Jön a Netflix a Telekom-ügyfeleknek, hamarosan elérhető Magyarországon is

Jön a Netflix a Telekom-ügyfeleknek, hamarosan elérhető Magyarországon is

A Deutsche Telekom és a Netflix között létrejött, több országra kiterjedő partnerség részeként a Magyar Telekomnál is elérhető lesz a streaming platform. A Telekom ügyfelei az előfizetésük keretében rendelhetik majd meg a Netflix szolgáltatásait - derül ki a Magyar Telekom közleményéből.

Granola, Fantasztikus Hetes, Szuper Hetes – Mik ezek a részvények, amikről mindenki beszél?

Granola, Fantasztikus Hetes, Szuper Hetes – Mik ezek a részvények, amikről mindenki beszél?

A nemzetközi gazdasági sajtó az Nvidiától és a Fantasztikus Hetes részvényektől hangos, ezek körül nagy az őrület, ezek nőttek akkorára, hogy már csak a méretüknél fogva is megkerülhetetlenek, és súlyuknál fogva mozgatják a tőzsdéket. Eközben elérkeztünk a ralinak abba a fázisába, hogy mindenki az eddigi vezető részvények mellett/helyett az alternatívákat, a lemaradókat, más régiók jó sztorijait keresi. Ilyenek az európai Fantasztikus Hetes részvények vagy a Granolák. Hét ábrán megmutatjuk, miről is van szó!

Tombol a streaming háború, mire készül a Netflix?

Tombol a streaming háború, mire készül a Netflix?

Megkezdődött az amerikai technológiai vállalatoknál a negyedik negyedéves gyorsjelentési szezon, elsőként szokás szerint a Netflix publikálta számait. A streaming szolgáltató eredményeit nagy lelkesedéssel fogadták a befektetők, a részvények több mint 8 százalékkal ugrottak meg a zárás utáni kereskedésben, miután a vártnál több új előfizetőt szerzett az időszakban a Netflix az öldöklő streaming verseny közepette is, és a profitabilitás terén jelentős javulás várható az idei évben a menedzsment várakozásai szerint.

Új előfizetői rendszert tesztel a Netflix

Új előfizetői rendszert tesztel a Netflix

A Netflix a francia Carrefour kiskereskedővel tervez összefogni az előfizetői számának növelése érdekében, a lépés hajaz az Amazon egyik üzleti modelljére – írja a Bloomberg.

Drágább lesz a Disney+ Magyarországon

Drágább lesz a Disney+ Magyarországon

A Disney+ streaming szolgáltatás ára decemberben 3090 forintra emelkedik Magyarországon, ami a meglévő előfizetőket is érinti - szúrta ki a Tech2.

Özönlenek a jó hírek a Netflixtől, elszállt az árfolyam

Özönlenek a jó hírek a Netflixtől, elszállt az árfolyam

Beváltak a jelszómegosztás visszaszorítását célzó intézkedések a Netflixnél, óriási meglepetést okozott az előfizetői létszám alakulása a harmadik negyedévben. A negyedéves nyereség szintén a várt felett alakult az időszakban és jelentős javulást mutatnak mind a profitmarzsok, mind a készpénztermelés, amiben a Hollywood-i sztrájkok miatt visszafogott tartalomgyártási költések és a cégnek kedvező devizaárfolyam-változások is segítettek. A menedzsment valamivel optimistább az idei évre, mint korábban, és áremelések is jönnek, mindezen pozitív tényezőknek köszönhetően nagyot ugrott a Netflix árfolyama a zárás utáni kereskedésben.

Drágít a Netflix

Drágít a Netflix

Emeli az előfizetési árait a Netflix. A cég arról is beszámolt, hogy sikeres volt a jelszómegosztás elleni fellépése, sikerült új ügyfeleket szereznie. A bejelentések hatására a Netflix részvény árfolyama közel 10%-ot emelkedett.

Ki nem találnád,  a Netflix mellett miről nézik a legtöbb filmet a magyarok

Ki nem találnád, a Netflix mellett miről nézik a legtöbb filmet a magyarok

Az internetet használó magyarok közül tízből négyen online film- és sorozatnézéssel kapcsolódnak ki legalább heti két és fél óra erejéig. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) a hét legnépszerűbb streamingszolgáltató forgalmi adatait egy speciális aspektusból, a számítógépek, a mobiltelefonok és a tabletek igénybevétele alapján tárta fel.

Több nagy változás jön a Disney+-on, a magyar előfizetőket is érintheti

Több nagy változás jön a Disney+-on, a magyar előfizetőket is érintheti

A Walt Disney emeli streaming szolgáltatásainak árait, 27%-kal emlkedik a Disney+ reklámmentes változatának előfizetése, a Hulu reklámmentes változata 20%-kal, 18 dollárra emelkedik az Egyesült Államokban - írja a Bloomberg. November 1-től egyes európai országokban és Kanadában is megjelennek a reklámokat is tartalmazó, de cserébe olcsóbb előfizetési struktúrák.

Részletes keresés
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Raiszi halálának beláthatatlan következményei lehetnek Iránra és az egész világra
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.