Kosár | 0 tétel 0 Ft

A kosár üres

Jack D. Schwager

A piac varázslói 2.

Kiadás éve: 2016 • Kiadó: T-bálint Könyvkiadó
Oldal: 376 • ISBN: 978-615-5698-00
Típus: Könyvek
Ár: 5,490 Ft

Egyetlen szerző - sem élő, sem holt - nem büszkélkedhet a piaci spekulációról mint hivatásról készített ilyen gazdag és értékes feljegyzésekkel és dokumentációval, mint Jack Schwager. Spekulánsok egész generációja köszönheti sikerét legalább részben A piac varázslóinak. Kétségtelen, hogy a mintegy negyedszázad alatt elkészült közel 60 beszélgetést tartalmazó Market Wizards sorozat 80 év múlva is éppolyan időszerű lesz, mint napjainkban az Egy spekuláns feljegyzései.
Melyik kezdő és ambiciózus kereskedő nem szeretné a világ legsikeresebb és legtapasztaltabb tradereit hallgatni és tanulni tőlük? A piac varázslói sorozat magyar nyelven megjelent két kötete pontosan ezt ígérik: Jack Schwagernek hála bepillanthatunk a részvény-, kamat-, deviza- és határidős piacok legnagyobb spekulánsainak elméjébe, beülhetünk a dolgozószobájukba, megismerhetjük saját történetüket, és megtudhatjuk sikerük titkát.
Pontosabban azt, hogy nincs itt semmiféle titok. Elképesztő teljesítményük mögött mindössze kőkemény munka, pszichéjük kordában tartása és a piacokkal szembeni alázat áll.

A Befektetések Klasszikusai sorozat darabja.

A szerző további könyvei


A kiadó kínálatából
Akciós ajánlatok
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.