Ingatlan

Mindenki megnyugodhat a lakáspiacon! - 700 lakást épít a Wing

Portfolio
Elindítja első lakóingatlan-fejlesztését a Wing Zrt.: a XIII. kerület szívében megvalósuló Kassák Residence egy smart otthonokat kínáló lakópark, amely elsősorban a modern városi életformát választó fiatalokat célozza meg. A mintegy 700 lakásos projekt első ütemében két épületben összesen 230 lakás építése kezdődik meg 2018 első felében, a lakások nyilvános értékesítése 2018. január elején indul - szerepel a vállalat közleményében.

A Kassák Residence lakópark-projekt LIVING esernyőmárka alatt indul el a Váci út - Dózsa György út közelében, több mint 2 hektáros, négy utca által határolt telken (Kassák-Klapka-Angyalföldi-Apály). A több ütemben épülő, összesen hat darab, három-, hat- és nyolcemeletes tömbből álló, mintegy 700 lakásos projekt első ütemében két épület, összesen 230 lakás építése kezdődik az Angyalföldi út melletti telekrészen 2018 első felében. A lakások nyilvános előértékesítése január 2-án indul.

Mindenki megnyugodhat a lakáspiacon! - 700 lakást épít a Wing
"Folyamatosan keressük a hazai ingatlanpiac különböző területein az új üzleti és fejlesztési lehetőségeket, így a húszéves ingatlanfejlesztési szakértelmünket immáron a lakóingatlan-fejlesztés területén is szeretnénk kamatoztatni" - mondta a fejlesztéssel kapcsolatban Noah Steinberg, a Wing Zrt. elnök-vezérigazgatója.


Noah Steinberg FRICS

Chairman of RICS in Hungary, CEO-Chairman

WING

Noah M. Steinberg a WING elnök-vezérigazgatója. Amerikai állampolgár, de már 1990 óta Magyarországon dolgozik a Wallis, majd a WING kötelekében. Több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik a helyi és nemzetközi cégek... Tovább »

"A terület ráadásul tartogat még fejlődési potenciált, aminek köszönhetően a jövőben várhatóan nagyobb figyelmet fog kapni, így az itt vásárolt ingatlanok értékállósága mellett, az értéknövekedése valószínűsíthető" - emelte ki Martin János a Wing Zrt. lakóprojektekért felelős igazgatója.

A Kassák Residence-ben energiahatékony lakások valósulnak meg, illetve a gépészeti rendszerek vezérélését a lakó távollétében, mobilon keresztül is intézheti "okosotthon" applikáció segítségével, emellett a parkolóban minden parkolóhelyhez kialakítható elektromos autótöltő is. A lakások alapterülete 30-130 négyzetméter között lesz, a stúdiólakásoktól kezdve a többszobás apartmanokig. A legnagyobb számban 50 négyzetméter körüli lakások közül lehet választani.

A projekt kapcsán a szakmai kérdéseinket feltettük a cégnek, amint megérkeznek a válaszok, azt egy újabb cikkben közöljük.

Mindenki megnyugodhat a lakáspiacon! - 700 lakást épít a Wing

A jelen írás nem minősül befektetési tanácsadásnak vagy befektetési ajánlásnak. Részletes jogi információ

Kasza Elliott-tal

Paypal - kereskedés

Márciusban módosítottam a rajzomon, aminek a lényege az volt, hogy egy ending diagonal jön lefelé 2022.08.16-a óta. Most megint itt egy update, mert azt látom, hogy az ED jó ötlet volt, de még m

Kiszámoló

Jön a QR kódos fizetés szeptembertől

Magyarország a nyolcvanas-kilencvenes években az elmaradottsága okán kimaradt a csekkes fizetésből és egyből az akkor modernnek számító bankkártyás fizetés korszakába lépett be. (A kilencve

Holdblog

Megválnak az Nvidiától a fedezeti alapok

Még mindig a legtrendibb papír az Nvidia, de az adatok szerint a hedge fundok inkább csökkentik részesedésüket a vállalatban. Az ábra azt mutatja, hogy mely... The post Megválnak az Nvidiától a

Tematikus PR cikk
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Az EU kirakta a fegyvereket az asztalra, kereszttűzbe kerülhet Magyarország

Könyvelő

Könyvelő
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Private Health Forum 2024
2024. szeptember 26.
Future of Finance 2024
2024. szeptember 17.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Díjmentes online előadás

Miért a tőzsdei befektetést válasszam az állampapír helyett?

Online előadásunkon megvizsgáljuk a két befektetési formát, megtárgyaljuk az előnyeiket és a hátrányaikat, sorra vesszük mikor mibe érdemes fektetni.

Ez is érdekelhet
szaúd arábia, rijád, arab