőt a magyar cégek

Magyarországon is elindította Best Managed Companies – Kiválóan Vezetett Vállalatok programját a Deloitte Private. A cél, hogy támogassák és elismerjék a hazai tulajdonú és irányítású magánvállalatokat: a tanácsadó cég szakértői szerint a program tapasztalatai alapján a hazai vállalatok jól felkészültek, hatékonyak, készen állnak a nemzetközi terjeszkedésre, és akár külföldről is tudnak szakembereket hazacsábítani. Ugyanakkor jól láthatóak azok a területeket is, ahol fejlődési potenciállal rendelkeznek.

Akvizíciók jönnek, részvényvisszavásárlás indul a DM-KER-nél

A DM-KER tájékoztatja a befektetőket, hogy a társaság igazgatósága 2022. október 12-én részvény-visszavásárlási aukció indításáról döntött. A részvény-visszavásárlási aukció során a társaság legfeljebb 250 000 000 forint forint összértékben tervez DM-KER törzsrészvényeket visszavásárolni a társaság részvényeseitől a 2022. október 10-i közgyűlés határozatával elfogadott akvizíciós stratégia megvalósítása céljából.

Tovább nőtt a DM-KER, de a költségek is emelkedtek

Közzétette első féléves számait a DM-KER, a főleg mezőgazdasági és építőipari gépek értékesítésével foglalkozó vállalat bevétele nőtt a bázisidőszakhoz képest a megfelelő készletezésnek köszönhetően, azonban a pénzügyi ráfordítások növekedése az adózott eredmény csökkenését eredményezte.

Fontos küszöbátlépések és tulajdoni bejelentések DM-Kernél

Megyeri Sándor, a DM-Ker igazgatósági tagja bejelentette, hogy 2022. augusztus 9. napján kereskedési helyszínen kívül 19,62 millió darab DM-Ker törzsrészvényt ruházott át adásvétel jogcímén összesen 700 millió forintos vételáron, továbbá bejelentette, hogy opciós szerződések szerinti vételi jog biztosítására óvadék jogcímén 2022. augusztus 10. napján kereskedési helyszínen kívül 11 millió darab DM-Ker törzsrészvényt transzferált.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Visszajelzés

Kérdésed van? Hibát találtál? Vedd fel velünk a kapcsolatot!
Tovább az űrlapra
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Talicskával hordják a pénzt a magyarok bankszámláiról, mi folyik itt?