Mindenki megnyugodhat a lakáspiacon! - 700 lakást épít a Wing
Ingatlan

Mindenki megnyugodhat a lakáspiacon! - 700 lakást épít a Wing

Portfolio
Elindítja első lakóingatlan-fejlesztését a Wing Zrt.: a XIII. kerület szívében megvalósuló Kassák Residence egy smart otthonokat kínáló lakópark, amely elsősorban a modern városi életformát választó fiatalokat célozza meg. A mintegy 700 lakásos projekt első ütemében két épületben összesen 230 lakás építése kezdődik meg 2018 első felében, a lakások nyilvános értékesítése 2018. január elején indul - szerepel a vállalat közleményében.

A Kassák Residence lakópark-projekt LIVING esernyőmárka alatt indul el a Váci út - Dózsa György út közelében, több mint 2 hektáros, négy utca által határolt telken (Kassák-Klapka-Angyalföldi-Apály). A több ütemben épülő, összesen hat darab, három-, hat- és nyolcemeletes tömbből álló, mintegy 700 lakásos projekt első ütemében két épület, összesen 230 lakás építése kezdődik az Angyalföldi út melletti telekrészen 2018 első felében. A lakások nyilvános előértékesítése január 2-án indul.

Mindenki megnyugodhat a lakáspiacon! - 700 lakást épít a Wing
"Folyamatosan keressük a hazai ingatlanpiac különböző területein az új üzleti és fejlesztési lehetőségeket, így a húszéves ingatlanfejlesztési szakértelmünket immáron a lakóingatlan-fejlesztés területén is szeretnénk kamatoztatni" - mondta a fejlesztéssel kapcsolatban Noah Steinberg, a Wing Zrt. elnök-vezérigazgatója.


Noah Steinberg FRICS

Chairman of RICS in Hungary, CEO-Chairman

WING

Noah M. Steinberg a WING elnök-vezérigazgatója. Amerikai állampolgár, de már 1990 óta Magyarországon dolgozik a Wallis, majd a WING kötelekében. Több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik a helyi és nemzetközi cégek... Tovább »

"A terület ráadásul tartogat még fejlődési potenciált, aminek köszönhetően a jövőben várhatóan nagyobb figyelmet fog kapni, így az itt vásárolt ingatlanok értékállósága mellett, az értéknövekedése valószínűsíthető" - emelte ki Martin János a Wing Zrt. lakóprojektekért felelős igazgatója.

A Kassák Residence-ben energiahatékony lakások valósulnak meg, illetve a gépészeti rendszerek vezérélését a lakó távollétében, mobilon keresztül is intézheti "okosotthon" applikáció segítségével, emellett a parkolóban minden parkolóhelyhez kialakítható elektromos autótöltő is. A lakások alapterülete 30-130 négyzetméter között lesz, a stúdiólakásoktól kezdve a többszobás apartmanokig. A legnagyobb számban 50 négyzetméter körüli lakások közül lehet választani.

A projekt kapcsán a szakmai kérdéseinket feltettük a cégnek, amint megérkeznek a válaszok, azt egy újabb cikkben közöljük.

Mindenki megnyugodhat a lakáspiacon! - 700 lakást épít a Wing
forint bankjegy getty stock
orbanerdogan
GettyImages-1233425873
roma_colosseum
koronavírus oltás vakcina negyedik hullám
koronavírus fertőzés kórház covid-19

Alapblog A Wells Fargo csalás

Az egyik legnagyobb amerikai bank pár évvel ezelőtti botránya a tengerentúlon jól ismert sztori. Nálunk azonban sokan...

Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2021-06-15
Portfolio-MAGE Járműipar 2021
2021-09-07
Sustainable World 2021
2021-09-21
Hiventures - Portfolio Vállalati Tőkefinanszírozás 2021
2021-09-30
Energy Investment Forum 2021
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Könyv
Alapmű mindenkinek, akit érdekel a tőzsde világa.
építőipar konferencia